Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väikesed karikavõistlused 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mirko Vaata postitust
    Wou sellist ülekaalu poleks küll uskunud eks Vahur pärast räägib täpsemalt
    sellise skoori puhul on raske midagi kommenteerida,esimesed 10minti paistis,et läheb rabelemiseks ja siis järsku hakkas neid väravaid tulema.täiesti mystiline lagunemine lootose poolt.nujah..tervitused siis herr kaitzile..khm..pyhapäeval siis teiega..
    nr 31

Kommentaar

Kas keegi ka Kristiine-Haiba tulemust teab juba?

Kommentaar

Algselt postitas relrel Vaata postitust
        Kas keegi ka Kristiine-Haiba tulemust teab juba?

2:1 Haibale
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          sellise skoori puhul on raske midagi kommenteerida,esimesed 10minti paistis,et läheb rabelemiseks ja siis järsku hakkas neid väravaid tulema.täiesti mystiline lagunemine lootose poolt.nujah..tervitused siis herr kaitzile..khm..pyhapäeval siis teiega..
          Tänan tänan aga hr.kaitzi pole kahjuks sellel mängul,kuna on Viljandis õigusemõistmisel II liigas ja III liigas kahjuks.
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            Tänan tänan aga hr.kaitzi pole kahjuks sellel mängul,kuna on Viljandis õigusemõistmisel II liigas ja III liigas kahjuks.
            loodame,et siis poisid omapead hakkama saavad ja annavad köva lahingu.
            nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
              loodame,et siis poisid omapead hakkama saavad ja annavad köva lahingu.
              Nu ma loodan ,et saavad väike oht muidugi on suupruukimisekoha pealt mängus
              Olen see kes olen

Kommentaar

Kernu-Võru 0:0 la. 1:2

Kommentaar

vazelina net? kto sledujushij?
                  Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

zenit vsex pobedit!
                    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Santos-Kotkad 2:0 (0:0). Ütleks, et Kotkase väravavaht tegi väga hea mängu.

Kommentaar

Saku JK - Ajax II 0:1

Viimase lisaajal löödi mingi imelik värav ära 4 min enne lõppu.

Saku oleks pidanud oma mänguga võitma, tuhat võimalust ja ei saanud palli sisse. Väga hea mäng, mis kestis 23.10ni

Tänud Ajaxile!

Kommentaar

Anzhi - Welco Elekter 4-1, Welco poolelt realiseeris Valtna penalti, mille teenis Erikson. Samas vältisime hirmu,et tuleb suur skoor. Teise liiga võistkonnale pole ju häbi kaotada:P

Kommentaar

JK Eston Villa - Rapla JK Atli 1:4

Villa suutis mängu alguses ära kasutada meie kaitse eksimuse ja asuti mängu juhtima. Kuid peale seda haaras ohjad juba külalisvõistkond ja vabalöögist, mis tuli vastaste värvavahi kogenematusest saadi trhavikasti joonelt vabalöök, mis ka realiseeriti. Edasi hoidsime palli meie ja suutsime veel mõned väravad lisada, ka Villa võiskonnal oli võimalusi väravaid lyya, kuid see jäi puhtalt selle taha et sihik oli natuke kõver.
                            Tundus olevat suhteliselt sõbralik ja korrektne mäng. Edu Villale liigas.

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
                              Santos-Kotkad 2:0 (0:0). Ütleks, et Kotkase väravavaht tegi väga hea mängu.
                              tõesti ega need pallid sinna nii kergelt sisse ei kukkunudki nagu lootsime
                              aga õnneks 2 kukkus sisse

Edu kotkatele edaspidi

Kommentaar

Kuna uued paarid kokku loositakse ?

Kommentaar

Working...
                                X