Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
[QUOTE=vahis;890587]omamoodi huvitav teooria..muide see sama vöru kes teile pähe tegi on selle aastanumbri sees meile juba 2 korda osanud kaotada.mis puutub santosesse..teil vist oli mäng nendega annelinna arenal..kui ma öieti mäletan.vaata seal on ikka väike vahe kah sees kas yritada midagi jalgpalli laadset mängu teha seal karksi juurvilja aias v annelinna väljakul.ma vöin sulle
Ma südamest loodan,et mitte,eks ole meil siis natuke ikka mäng paremaks läind ja oskame ka kunstmurul palli veeretada ja kaitses augud kinni panna teie tehniliste ja kogemustega meeste vastu.
Võru Jk 1-3 Ararat!!!!
normaalne mäng oli , päris huvitav!!!
esimene poolaeg Võrul oli palju võimalusi
aga teisel poolajal Ararat domeneeris mängu ja tegi skoori!!!
ńendega oleks huvitav mängida!!!!
Täna läheb madinaks:
Kolmapäev, 11.juuni kell 19.00
Kehra JK Tempori -Tallinna FC TVMK III, Kehra linnastaadion
Tartu HaServ - Muhumaa JK, Tartu Annelinna kunstmuruväljak
Saue JK - Lasnamäe FC Ajax II, Kernu PK staadion
Pärnu JK Vaprus III - Tartu FC Santos, Vändra staadion
Tallinna FC Anzhi - FC Haiba, Pirita Velodroom
Valga FCWarrior II - Maardu Esteve, Valga Keskstaadion
haserv-muhumaa 1:0. kui edaspidi jätame oma vöimalused sarnaselt tänasele realiseerimata läheb meil ikka väga raskeks järgmine ring.muidu mäng nagu karikamängule kohane,natuke närvitsemist,kollaseid kaarte ja praaki sekka.mis seal ikka..edu muhukatele seal lääne tsoonis siis.
Saue JK - Lasnamäe FC Ajax II, Kernu PK staadion 4-1
nagu Hispaania - Venemaa, Saue oli nagu Hipaania, Venelasd olidki Venelased - seis sama
Igatahes Saue järgmisesse ringi jess !!!!
Kommentaar