Rolling Doors 5 :1 Keila
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Tabeliseis läks päris põnevaks nüüd...vähemalt meie, Rollingute poolt vaadates.
Kui Tääksil ja Guwaldal läheb viimase koha pärast rabelemiseks siis meil läheb Märjamaaga 6 koha pärast...
Ja peab tõdema, et ega ülevalpool, tabeli esiotsaski, kõik päris kindel pole.
Enne kolme viimast vooru siis kõigile tabel ülevaatamiseks, kui midagi valesti on siis andke teada:
Kommentaar
-
valesti on päris mitu kohta seal, alustades keila tulemustest ja lõpetades enamike meeskondade valede löödud või sisselastud väravate arvugaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustLõpp läheb eriti pingeliseks arvan :P just 2-4 kohaleOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustvalesti on päris mitu kohta seal, alustades keila tulemustest ja lõpetades enamike meeskondade valede löödud või sisselastud väravate arvuga
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustma võtsin http://jalgpall.struktuur.ee lehekuljelt need andmed (oli kuni eelmise vooru tulemusteni kirjas) ja kirjutasin tänase vooru tulemused lihtsalt lisaks.
minu mäletamistmööda on väravate vahest tähtsamal kohal võitude arv, seega peaksid Rollingud Märjamaast eespool olema
ma väga hoolega ei viitsinud sirvida, ehk on apsakaid veelgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vints Vaata postitustsiis peab sinu tabelisüsteemis viga olema, sest Rapla väravatevahe võiks saada tublisti lisa.
minu mäletamistmööda on väravate vahest tähtsamal kohal võitude arv, seega peaksid Rollingud Märjamaast eespool olema
ma väga hoolega ei viitsinud sirvida, ehk on apsakaid veelgi.
Kommentaar
-
11.4 Teise ja madalamate liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
2. suuremat võitude arvu;
3. omavaheliste mängude punkte;
4. omavaheliste mängude väravate vahet;
5. üldist väravate vahet;
6. suuremat löödud väravate arvu.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustma võtsin http://jalgpall.struktuur.ee lehekuljelt need andmed (oli kuni eelmise vooru tulemusteni kirjas) ja kirjutasin tänase vooru tulemused lihtsalt lisaks.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustjalgpall.struktuur.ee tabelist leian mina sinu omaga võrreldes 9 möödarääkivust (kui Keila valed tulemused ja sellest tulenevad vead üheks lugeda).
Kommentaar
-
Algselt postitas reix Vaata postitustNahhui te ainult vingute kui keegi midagi teha viitsib. Olge meheks ja tehke uus parandatud tabel ja visake üles kui see ei meeldi ja vaatame kuidas teil õnnestub!
milleks üldse asja teha, kui ei viitsita elementaarset kontrolligi läbi viia? pealegi saab jalkaliidu lehelt päris kiiresti (hiljemalt järgmisel-ülejärgmisel päeval) õige tabeli kätteI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar