Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
    Kohad 2-5 on väga tihedad ja ega ei mataks maha ka veel kose võimalusi pääseda 3 liigasse
    Kose mängu vaadata, siis ega ei tasu matta jah

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
      Minu tagasihoidlik ennustus selle hooaja paremusjärjestusele oleks selline:

Rapla FC Flora
      Paide Kumake
      Märjamaa Kompanii
      Pärnu FC Linnugripp
      FC Kose
      JK Järvakandi
      Emmaste JK Dagöplast
      Suure-Jaani Rolling Doors
      Keila JK Alibi
      Saue JK II
      Pärnu WC Guwalda
      SK Tääksi

Ja edu kõigile uueks hooajaks
      Päris asjalik ennustus Küll alles poole peal aga ikkagi

Kommentaar

solskjaer võiks vist horoskoope ka kirjutama hakata, se on vaata et 90% täpne ennustus..

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
          solskjaer võiks vist horoskoope ka kirjutama hakata, se on vaata et 90% täpne ennustus..
          kurat jah, 10% on keila alahindamise nahka läinud.

sügisvooru ette vaadates, siis ütleksin, et 6 esimest on konkurentsis edasipääsule ja 6 viimast mitte. tabel tundub päris õiglane olevat. arvan, et LG ja Märjamaa vajuvad/väsivad sügisringiks veidi ära ja keila tõuseb 3ndaks kuna mootor on korralikult tööle saadud ja ahnust täis. just kaotused kahele eelmainitule olid liiast ning hoiavad keila praegu kõigest tabeli keskosas.
          Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
            Kohad 2-5 on väga tihedad ja ega ei mataks maha ka veel kose võimalusi pääseda 3 liigasse

sama hästi ka siis Rolling Doors...kui muidugi väravatevahet mitte mainida. :P

Kommentaar

keila sellist langust ei usu never, aga noh rollingute kohta vaid, seda et teie mängupilt peaks tunduvalt paranema, kui 3-da liigasse pääsu loodate

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                Keilaga panin mööda sest ei arvestanud sealse noorte pealekasvuga. Minu edetabeli koht neile oli puhtalt eelmise aasta satsi tulemustest tingitud kus olid tõsised probleemid küll suhtumise küll kokkusaamisega
                Ja sügisringis Emmaste kindlasti tõuseb omale edetabelis ennustatud kohale
                Trummi JK nr. 85
                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas rooney07 Vaata postitust
                  keila sellist langust ei usu never, aga noh rollingute kohta vaid, seda et teie mängupilt peaks tunduvalt paranema, kui 3-da liigasse pääsu loodate

nojah...aga sellessuhtes, et ilma treenerita mängides erinevalt enamustest meeskondadest, oleme enamjaolt küll selle hooaja esimese poole tulemusega rahul...tuleb mis tuleb, kui on 3.liiga võimalus, let´s go...kui mitte, siis järgmine kord jälle.

Kommentaar

Ma arvan, et Rapla esikoht ei ole veel kindel
                    Paide võtab esimese ära

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                      nojah...aga sellessuhtes, et ilma treenerita mängides erinevalt enamustest meeskondadest, oleme enamjaolt küll selle hooaja esimese poole tulemusega rahul...tuleb mis tuleb, kui on 3.liiga võimalus, let´s go...kui mitte, siis järgmine kord jälle.
                      Aga Sergei ei ole siis treener või,ahjaa ta vist rohkem SK Tääksiga.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                        kurat jah, 10% on keila alahindamise nahka läinud.

sügisvooru ette vaadates, siis ütleksin, et 6 esimest on konkurentsis edasipääsule ja 6 viimast mitte. tabel tundub päris õiglane olevat. arvan, et LG ja Märjamaa vajuvad/väsivad sügisringiks veidi ära ja keila tõuseb 3ndaks kuna mootor on korralikult tööle saadud ja ahnust täis. just kaotused kahele eelmainitule olid liiast ning hoiavad keila praegu kõigest tabeli keskosas.

No ma ei tea Märjamaa eest rääkida,küll aga tean et LG läheb sügisringile vastu palju kindlamalt.Sest nüüd on meil olemas kindel nr.1 vv + väga tugeva kaitsja hankisime endale juurde,kes vajadusel saab väga edukalt hakkama ka poolikus ja vaadates tabeli seisu piisab 2-3 dal vaid eksida ja meil kindel võit võtta,peaks asjad teistpidi välja nägema.Mitte et Paide ja Märjamaa kindlasti kaotama peaks...lihtsalt oleme oma motivatsiooni leidnud.Ise pakun et just Märjamaa on sats kes võib langeda natsa taha poole,aga see pelgalt minu arvamus.Loodan et keegi väga solvunud selle peale.Eks näis mis saama hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                          No ma ei tea Märjamaa eest rääkida,küll aga tean et LG läheb sügisringile vastu palju kindlamalt.Sest nüüd on meil olemas kindel nr.1 vv + väga tugeva kaitsja hankisime endale juurde,kes vajadusel saab väga edukalt hakkama ka poolikus ja vaadates tabeli seisu piisab 2-3 dal vaid eksida ja meil kindel võit võtta,peaks asjad teistpidi välja nägema.Mitte et Paide ja Märjamaa kindlasti kaotama peaks...lihtsalt oleme oma motivatsiooni leidnud.Ise pakun et just Märjamaa on sats kes võib langeda natsa taha poole,aga see pelgalt minu arvamus.Loodan et keegi väga solvunud selle peale.Eks näis mis saama hakkab.
                          Põnevaks läheb igatahes ja seda just ongi vaja
                          Keila JK nr 9

Kommentaar

KuramuSevaim,ma annan Sulle 5 dugrikut,kui Sa nimetad need enamuS võiStkonnad,keS vängivad SelleS liigaS treeneriga

Kommentaar

Algselt postitas SipS Vaata postitust
                              KuramuSevaim,ma annan Sulle 5 dugrikut,kui Sa nimetad need enamuS võiStkonnad,keS vängivad SelleS liigaS treeneriga
                              Kas ma saaks 1 dugriku kui ma ühe meeskonna nimetan?

Kommentaar

Algselt postitas helvety Vaata postitust
                                Kas ma saaks 1 dugriku kui ma ühe meeskonna nimetan?
                                Parimal juhul saad kokku 3 satsi. Seega kolm tugrikut
                                Trummi JK nr. 85
                                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Working...
                                X