Kuidas need 59 meeskonda paaridesse loositakse?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Väikesed karikavõistlused 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustilmselt alguses 32 paari(64 satsi, osad esimene ring vabad) järgmises ringis 16 paari(32 satsi), siis 8 paari(16 satsi), siis 4 paari(8s atsi) siis poolfinaalid(4 satsi) ja finaal(2 satsi).. ilmselt nii on.. ja nii oleks ka loogiline....Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustKui nüüd veel Rein ka oma verevarustuse jutuga tuleb ...
Tore, et sa mind unustanud poleInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkas hiiumaa ja mandri vahel on mingi sild vä? ma mõtlen.. et meretransporti nii hilja ei käi ju:P
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTore, et sa mind unustanud pole
Õnneks jääb teil vähemalt esimeses ringis Põlvasse sõitmata hoopis Muhumaale sõidate
... küll aga peavad teekonna Lootosparki ette võtma Türi Ganvixi mehed. Nii et tere taastulemast
loosimistulemused Lootose lehel: http://www.fclootos.ee/article.php?story_id=1540299195
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustÄra hoia rahvast kaua pimeduses299195
Kommentaar
-
Loosimise tulemused.
Esimesena kirjutatul on koduvaljak.
Polva Lootos - Turi Granvix
Anzhi II - Ararat
Lival Sport - Hansanet
FC Igiliikur - Kehra Tempori
Piraaja - Saue JK
Concordia - Twister
Kuusalu Rada - Kalju III
Aspen - Welco Elekter
Ajax II - Virumaa JK Tapa
SK 10 Tartu - Jarvakandi Tribling
Betgenius - Kalju IV
Parnu Kalevi SK - JK Kernu Kadakas
Hansa United - FC Haiba
Kristiine jK - JK Jalgpallihaigla
Voru JK - JK Kohila Pusivus
TVMK III - FC Klooga
FC Santos - FC Abja
JK Kotkad - SC Enter
FC Risti - Uhinenud Depood
Rapla Atli - Kaitseliit Kalev
Kardla Kinnameeskond - FC Kiiu
Kehra Piraaja II - Saku JK
FC Soccernet - Muhumaa JK
Eurouniv - Valga Warrior II
Quatromed - FC Anzhi
Parnu Vaprus III - EBS Team
Keskerakond - Tartu EMU SK
vabad on esimeses ringis
Atletic
FC HaServ
JK Eston Villa
RSK Kuuse
Maardu EsteveTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustohjaa, Võrru sõit siis., kui võrukad just Tartus või Valgas oma mängu ei pea
299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitusttõenäoliselt siiski Põlvasse, kui võrukad just Tartus või Valgas oma mängu ei pea
Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustKas Vaimela staadionil enam ei mangita ?
aga eks võrukad ja aspen lõpuks siiski ise otsustavad ...299195
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar