Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teades kuusalu väljakut, siis see on küll üks paremaid, mida mina näinud olen. Seda olen ka teistelt kuulnud, see nagu rahvuskoondise mänguväljak, kus muru niiiii ilus ja ega sinna vist kedagi eriti muud, peale FC Kiiu peale ei lastagi!

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
      Teades kuusalu väljakut, siis see on küll üks paremaid, mida mina näinud olen. Seda olen ka teistelt kuulnud, see nagu rahvuskoondise mänguväljak, kus muru niiiii ilus ja ega sinna vist kedagi eriti muud, peale FC Kiiu peale ei lastagi!
      Väga õige otsus, et Kuusalu väljakule veel peale ei lasta. Muidu oleks kohe tuksis muru. Aga ülimaruvahva, et saab see aasta ka päris palju õigel murul mängida. Põlved on tänulikud. Piraaja II mängib Kehras ka muru peal, kuigi ega see seal väga sile pole. Aga ajab asja ära.
      Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Atletikule ka suur aitäh! Visad poisid. Alustasid erilise innuga ja paugutasid kuksil teisel minutil kauge pommlöögiga posti. See ehmatas meie võistkonna üles.
        Esmese poolaja lõpus oli veel neil üks hea võimalus, kuid meie õnneks paugutas ründaja poolelt meetrilt peaga palli väravast mööda.
        Meile löödud värava näol oli siis tegemist omaväravaga.
        PS Jüri väljak on tõepoolest miinimum mõõtmetega. Seega hea väljak laiskvorstidele.

Kommentaar

Algselt postitas raivar Vaata postitust
          Kuusalu plats on kodustaadioniks Kaitseliit Kalev`i (II liiga) ja Kuusalu Rada (III liiga) võistkondadele.

Kommentaar

kaitseliit kalev mängib ikka alu statkal või kalevi kunstmurul

Kommentaar

ei, arvo - KL Kalev on nüüd Kuusalu statal - nemad saavad sel aastale simese kodumängugi seal 2. mail.

Kommentaar

kiiu oleks võinud ju samas oma vastasega mängud ümber teha - esimene ring vastase murul ja teine kuusalus :P

Kommentaar

FC Eston Villa - FC Tapa 2:6(1:4)
                  nonii, Eson Villa poolt vaadates mängu ikka ei võida, kui mängu ei taheta võita! Esimesed 4 väravat mitte ei löödud, vaid veeretati väravasse!eelnevalt "veeretatud" 3-4 mängijast mööda ja jalgevahelt läbi.
                  Kaitse oli paigast ära ning motivatsioon mängida kohe algusest =0
                  5 värav oli juba Tapa poolt vaadates värava moodi ning kuues oli ka ilus värav. Seis oleks isegi nutusem olnud, kui Tapa poleks nii mitut võimalust luhta lasknud ja ka Estoni väravavaht päästis ka ikka mitu olukorda. Eston villa teine värav tuli penaltist, kus Tapa mängis käega karistusalas. Ühe korra tabati ka posti ning paar võimalust läks ka napilt väravast üle ja mööda.
                  Tänud Tapale mängu eest!

Kommentaar

Tänud ka Estonile hea mängu eest. Kahjuks sai üks meie meestest haiget ja pole kindel, kas laupäevaseks mänguks taastub ...
                    Muidu oli väga ok ja kohtunik oli üpris normaalne (Y)
                    Seis räägib enda eest, Tapa oli parem nii kaitses kui ka ründes.

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
                      Tänud ka Estonile hea mängu eest. Kahjuks sai üks meie meestest haiget ja pole kindel, kas laupäevaseks mänguks taastub ...
                      Muidu oli väga ok ja kohtunik oli üpris normaalne (Y)
                      Seis räägib enda eest, Tapa oli parem nii kaitses kui ka ründes.
                      ELAGU TAPA

Kommentaar

ja publik tribüünidel hõiskab: "TAPA! TAPA! TAPA!"

mina Kehra staadionit just päris murustaadioniks ei nimetaks seal ikka rohkem muda, liiva ja soppa, sõltuvalt ilmast

aga Twister teeb siis stardi kolmapäeval Estoni vastu Eks näis kuidas minema hakkab, mehed on igatahes valmis! ja tuleb parem tulemus kui viimases omavahelises kohtumises

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

mina Kehra staadionit just päris murustaadioniks ei nimetaks seal ikka rohkem muda, liiva ja soppa, sõltuvalt ilmast
                          Ära virise Need kes vanasti TTÜ staadionil mängisid, mina kaasa arvatud, võivad öelda, et nad mängisid suurte aukudega liivakõrbes kus värava ees oli veel mõnikord läänemeri
                          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                            kus värava ees oli veel mõnikord läänemeri
                            viimane kord kui me Kehras olime ja Tempori vastu mängisime ei olnud asi palju parem kohtunik lasi veel tuua sealt teie "rannast" väravate ette koormate kaupa liiva eks see oli omamoodi lahe ekstreem muidugi, ainult et üks meie põhikaitsja hüppas peapallile järgi ja maandus mingisuguse suure mätta või millegi sellise otsa ja jalg käis all tagurpidi, aga muidu oli ekstreem - pool väljakut muda, pool väljakut sood ja suured järved segatuna liivaga väravate ees

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                              viimane kord kui me Kehras olime ja Tempori vastu mängisime ei olnud asi palju parem kohtunik lasi veel tuua sealt teie "rannast" väravate ette koormate kaupa liiva eks see oli omamoodi lahe ekstreem muidugi, ainult et üks meie põhikaitsja hüppas peapallile järgi ja maandus mingisuguse suure mätta või millegi sellise otsa ja jalg käis all tagurpidi, aga muidu oli ekstreem - pool väljakut muda, pool väljakut sood ja suured järved segatuna liivaga väravate ees
                              No siis oli seal päris tore ilm ka,aga olen seal ilusa ilmaga mänginud ja siis staadionil polnud küll erilist midagi viga.
                              Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

nu mida te tahate neljas liiga ju ikka.

Kommentaar

Working...
                                X