Algselt postitas mirko
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Väikesed karikavõistlused 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas relrel Vaata postitustKas keegi ka Kristiine-Haiba tulemust teab juba?
2:1 HaibaleOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsellise skoori puhul on raske midagi kommenteerida,esimesed 10minti paistis,et läheb rabelemiseks ja siis järsku hakkas neid väravaid tulema.täiesti mystiline lagunemine lootose poolt.nujah..tervitused siis herr kaitzile..khm..pyhapäeval siis teiega..Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTänan tänan aga hr.kaitzi pole kahjuks sellel mängul,kuna on Viljandis õigusemõistmisel II liigas ja III liigas kahjuks.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustloodame,et siis poisid omapead hakkama saavad ja annavad köva lahingu.Olen see kes olen
Kommentaar
-
JK Eston Villa - Rapla JK Atli 1:4
Villa suutis mängu alguses ära kasutada meie kaitse eksimuse ja asuti mängu juhtima. Kuid peale seda haaras ohjad juba külalisvõistkond ja vabalöögist, mis tuli vastaste värvavahi kogenematusest saadi trhavikasti joonelt vabalöök, mis ka realiseeriti. Edasi hoidsime palli meie ja suutsime veel mõned väravad lisada, ka Villa võiskonnal oli võimalusi väravaid lyya, kuid see jäi puhtalt selle taha et sihik oli natuke kõver.
Tundus olevat suhteliselt sõbralik ja korrektne mäng. Edu Villale liigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustSantos-Kotkad 2:0 (0:0). Ütleks, et Kotkase väravavaht tegi väga hea mängu.
aga õnneks 2 kukkus sisse
Edu kotkatele edaspidi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar