Algselt postitas big_fat_boss
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2008
Collapse
X
-
Teate, ma olen täna ka natuke asja uurinud.
Sain teada, et JL saadab iga aasta enne hooaega paberi, kus on kirjas, kes on diskvalifitseeritud vms. Meile pole keegi midagi saatnud ja see pole meie süü, et JL-is kadusid andmed või ma ei tea mida veel.
Sellest mängija diskvalifitseerimisest saime teada alles enne 3. mängu.
Me ei lubanud seda mängijat Twisteri vastu mängida, aga loogiliselt võttes võis ju, kui ta oli aint 1. mängu diskvalifitseeritud.
Vaatasin natuke tabeliseise ... miks me mõlemad Estoniga viigid saime ?
seis pidi ju olema tühistatud vms. ja punktid pidid Estonile minema ...
või ma vaatasin natuke valesid andmeid ?
veel selle diskvalifikatsiooni kohta ... Tapale tahetakse veel trahvi ka teha.
Täiega mõtetu, kui arvestada seda, et neil kadusid andmed ja JL on teoreetiliselt ise süüdi.
Ja palun, ärge tulge seda juttu ajama, et ise peab jälgima oma kaarte.
Peab jah, aga ainult jooksva hooaja ajal. See, mis oli eelmisel hooajal, on paljudel unustatud. Ma ei räägi ainult enda võistkonna kohta. Võin kihla vedada, et kõik ei mäleta ju kõikide kaarte...
njah, ma olen šokis ...
Vabandust, kui kellelegi miski ei meeldinud. Ei ole vaja sõimata vms.
Kommentaar
-
masendav
Algselt postitas raivar Vaata postitustfctwister i kodukal on kah suhteliselt värskelt kõik seisud ja eesolevad mängud välja toodud. www.fctwister.ee/Twister/
Mis puudutab eilset mängu Muuga ja Villa vahel, siis võib öelda, et Villa ikka oskab ennast häälestada sitasti mängimisele ja ärgata 10-15 ennem lõppu. No tõesti vastane ei olnud mittekui midagiPärast seda suutis Villa toore jõuga vahelduva eduga initsiatiiv haarata ning 2 väravat lõpus tagasi lüüa. Masendav mängu lõpp oli, järgmine mäng tuleb Villa vastu kiivrid jms. kaasa võtta, tavavarustustest jääb väheks. Küll lubati jalaluid murda jne...mis teha kui kaotada ei oska.
Kujutan ette Villa meeste rõõmu, kui nad Tapa vastu "võidu" kätte said
Jutt on neil hea, k.a. nende treeneril/taktikul, (ekskoondislane Mati Pari vist neil seal) kes innustas oma hoolealuseid rämedaid vigu tegema. Treener missugune! Masendav sats.
Üldiselt tundub liiga väga ühtlane, kõik võivad kõiki võita oleneb kellel parem päev on, kas mängitakse kodus/võõrsil jne. Favoriit on ilmselt Raasiku, aga usun, et ega nad ka puhaste paberitega terve hooaeg ei läbi.
Lisaks mis puudutab EJL-i siis see on ka masendav, kuulda oli, et neil varastati seal arvuteid. Eks sealt see infopuudus jms. jamad. Iga asja pärast trahvimine/tulemuste tühistamine jalgpalli küll edasi ei arenda. Pigem tekitab mõtte, et milleks üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas ilms Vaata postitustasi tuleb kogemustega .. kui üks kord olulised punktid käest võetud, siis küll järgmine aasta EJL uuritakse ega keegi ei pea mänge vahele jätma.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJuba vana lugu, aga ikka ei õpita. Küll mängivad registreerimata mängijad jm jama. Ei suudeta oma meeskonna kaarte lugeda, aga õiendama ollakse mihklid.
Õnneks oled sina meil nii tarkInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
See arvutite varastamise teema on vist suht vana teema juba. Kui ma Twisteri koosseisu registreerima läksin, siis juba mainiti sellest.
Aga eelmise hooaja karistuste andmed olid neil igatahes paberi peal olemas. Mind vähemalt suunati enne regamise lõppu seina äärde, kus olid kõik "võlgnikud" üles märgitud ja seal ma oma mäletamist mööda nägin Tapa meeskonna nime figureerimas. Pead loomulikult ei julge anda, aga viskasin kiire pilgu peale sellele listile, teades et meie meeskonnast ei tohiks seal kedagi olla, ja meenub, et meie grupist nägin Tapat seal.
Praegu muidugi põgusalt juhendile pilku peale heites ei leia kohta, kus oleks mainitud mängude vahele jätmise ülekandumisest ühest hooajast teise. Ainuke konkreetne punkt, mis leidsin oli:
9.4 Hoiatused ei kandu ühest liigast, sarjast ega hooajast teise
Aga see käib ainult kollaste kaartide kohta. Pikemalt ei ole hetkel mahti juurutlema hakata, kuna kell ka juba hiline/varajane. Eks mõni teravam pliiats suudab selle informatsiooni kuskilt välja uurida. Kui mitte, siis on Tapal ehk mingi case olemas
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustMinu mälu järgi pole see Tapa mängija punast saanud. Tal olid just hoiatused.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustÕnneks oled sina meil nii tark
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusthoiatused jah ei kandu aga mängija sai minu arusaamist mööda MÄNGUKEELU - see peaks küll edasi kanduma...järgmisse hooaega.
Kui lõppenud hooajast jääb mängijale mängukeeld, siis kandub see automaatselt üle järgnevatesse hooaegadesse.
ja te leiate selle lause.
Kommentaar
-
No ütleme siis nii, et Kaljula sai mullu liigas 1 hoiatuse ja mõlemas ül. mängus samuti ühe hoiatuse. Kokku seega 3 hoiatust, mis tähendas disklaffi järgmises mängus ja kuna järgmine ametlik mäng oli uue hooaja avamäng, siis seal ta poleks tohtinud mängida. Nüüd peaks kõik selge olema. Kahju Tapa meeskonnast, aga eks edaspidi teate ettevaatlikumad olla ja oma mängijate kaardid küsige peale mängu kohtuniku käest ikka üle. Ja siis pange paberile kirja. Muidu läheb meelest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar