Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vigastused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
    Mäng oli vist Enteriga , läksin julma spaagega(omaarust) palli ära võtma. Tulemus - vasak põlv jäi enda alla kuidagi imelikult - meniski opp, nüüd rsk 2 kuud juba ravind.
    Vigastuste puhul soovitan kas Dr.Meitern(artrosport kliinik) või Gunnar Männik(meremeeste haigla). Väga pädevad arstid!
    Eriti pädev on Männik - 2 aastat tagasi läksin tema juurde põlvevaluga - väänas teine põlve edasi tagasi,küljele välja jne.,küsis,et kas valus ka on-ütlesin et ei ole - tegi siis veel mingi ime liigutuse,mille puhul enamik siin karjuma oleks pistnud ja ütles mulle"selge",sul on Veerpalu põlv! Mida vittu,minu arust ei ole 2 aastat saadud Veerpalu põlvevalule päris täpset hinnangut antud. Siin pole midagi teha süst liigesesse ja korras. Spordiga lõpeta üldse ära. Tõsi,see süst aitas- ja aidanuks ilmselt ka tugeva südamevalu korral. Maksis 400 krooni. Nüüd 2 aastat hiljem käisin jälle tema juures,põhimõtteliselt sama murega.Nüüd tuli diagnoos,et mul üks jalg teisest lühem,sellest tulenev seljavalu,mis omakorda lööb alla põlve. Maksin 500 väänamise eest,tal tagasi polnud anda - ütles et 100 jääb siis ettemaksuks!!!!Seekord mingit süsti enam ei tehtud. Sama murega käisin ka Viljandi haiglas - seal maksis süst 30 krooni ja see tehti lihase liigese vahele,mitte liigesesse - muidugi bens sinna ja tagasi ,nii et kokku sama ,mis Männiku juures. Meiterni juures samuti käinud aichillusekõõluse pärast - lõi mulle interneti lahti ja ütles vaata: selliseid harjutusi tuleb teha. Kui küsisin,et milliseid ja palusin tal näidata täpselt,mida venitada,siis vastas uuesti,et näe siin on kõik kirjas.
    See on minu poolt ainult väike ülevaade arstiabist eestis. Mainimata jäi ka see ,et väravas olles löödi näpud paiste - läksin traumapunkti, Tegin pildi,pärast traumatoloog tõmbas näpust nii,et ukse taga kõik kuulsid karjatust,pärast seda lasin teha uue pildi ja läksin Voronetski juurde,kes suunas mind eesti parima käekirurgi juurde-nime ei mäleta. See vaatas pildid üle ja vaat mis välja tuli,see fucking traumatoloog oli mul sõrmesideme pooleks tõmmanud - nüüd näpp ei painu ,traadid sees - silikoonliigest ei soovitatud panna,kuna kukkumise korral on suur tõenäosus uus opp!
    Ikka on see veel tükike minu värvikast arstiabist vabariigis.
    Parim soovitus on ikkagi see,et unustage spordiarstid - varuge kannatust,minge läbi perearsti - ruineerige teda nii kaua kuni lõpuks ta lihtsalt peab teiega tõsisemalt tegelema ja saatma tomograafiasse või kuhu iganes.
    See jutt võib mõne küll oksele ajada,aga uskuge mind,kui teil on piisavalt kannatust ja olete piisavalt kangekaelsed,siis on see kahjuks ainuke võimalus oma muredele lahendus leida. Teisel juhul võite spordiarstide soovitusel pool aastat Voltareni jms paska kasutada,spordist loobuda või kurat teab mida teha.
    Jutt võis jätta väga imeliku sisu,kuid kõike ei jõuagi kirjutada - aga uskuge võiksin kirjutada terve raamatu endaga juhtunud traumadest ja nii pere kui ka spordiarstidest.
    Lõppkokkuvõte on see,et vaatamata kõigele mängin jalgpalli edasi,kuna veel ei ole saanud õiget diagnoosi oma jalgade seisundi kohta

Kommentaar

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
      Mäng oli vist Enteriga , läksin julma spaagega(omaarust) palli ära võtma. Tulemus - vasak põlv jäi enda alla kuidagi imelikult - meniski opp, nüüd rsk 2 kuud juba ravind.
      Vigastuste puhul soovitan kas Dr.Meitern(artrosport kliinik) või Gunnar Männik(meremeeste haigla). Väga pädevad arstid!
      Eriti pädev on Männik - 2 aastat tagasi läksin tema juurde põlvevaluga - väänas teine põlve edasi tagasi,küljele välja jne.,küsis,et kas valus ka on-ütlesin et ei ole - tegi siis veel mingi ime liigutuse,mille puhul enamik siin karjuma oleks pistnud ja ütles mulle"selge",sul on Veerpalu põlv! Mida vittu,minu arust ei ole 2 aastat saadud Veerpalu põlvevalule päris täpset hinnangut antud. Siin pole midagi teha süst liigesesse ja korras. Spordiga lõpeta üldse ära. Tõsi,see süst aitas- ja aidanuks ilmselt ka tugeva südamevalu korral. Maksis 400 krooni. Nüüd 2 aastat hiljem käisin jälle tema juures,põhimõtteliselt sama murega.Nüüd tuli diagnoos,et mul üks jalg teisest lühem,sellest tulenev seljavalu,mis omakorda lööb alla põlve. Maksin 500 väänamise eest,tal tagasi polnud anda - ütles et 100 jääb siis ettemaksuks!!!!Seekord mingit süsti enam ei tehtud. Sama murega käisin ka Viljandi haiglas - seal maksis süst 30 krooni ja see tehti lihase liigese vahele,mitte liigesesse - muidugi bens sinna ja tagasi ,nii et kokku sama ,mis Männiku juures. Meiterni juures samuti käinud aichillusekõõluse pärast - lõi mulle interneti lahti ja ütles vaata: selliseid harjutusi tuleb teha. Kui küsisin,et milliseid ja palusin tal näidata täpselt,mida venitada,siis vastas uuesti,et näe siin on kõik kirjas.
      See on minu poolt ainult väike ülevaade arstiabist eestis. Mainimata jäi ka see ,et väravas olles löödi näpud paiste - läksin traumapunkti, Tegin pildi,pärast traumatoloog tõmbas näpust nii,et ukse taga kõik kuulsid karjatust,pärast seda lasin teha uue pildi ja läksin Voronetski juurde,kes suunas mind eesti parima käekirurgi juurde-nime ei mäleta. See vaatas pildid üle ja vaat mis välja tuli,see fucking traumatoloog oli mul sõrmesideme pooleks tõmmanud - nüüd näpp ei painu ,traadid sees - silikoonliigest ei soovitatud panna,kuna kukkumise korral on suur tõenäosus uus opp!
      Ikka on see veel tükike minu värvikast arstiabist vabariigis.
      Parim soovitus on ikkagi see,et unustage spordiarstid - varuge kannatust,minge läbi perearsti - ruineerige teda nii kaua kuni lõpuks ta lihtsalt peab teiega tõsisemalt tegelema ja saatma tomograafiasse või kuhu iganes.
      See jutt võib mõne küll oksele ajada,aga uskuge mind,kui teil on piisavalt kannatust ja olete piisavalt kangekaelsed,siis on see kahjuks ainuke võimalus oma muredele lahendus leida. Teisel juhul võite spordiarstide soovitusel pool aastat Voltareni jms paska kasutada,spordist loobuda või kurat teab mida teha.
      Jutt võis jätta väga imeliku sisu,kuid kõike ei jõuagi kirjutada - aga uskuge võiksin kirjutada terve raamatu endaga juhtunud traumadest ja nii pere kui ka spordiarstidest.
      Lõppkokkuvõte on see,et vaatamata kõigele mängin jalgpalli edasi,kuna veel ei ole saanud õiget diagnoosi oma jalgade seisundi kohta

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
        eelise hooaja alul oli sõprusmäng elioniga. sain löögi jalalabasse, niiet see välja käis. mustamäe traumapunktis öeldi, et kerge venitus...paar nädalat ja korras.
        kuu aega käisin karkudel. ise otsisin ortopeedi ja see saatis füsioteraapiasse. ütles, et sa ei lonkagi enam ju. käisin 4 nädalat füsios. korda ei saanud. jalg igal teravamal liigutusel valus.
        kirjutasin mustamäele kaebuskirja, siis sain vastuse ja saadeti tomografiasse. sealt avastati kõõluses vedeliku teke ja kahe sideme rebendid.
        tagasi ortopeedi juurde kes ütles, et ups, oleks pidand kohe opereerima, aga liiga hilja juba kuna koed ära armistatud füsioteraapiaga.
        ja nii siis saigi minu väidetavast traumapunkti muttide hinnangust "paar nädalat" vigastusest 1 aasta ja siiani pole löögijalg enam see, mis ta enne oli.
        ta ei saa kunagi enam selleks! Omast kogemusest oskan öelda, kunagi TVMKga noorteliigas mängides sõideti sisse, hetkel on löögist alles kuskil 80%, sealt möödas miskine 5-6a

Kommentaar

Minge järgmisel korral dr. Madis Rahu juurde .
          Väga muhe vana, paljude arvates eesti parim ortopeed. Minu arvates samuti. Aega on sinna küll raske saada, aga vähemalt mind aitas küll. Erinevalt nendest ortopeedidest kelle juurde on võimalik kohe aega saada.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Minge järgmisel korral dr. Madis Rahu juurde .
            Väga muhe vana, paljude arvates eesti parim ortopeed. Minu arvates samuti. Aega on sinna küll raske saada, aga vähemalt mind aitas küll. Erinevalt nendest ortopeedidest kelle juurde on võimalik kohe aega saada.
            Muideks,Rahu juures käisin ka alles sel kevadel - on tõesti muhe vend - ei ole ülbe ja kuulab Su ilusasti ära - jättis neist spordiarstidest kõige parema mulje,kuid jällegi - fuck,kui ma lähen vigastusega,mis teeb mulle muret juba 3 kuud,siis ei ole vaja hakata mulle välja kirjutama mingeid salve,vaid esiteks tuleks põlvest või millest iganes teha korralik uuring ja alles siis määrata ravi.
            Kahjuks on eestis kogu see arsti süsteem välja töötatud nagu klubidele pearaha andmine ja ühelgi fucking arstil ei ole kasulik Sind saata kuhugi aparaadi alla,vaid lihtsam kirjutada mingi mõtetu üleüldine ajuloputus salv välja. Seepärast ongi kõige mõtekam ruineerida perearste. Tehke end haigemaks kui olete,võtke 4 kuuks haigusleht,peale seda ütelge arstile,et ikka on kõik persses ja uskuge mind,peale 4 kuud haiguslehte läheb asi komisjoni ja siis ei taha ükski perearst anda selgitusi sellest,et miks ta pole teid kuhugi aparaadi alla saatnud,vaid kirjutanud teile 4 kuud välja ajuloputus-salve!!!!!!

Kommentaar

Aasta tagasi noorteliigas TVMK II vastu mängides libistati sisse, jalg tegi nagu nõksu külje peale. Tulemuseks oli ,et murdsin põlves sideme. Pärast mitut tundi ootamist Mustamäe haiglas, sain samuti Dr. Rahu jutule, seda ka tänu suurele vedamisele. Igatahes aitas välja, kuigi eks praegugi annab veel tunda. Aga Dr. Rahu juurde tasub tõesti minna, tõesti hea arst.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                Aasta tagasi noorteliigas TVMK II vastu mängides libistati sisse, jalg tegi nagu nõksu külje peale. Tulemuseks oli ,et murdsin põlves sideme. Pärast mitut tundi ootamist Mustamäe haiglas, sain samuti Dr. Rahu jutule, seda ka tänu suurele vedamisele. Igatahes aitas välja, kuigi eks praegugi annab veel tunda. Aga Dr. Rahu juurde tasub tõesti minna, tõesti hea arst.
                Mis ravi sidemete murdumise puhul määrati?

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                  Mis ravi sidemete murdumise puhul määrati?
                  Kui on osaline rebend, siis sidekoestub side ise, aga kui on täielilult katki, siis võetakse katkine side ära ja pannakse uus.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                    vähe sul oligi midagi, ära tule siia teesklema, ma ise nägin.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV
                      Krt mis sa kõvatad siin foorumis.
                      Ma ise sõin vorstihais

Kommentaar

Working...
                      X