Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi Meistrivõistlused 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas slade Vaata postitust
    teenitud tänu kohtunikule.
    nu juhtub
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas tukki911 Vaata postitust
      Nägin mitut Tarvastu mängijat??!! ja ühte kutti teie trennis ka päris tihti märganud! Mingi üleminek tulemas??
      Ei usu, no kui ühe mängu eest 100 euri antakse siis võib ju mängida
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Teises grupis olulised mängud veel ees
        www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper
          Nuta edasi, vilistasin normaalselt. Isegi kui ma oleks ainult ühte leeri vilistanud ei oleks te suutnud midagi peale hakata, ära solvu, kuid teie meeskond ei suutnud palli omakski korralikult võtta, rääkimata sellest, et ilmselt pooled teie inimestest ei tea mis asi suluseiski on.
          esiteks: sinu vilistamise kohta niipalju, et kui kohtunik oled, siis võta ka mänguks vile kaasa
          teiseks: igal kohtunikul peaks minuteada ka taskus kollane ja punane kaart olema. sul ju oleks neid eile tarvis olnud ??
          kolmandaks: kohtunik peaks vastutama selle eest, et mängueelsed mängijate ülesandmislehed oleksid ENNE MÄNGU TÄIDETUD !

suluseisust niipalju, et väljakukohtunik minuteada ei ole üldse objektiivne seda määramagi.(mängijate ütlemiste või käega vehkimiste peale sa seda ju tegid...kotkaste muidugi).

Kommentaar

Algselt postitas Lauri #80 Vaata postitust
            FC Paistu vs. Vanad Kotkad
            8.min - Artur Lenbaum (FC Paistu) (1:0)
            21.min - Kotkad (1:1) / penalti
            31.min - Kotkad (1:2)
            33.min - Artur Lenbaum (FC Paistu) (2:2)
            33.min - Kotkad (2:3)
            Poolaeg 2:3
            51.min - Kotkad (2:4)
            57.min - Kotkad (2:5)
            75.min - Kotkad (2:6)
            86.min - Kotkad (2:7)
            Täisaeg 2:7
            Kommentaariks niipalju, et kohtunik(Dima) (saan aru, et neid pole varnast võtta) oleks pidanud olema neutraalne isik mõlema meeskonna suhtes. Samuti võiks iga mängija oma südametunnistusele koputada FAIR PLAY osas.
            Võimalusi, mida realiseerida, oli mõlemal meeskonnal. Samuti oli õhus penalti hõngu FC Paistu kasuks, kuid kohtunik arvas teisiti.
            Uute elamusteni!
            Tundub, et Paistu poistele jäi mäng hinge kripeldama ja kuskilt haistsid nad enda võiduvõimalust. Kui üdini aus olla siis lõppseis näitas ka meeskondade tasemevahet ja võidu võimalused teil siiski puudusid. Esimese penalti kohta ei oska ma midagi üelda, sest olles ise asjaosaline ei õnnestunud olukorda kõrvalt näha, aga viga see oli. Teiste olukordade kommentaariks ütleks, et Dima tegi õigesti et penalti ei andnud. Olukordades oli küll vea hõngu, aga kindlasti mitte penaltit. Erapoolikust ma Dima vilistamises küll ei märganud ja arvan, et etteheited on alusetud ja peegeldavad pettumust mängu seisu üle. Fair play osas tehtud kommentaaride osas oskaks küll öelda, et poisid te ei tea mis see tähendab. Kindlasti ei tähenda see väljakul röökimist ja ma peaks siiski mainima suhteliselt mannetuid etteheiteid kohtunikule. Paistu poiste teadmised fair playst olid näha juba bangalo rannajalka turniiril kus võistkond jäi silma ainult tohutu möla ja röökimisega. Soovitaks teil alustada mängimist IV liigast ja koos sellega peaks ka varsti kaasnema teadmised mida tähendab jalgpall ja fair play. Edu teile tulevikus.

Kommentaar

Algselt postitas kikker Vaata postitust
              Tundub, et Paistu poistele jäi mäng hinge kripeldama ja kuskilt haistsid nad enda võiduvõimalust. Kui üdini aus olla siis lõppseis näitas ka meeskondade tasemevahet ja võidu võimalused teil siiski puudusid. Esimese penalti kohta ei oska ma midagi üelda, sest olles ise asjaosaline ei õnnestunud olukorda kõrvalt näha, aga viga see oli. Teiste olukordade kommentaariks ütleks, et Dima tegi õigesti et penalti ei andnud. Olukordades oli küll vea hõngu, aga kindlasti mitte penaltit. Erapoolikust ma Dima vilistamises küll ei märganud ja arvan, et etteheited on alusetud ja peegeldavad pettumust mängu seisu üle. Fair play osas tehtud kommentaaride osas oskaks küll öelda, et poisid te ei tea mis see tähendab. Kindlasti ei tähenda see väljakul röökimist ja ma peaks siiski mainima suhteliselt mannetuid etteheiteid kohtunikule. Paistu poiste teadmised fair playst olid näha juba bangalo rannajalka turniiril kus võistkond jäi silma ainult tohutu möla ja röökimisega. Soovitaks teil alustada mängimist IV liigast ja koos sellega peaks ka varsti kaasnema teadmised mida tähendab jalgpall ja fair play. Edu teile tulevikus.
              Viga penalti alas = penalti. Kui oli vea hõngu, oli ka penalti hõngu. Fair play puhul igaüks mõtleb ise kui palju oli ta suluseisus, kui palju ta mängis käega jne. Eks muidugi jääb asi kogemuste taha osati.
              Rannajalkaturniir - kui Sa ise vähegi juures olid, siis vb mäkasid ka seda kuidas reeglid MÄNGUDE JOOKSUL muutusid (erinesid stendil toodust), kui ei siis ära sõna võta sellel teemal enam.
              So far this time

Kommentaar

kuulete v...kas te olete peast veidi põrunud??
                te saite 7:2 tappa..mida sul enam kommenteerida on..tahad väita et 1 penalti oleks mängu käiku niivõrd muutnud et te oleksite 8:7 võitnud?jälgisin tervet mängu kõrvalt ja selle järgi otsustades polnud teil isegi ligilähedast võimalust kotkaid võita..ja meesterahvas platsi ääres - paistu - kes muud teha seal ei osanud kui ainult vinguda millegi üle õppigu natuke raamatust reegleid ja siis tulgu virisema et kuhu ja miks see vile läks..

ja mis puutub penaltisse milles võib olla veahõngu siis toogem näiteks meistriliiga ja muud sarnased suuremat sorti liigad ja turniirid siis selle eest et vist oli viga ei anna ükski kohtunik penaltit..selleks peab karistusalas siiski olema ilmselge mahatõmbamine või lahtine käsi..selle eest et natuke keegi õlaga kellelegi pihta äsab ja ründaja jalad seepeale nõrgaks jäävad ei ole miskine penalti..

ja mis puutub rannajalkasse siis mu meelest ei ole teil mingit õigust midagi öelda üldse..ma olin üks vilemeestest terve turniirivältel ja kõik mängud said ilusti mängitud ühtsete reeglite järgi, niiet hoidke oma üleliigsed kommentaarid omale ajusoppi sest mujale need ei kõlba!

ilusat maakonnameistrivõistluste jätku teile ja kohtumiseni poolfinaalis!

Kommentaar

Eks igaüks näeb asju oma vaatenurgast. Õigus on omamoodi kõigil.
                  So far this time

Kommentaar

lapsik undamine foorumis. seis näitas selgelt, et 1 võistkond oli parem ja võitis. jalgpall on lihtne. see kohtuniku kallal virisemine on ka tühja lahmimine. hea, et leiti inimene, kes oli nõus vilistama minema. jalgpall on lihtne - see, kes rohkem väravaid lööb, on tavaliselt võitja. ja võitjate üle kohtut ei mõisteta. ideaalis.

Kommentaar

rumal jutt... tegelt on 7-2 piisavalt väike vahe, et süüdistada kohtunikku mängu peesse keeramises. 5-6 kiiret rünnakut ja olekski viik või võit taskus olnud. ja olgem ausad... vile ja kaardid teevadki õige kohtuniku. Isegi Collina on kotik kui tal kaarte kaasas ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                        Isegi Collina on kotik kui tal kaarte kaasas ei ole.
                        Sa oled muidu kaine ?

Kommentaar

Algselt postitas ClubLife Vaata postitust
                          Sa oled muidu kaine ?
                          paistab, et sa oled vist piisavalt töllakas mulk, et sarkasmist enne pole kuulnud

Kommentaar

ütleks ka midagi selle mängu kohta.
                            paistu poisid , õppige ära mis on suluseis ( stern ja jaagup teavad )
                            õppige ära milleeest antakse viga ja mille eest pennalt.

platsil oli omamoodi koomiline , kui midagi tehti siis mängijad vaatasid juba paistu pingipoole millist lolli möla sealt tuleb järjekordselt.

5-6 kiirrünnakut ? tehke , mängujooksul 1 korralik rünnak , ja olge sellega rahulgi
                            keegi ei möliseks teile vastu , kui te oleksite tõesti paremad olnud ja oleksite kaotanud 2:3 vms. aga saite sellise ludu , kuna kaitse ei taibanud mõned mehed teil midagi . usun et paistu oleks tugevam kui see üks mees seal vait oleks , ja mängijad saaksid platsil oma mängu mängida , sest seal meeskonnas häid mehi ka.

Kommentaar

Tuletame meelde et Vanad Kotkad/Raccoon.ee-Liverpool mäng toimub kell 19.00 viljandi kunstmuruväljak.

Kommentaar

Eriti lustakaks sõjaks on läinud.
                                Katsume maha rahuneda ja oleme ikka sportlased nii palju kui seda siiski amatööridena vähegi olla saab.
                                Kohtuniku kohta niipalju, et ega ta end ise sinna palunud ma eeldan. Kui korraldaja määras oma rivistusest mehe vilistama siis tubli poiss, et minna julges. Olen täiesti kindel, et ta vilistas täpselt nii hästi kui ta parasjagu kaugelt või lähedalt olukorda näha ja hinnata oskas.
                                Mis seisu, väravatesse ja rünnakutesse puutub, siis isiklikult arvan, et kui seda juba keegi kommenteerib, siis mõni mängija, kes väljakul ka mõne rünnaku või väravaga hakkama sai. Kusjuures oleks puht teadmise huvi pärast väga teretulnud, kui Kotkaste väravalööjate nimed ka üles pannakse.
                                Jõulise ja agressiivse mängu pooldajana tänud Kotkastele huvitava mängu eest ja uute kohtumisteni.

Kommentaar

Working...
                                X