Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi Meistrivõistlused 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
    kle kui maakonna mängudes hakataks kaarte jagama nii nagu liigamängudes, siis oleks poolfinalideks enamus mängijaid kaartidega väljas
    maakond on ikkagi jalgpalli populariseerimiseks korraldatud, et need , kes liigat ei mängi saaksid ka palli taguda ja mitte omakeskis kuskil põllul vaid suurel platsil kohtunike ja fännidega
    Nii et virisege oma liigamängude vile peale aga maakonna kohtunikud jätke rahule, olge neile üldse tänulikud, et nad meile vastu on tulnud ja mänge vilistanud !!!!
    naljamees , kohtunikud saavad palka vilistamise eest .
    ja kui sa teed tööd ja tahad palka saada , siis tuleb sul midagi osata teha ka.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
      Jah nad saavad eriti suure summa maakonna vilistamise eest. Oli, mis oli saa üle nüüd.

Kommentaar

Aga võta ise vile kätte ja vilista,kui nii tark oled,jutumehed on kõik.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Aga võta ise vile kätte ja vilista,kui nii tark oled,jutumehed on kõik.
          jaaa Härra Kaido Luide , kes siin veel ei tea siis sina oleki see kõige kõvem vilemees , mida on kõik foorumid täis , kui tuntud oma sittade vile partiidega.
          ma proovisin olla natukene normaalen ja ananüümne sinu suhtes , aga eks siis mis teha, foorumis julgesid peaagu oma sitad üles lugeda konkreetselt selle ühe poolfinaal mängu kohta ( loe eespoolt oma enda postitust )

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
            Jah nad saavad eriti suure summa maakonna vilistamise eest. Oli, mis oli saa üle nüüd.
            ausõne keegi ei sunni neid vilistama , ega maakonnast kõrgemal ei tahaks küll näha selliseid vilesi !
            ja kui tahate oma õlleliigat , mitte saada natukene profesonaalsemaks , siis võite ilma kohtunikuta ka ju mängida .

Kommentaar

jaaa Härra Kaido Luide , kes siin veel ei tea siis sina oleki see kõige kõvem vilemees , mida on kõik foorumid täis , kui tuntud oma sittade vile partiidega.
              ma proovisin olla natukene normaalen ja ananüümne sinu suhtes , aga eks siis mis teha, foorumis julgesid peaagu oma sitad üles lugeda konkreetselt selle ühe poolfinaal mängu kohta ( loe eespoolt oma enda postitust )

Jajh Meelis989,aga sa ei vastanud ikka minu küsimusele Võta ise vile ja vilista tee siis super vilepartiid,aga ma arvan,et sul poleks üldse julguski, või ei tea mõnda reeglit vms,aga jah mulisema oleme kõvad mehed aga ok rahu nüüd,3-4 koht ja finaal on veel ees tee debüüt
              Olen see kes olen

Kommentaar

haha . kle
                sina teenid sellega elatist , oled seda teinud ma ei tea kaua oma elust , töötad sellel alal .
                mina aga olen õpilane ja lõpetan keskooli, saa ajad siin isegi lolli juttu .
                NT: kas sinuarust peaks profesionaalne korvpallur , minema ja oskama teha nt ID / progremeerimis tööd ? kui ta pole seda õppinud ega elusees teinud ?

ma soovitaks sul siis debüüdi teha korvpallurina NBA-s

Kommentaar

haha . kle
                  sina teenid sellega elatist , oled seda teinud ma ei tea kaua oma elust , töötad sellel alal .
                  mina aga olen õpilane ja lõpetan keskooli, saa ajad siin isegi lolli juttu .
                  NT: kas sinuarust peaks profesionaalne korvpallur , minema ja oskama teha nt ID / progremeerimis tööd ? kui ta pole seda õppinud ega elusees teinud ?

ma soovitaks sul siis debüüdi teha korvpallurina NBA-s

nu vot,aga siis ära võta sõna kohtuniku tegevuse kohta ,kui sa ei oska ja teiseks mai teeni elatist kohtunikutööga lolEestis polegi võimalik ainult vilistamistega teenida,vaid seda tehakse enda vabastajast hobi korras.Kõik,rohkem mai viitci sulle enam vastu rääkida
                  Olen see kes olen

Kommentaar

ega sul pole midagi rääkida ka , julged teha - julge tunnistada ka oma paska.
                    ma mõtlesin olla viiskas algul , aga nägin sellel pole mõtet.
                    mina nägin kui palju valesi otsuseid tegi kohtunik , nägi ka mingi ~60 pealvaatajat . ütlesid ise ka mis sa valesti tegid ja nyyd vabandad siin?
                    julged vilistada - julge kannatada kriitikat , ja ma räägi nsellest ühtest mängust konkreetselt , eelnevatele ma ei hakka mõtlemagi ja tulevastest ei taha teadagi.

Kommentaar

ausõne keegi ei sunni neid vilistama , ega maakonnast kõrgemal ei tahaks küll näha selliseid vilesi !
                      ja kui tahate oma õlleliigat , mitte saada natukene profesonaalsemaks , siis võite ilma kohtunikuta ka ju mängida .

ja te olete nagu eriti profesonaalsed... kui te oleks, siis ei vinguks praegu siin, et kohtunik tegi liiga bla bla...Sa oleks vait ja mängiks lõpuni, mis vile kah poleks.

Kommentaar

ärge lärtsuge jah
                        saime selle poolfinaali pähe, mis teha..elu läheb edasi
                        vilel ei olnud muidu häda midagi, apsakaid ikka juhtub sellisel tasemel niiet olge parem vait ja lähme võidame homme liverpooli 20:0

Kommentaar

Hahaaa optimist 20:0, Kohe näha hommikul 5-st täis peaga kirjutatud
                          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

sulle teadmiseks..ma ei olnud purjus..ja täna mängus ehk suudan pallile korralikult pihta ka saada

Kommentaar

III-IV koha mäng: Viljandi kunstmuru 19.juuli kell 17.00

Kotkad/Kodusisu - JK Liverpool Pub 7:1(2:0)
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                III-IV koha mäng: Viljandi kunstmuru 19.juuli kell 17.00

Kotkad/Kodusisu - JK Liverpool Pub 7:1(2:0)
                                Selle mängu seis oleks võinud vabalt 20:0 olla

Kommentaar

Working...
                                X