kaua see rollingu mäng täpsustamisel on juba,,,tahaks mängida!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi Meistrivõistlused 2008
Collapse
X
-
2 poolfinaal: Viljandi kunstmuru 12.juuli kell 17.00
Veteranid - Viljandi JK Kotkad/Kodusisu 2:1(1:0)
Väravad: 17' Jaanus Sirel(P),75' Janek Kalda-Veteranid
47' Taivo Miilmaa-Viljandi JK Kotkad/Kodusisu
Finaal: Veteranid-Electrum
III-IV koht: JK Liverpool Pub-Viljandi JK Kotkad/Kodusisu.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustVeteranid -> Mark Orav -> KlounDebiilik.
Mis ta sulle tegi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kohtunik ka seebiks:Imes "ei kusagilt" penalti veteranide kasuks,lasi lüüa Kotastel suluseisust värava,ei andnud Mark Oravale näitlemises eest teist kollast,enda sõimamist karistas Lelovit aint kollasega,Tarmo Rüütlile ei julgenud näidata kollast kaarti 3m eiramise eest,eemaldas Kotka mängija provotseerimise eest,eemaldas veterani mängija vastasmängija jalaga löömise eest,ühesõnaga puhta tainas oli
Edit: Mõlemad väärinuks finaali kohta:POlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas raitpoiss Vaata postitustkunas siis finaal toimub?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Kontrollige aegu. Praegu oleks nagu ühel ajal kaks mängu.
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitustFinaal Veteranid-Electrum 26.07.2008 kell 17.00
17.00 Viljandi JK Tulevik - Nõmme JK Kalju, Viljandi kunstmuru (Ranna pst 7, Viljandi)
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustKontrollige aegu. Praegu oleks nagu ühel ajal kaks mängu.
Meistriliiga XX voor Laupäev, 26. juuli
17.00 Viljandi JK Tulevik - Nõmme JK Kalju, Viljandi kunstmuru (Ranna pst 7, Viljandi)sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar