Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rolling Doors 5 :1 Keila

Kommentaar

Fc Kose - Lg
      1 - 0
      FC Kose #10

Kommentaar

Tabeliseis läks päris põnevaks nüüd...vähemalt meie, Rollingute poolt vaadates.
        Kui Tääksil ja Guwaldal läheb viimase koha pärast rabelemiseks siis meil läheb Märjamaaga 6 koha pärast...
        Ja peab tõdema, et ega ülevalpool, tabeli esiotsaski, kõik päris kindel pole.
        Enne kolme viimast vooru siis kõigile tabel ülevaatamiseks, kui midagi valesti on siis andke teada:

Kommentaar

Lõpp läheb eriti pingeliseks arvan :P just 2-4 kohale

Kommentaar

valesti on päris mitu kohta seal, alustades keila tulemustest ja lõpetades enamike meeskondade valede löödud või sisselastud väravate arvuga
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
              Lõpp läheb eriti pingeliseks arvan :P just 2-4 kohale
              Nu reaalselt on mingid lootused ka Rollingutel püüda 4ndat kohta
              Olen see kes olen

Kommentaar

Päris huvitavaks on asjalood läinud, jah.
                Kõvad mängud ees veel: Kose, Rapla ja Rollingsid. ; )

Kaitz, ma vaatan, et Sa päris suur aktivist. Iga tsooni foorumis võtad sõna! ; )
                Igati positiivne.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                  valesti on päris mitu kohta seal, alustades keila tulemustest ja lõpetades enamike meeskondade valede löödud või sisselastud väravate arvuga
                  ma võtsin http://jalgpall.struktuur.ee lehekuljelt need andmed (oli kuni eelmise vooru tulemusteni kirjas) ja kirjutasin tänase vooru tulemused lihtsalt lisaks.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                    ma võtsin http://jalgpall.struktuur.ee lehekuljelt need andmed (oli kuni eelmise vooru tulemusteni kirjas) ja kirjutasin tänase vooru tulemused lihtsalt lisaks.
                    siis peab sinu tabelisüsteemis viga olema, sest Rapla väravatevahe võiks saada tublisti lisa.
                    minu mäletamistmööda on väravate vahest tähtsamal kohal võitude arv, seega peaksid Rollingud Märjamaast eespool olema
                    ma väga hoolega ei viitsinud sirvida, ehk on apsakaid veelgi.

Kommentaar

Algselt postitas Vints Vaata postitust
                      siis peab sinu tabelisüsteemis viga olema, sest Rapla väravatevahe võiks saada tublisti lisa.
                      minu mäletamistmööda on väravate vahest tähtsamal kohal võitude arv, seega peaksid Rollingud Märjamaast eespool olema
                      ma väga hoolega ei viitsinud sirvida, ehk on apsakaid veelgi.
                      okai, eks ma mingi aja pärast parandan selle ära siis.

Kommentaar

11.4 Teise ja madalamate liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
                        1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
                        2. suuremat võitude arvu;
                        3. omavaheliste mängude punkte;
                        4. omavaheliste mängude väravate vahet;
                        5. üldist väravate vahet;
                        6. suuremat löödud väravate arvu.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                          jalgpall.struktuur.ee tabelist leian mina sinu omaga võrreldes 9 möödarääkivust (kui Keila valed tulemused ja sellest tulenevad vead üheks lugeda).
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                            jalgpall.struktuur.ee tabelist leian mina sinu omaga võrreldes 9 möödarääkivust (kui Keila valed tulemused ja sellest tulenevad vead üheks lugeda).
                            Nahhui te ainult vingute kui keegi midagi teha viitsib. Olge meheks ja tehke uus parandatud tabel ja visake üles kui see ei meeldi ja vaatame kuidas teil õnnestub!

Kommentaar

Algselt postitas reix Vaata postitust
                              Nahhui te ainult vingute kui keegi midagi teha viitsib. Olge meheks ja tehke uus parandatud tabel ja visake üles kui see ei meeldi ja vaatame kuidas teil õnnestub!
                              no vaene mees saab koolis oma hooletuse tõttu ilmselt palju kahtesid
                              milleks üldse asja teha, kui ei viitsita elementaarset kontrolligi läbi viia? pealegi saab jalkaliidu lehelt päris kiiresti (hiljemalt järgmisel-ülejärgmisel päeval) õige tabeli kätte

Kommentaar

okai, nüüd peaks õige olema.
                                kõigile kes ei viitsi Eesti Jalgpalliliidu kodulehelt kiigata, neile see tabel siis ülevaateks.

edit: ma ei järjestanud veel võitude ega millegi järgi neid kel sama palju punkte.

Kommentaar

Working...
                                X