Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui nüüd tõsiselt rääkida siis kokkuvõttes lõhub natuke mättalisem muruväljak, isegi ku muru pole igal pool pehme ja väljak on veidi liivane, palju vähem jalgu kui need meie kunstmuruväljakud. Tõsi, viimase põlvkonna kunstmuru, kui sinna on korralikult kummipuru ka pandud, on juba üpris ok.

Kuigi pikas perspektiivis põrutab ka väga hea kunstmuru liigesed ära. Ma tean, olen peaaegu 10a liigat erinevatel "staadionitel" mänginud ja põlved tahavad nüüd enne igat mängu ikka valuvaigistavat voltareni saada. Trepid on ka pärast mängu väga pahad asjad.

Muidugi päris sopa sees mängida ei tahaks. Eelmine aasta oli meil ka viimane mäng Kehras Eurounivi meestega mõnus soparalli. Nalja sai
    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

jah lõbus on selles suhtes ma ei vaidle ja kunstmuru osas olen ka sisuliselt nõus

Kommentaar

PS Betgeniusega on aamen! Pühapäevane mäng FC Muuga ja Betgeniuse vahel jääb ära, sest Betgenius pole end üles andnud.

Kommentaar

Liigas siis üks võistkond vähem ?

Kommentaar

tundub nii

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
              Kui nüüd tõsiselt rääkida siis kokkuvõttes lõhub natuke mättalisem muruväljak, isegi ku muru pole igal pool pehme ja väljak on veidi liivane, palju vähem jalgu kui need meie kunstmuruväljakud. Tõsi, viimase põlvkonna kunstmuru, kui sinna on korralikult kummipuru ka pandud, on juba üpris ok.

Kuigi pikas perspektiivis põrutab ka väga hea kunstmuru liigesed ära. Ma tean, olen peaaegu 10a liigat erinevatel "staadionitel" mänginud ja põlved tahavad nüüd enne igat mängu ikka valuvaigistavat voltareni saada. Trepid on ka pärast mängu väga pahad asjad.

Muidugi päris sopa sees mängida ei tahaks. Eelmine aasta oli meil ka viimane mäng Kehras Eurounivi meestega mõnus soparalli. Nalja sai

Sellepärast ma ei saagi aru, miks haiglate ortopeediaosakonnad ei abista omavalitsusi/klubisid kunstmuruväljakute rajamisel.

See, et põlveliigeseid 40-tes eluaastates endistel jalgpalluritel palju varsti vahetada tuleb osutub väga tulusaks..

Kommentaar

VJK Tapa - Fc Igiliikur 3 : 1
                Mõlemal võistkonnal oli palju võimalusi. See, mis realiseeriti, kajastub mängu lõppseisus. Täname Igiliikurit hea mängu eest.
                Tapa väljak on ikka väga halvas seisukorras

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
                  VJK Tapa - Fc Igiliikur 3 : 1
                  Mõlemal võistkonnal oli palju võimalusi. See, mis realiseeriti, kajastub mängu lõppseisus. Täname Igiliikurit hea mängu eest.
                  Tapa väljak on ikka väga halvas seisukorras
                  nõus et väljak on ikka üsna hull. väga harjumatu oli sellisel maastikul mängida.

tapa on korrektselt mängiv meeskond kes seekord vääris võitu. siis kui ühe värava saime tagasi löödud, tekkis väike lootus aga kohe karistati piskuke surve kontrast ära.

ühtegi kollast kaarti ei jagatud, mis näitab et mäng oli väga puhas. kiitus ka kohtunikule kes igas elemendis oli tasemel.

Kommentaar

[QUOTE]Tapa väljak on ikka väga halvas seisukorras.

Sellega täitsa nõus. Ei olnud üldse kerge mängida. Palli põrge etteaimamatu, lendas sinna kuhu jumal juhatas. Ent see ei vabanda kuidagi mängijate suhtumist, mis oli erinev nagu öö ja päev võrreldes mänguga Eston Villa vastu. Kui eelmises mängus läks iga üks vastast platsile tapma, siis seekord taheti vist pai teha. Krt mulle see üldse ei meeldi kui platsile tullakse mõtetega, et see vastane on nõrk ja küll me talle mütsi pähe tõmbame. Hea küll, seekord õnnestus järgmine kord võib olla enam mitte. Söödumängu ja võitlust lahtiste pallide pärast polnud täna üldse. Esimesel poolajal tegid tööd ainult ääre poolikud ja ründaja. Ülejäänud olid alla igasugust arvestust. Krt selline võit on vaimselt hullem kui mõni tasavägine kaotus. Täiega pettund tänases mängus.

Kommentaar

FC Atletik Fan - JK Loo 5-3 (3-2)
                      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust
                        Seda, et Atletik väravaid lüüa oskab oleme oma nahal tunda saanud. Aga see, et Loo kolmel korral nende võrku sahistab on küll mõningane üllatus.

Kommentaar

Punane lõhkepakett on kõvasti parem.

Kommentaar

Algselt postitas sprinter Vaata postitust

Noh Sprinter,kuida siis ATLELIK on
                            i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas BeHappy Vaata postitust
                              Noh Sprinter,kuida siis ATLELIK on
                              täiesti mängitav oli, meil oli täna lihtsalt kooseis kehvapoolne, eriti kaitse.
                              Atletik mängis muidu ilusat söötu ning teisel poolajal said nad pidevalt meie kaitsjate seljataha joostud. Loo võistkonna poolt loodan et järgmine mäng tuleb meil ikka õige väravavsht kohale, mul juba siiber seal olemisest
                              karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Huvilistele pühapäevased resultaadid:

Fc Anzhi II - Kehra Piraaja II 0:4
                                Fc Kiiu - Raasiku Fc Joker 3:5

Kommentaar

Working...
                                X