Haserv - Kambja , mang on reedel 18.00!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tartu maakonna mv 2008
Collapse
X
-
ära unusta,et maakatel me oleme värvatud tähtvere valla poolt.vöidu korral lubati maad ja metsa ja krundid mida kellelegi vaja ei ole kuskil emajöe ääres..Algselt postitas Onopko Vaata postitustHaserv - Kambja , mang on reedel 18.00!!!!
nr 31
Kommentaar
-
herr kaitz! kuuldused meie surmast on tugevasti liialdatud.Algselt postitas kaitz Vaata postitustKuuldavasti olevat HaServ kaotanud täna maakonnameistrikatatel,aga eks Vahur räägib.tulemus oli 3:5 vms.
nr 31
Kommentaar
-
Selge, siis mul oli vale info,mis mulle Tartu noored andsid,sorry.Algselt postitas vahis Vaata postitustherr kaitz! kuuldused meie surmast on tugevasti liialdatud.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
vastased andsid loobumisvöidu..Algselt postitas mirko Vaata postitustVahur kuda tulemus jäi täna ei jõudnud vaatama kahjuks ?
nr 31
Kommentaar
-
kutseka poisid juhivad minu teada teist gruppiAlgselt postitas vahis Vaata postitustkeegi oskab öelda mis seal teises alagrupis toimub.kellega sealt siis esikoha pärast tömblemiseks läheb.
Kommentaar
-
see on mingi meteci ja veel kellegi segu vöi?homme peaks mäng olema meil..juhul muidugi,kui vastased tsirkust mängima ei hakka ja kohale ei tule.Algselt postitas mirko Vaata postitustkutseka poisid juhivad minu teada teist gruppinr 31
Kommentaar
-
see meteci poiste sats sai ju ülku käest 5-1 kotid sappa nii et ma kahtlen, et nad midagi eriti juhivad :PAlgselt postitas vahis Vaata postitustsee on mingi meteci ja veel kellegi segu vöi?homme peaks mäng olema meil..juhul muidugi,kui vastased tsirkust mängima ei hakka ja kohale ei tule.
Kommentaar
-
huvitav...ma vist vahepeal mängisin mingi muu haservi eest mis vöitis 5:0.ja mäng toimus elvaga.Algselt postitas skkymme Vaata postitustTartu Khk - Haserv 2-2nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitusthuvitav...ma vist vahepeal mängisin mingi muu haservi eest mis vöitis 5:0.ja mäng toimus elvaga.
nuu ei saa üldse enam aru,kus keegi mängib
Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar