Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 liiga lõuna 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nugis Vaata postitust
    Võitluslik ei ole selle mängu kohta küll õige sõna. Mitu kollast siis kokku saite lõpuks? Ja see teie nn. väravavaht võiks ikka sügisringis ka mängida saada, aga kui ta nii jätkab, siis kahtlen sügavalt. Aga hammas hamba vastu nii, et sügisringis näeme!
    Kokku oli 8 kollast kaarti neist Liverpool sai 5. 3 siis vastastele tehtud vigade eest 1 kiire lahtimängu takistamise eest ja üks mölisemise eest.
    http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
      Olen nõus, et mäng oli võitluslik aga mingit mööda staadionit veeremist ja Järva-Jaani mängijate alla ajamist küll ei olnd. Olukord, kus Teie mängija hüppeliigesele viga sai vilistati viga üldse meie kasuks. Teie lendasite meie mängijale tagant selga, mille tagajärjel pallile astus ja kukkus Teie mängija jalale.
      Ja mingi massiline meelega seljataga peksmine, millele sa siin pidevalt rõhutad ?
      Jah meie väravaht astus Teie mängijale peale - ei kiida heaks väga ebasportlik käitumine.
      Sinu juttu lugedes arvan, et olid see neiu sealt Järva-Jaani pingilt, kes "proffesionaalseid kommentaare" jagas.
      Edu Järva-Jaani mängijatele järgmisteks mängudeks!
      Tore, et see mäng sulle nii südamesse läks, et ennast kohe kasutajaks tegid
      Soccernetil jälle üks kasutaja juures.
      Ma arvan, et ma tean täpselt kuidas ma oma hüppeliigese murdsin! Sellest pole sul vaja pikemalt peatuda, kuid üle nr 12 minu jalast veeres, seda otses mõttes. Massiliseks ei ole keegi seda "seljataga peksmist" nimetanud aga kui mängus on selliseid olukordi 3-4, siis paneb meeskonnas kahtlema, kas see mäng mida mängitakse ikka jalgpall on?
      Sul on ka OMA ARVAMUS olemas. Ole lahke ja kirjuta julgest
      Väga tähelepanelik sinust, et sa märkasid et täna ennast kasutajaks registreerisin!

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
        imelik..ma mäletan küll,et meiega mängides tundus liverpool suht rahumeelne sats olevat..mingit tõmblemist märgata ei olnd.
        No kui 6:0 lõpskoor, siis ei olnud Liverpoolil eriti midagi võidunimel teha. Ju olite peajagu üle, kuid võrdsema satsiga panevad oma "võlud" mängu..

Kommentaar

koomiline võis see olla muidugi , samas kahju , mõtlen kuidas ma seisan ja keegi veereb mulle jalaotsa veits tobe , samas kahju ikka jah.

Kommentaar

Samas tekib küsimus , et kui Liverpooli mees su enda sõnul nii pikalt ja kaua veeres sinu poole siis miks sa eest ära ei astunud? Õnnetusi ju annab ennetada ka... :/
            FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
              Samas tekib küsimus , et kui Liverpooli mees su enda sõnul nii pikalt ja kaua veeres sinu poole siis miks sa eest ära ei astunud? Õnnetusi ju annab ennetada ka... :/
              No ega ta nüüd pool platsi ka veerenud. olgem reaalsed natuke

Kommentaar

Algselt postitas Veik0 Vaata postitust
                10. mail pidas FCF Järva-Jaani SK JK Liverpool Pub'iga nende koduväljakul Viljandis oma neljanda kohtumise III Liiga Lõuna tsoonis.

Teise poolaja alguses sai Jaani keskväljamängija vigastada, kui Liverpooli mängija nr 12 kukkus ise palliga ja siis veeres pikalt ja kaua kuni Jaani mängija jalg jäi veeremis teele. "Maas veeremise" tulemuseks oli Jaani mängijal hüpekas käis liigesest väljas ja mäng tuli seekord pooleli jätta. Liverpooli mängijal nr 12 jätkus veel jultumust seletada:"Mis sa teeskeled" jne. Ise aru saamata sellest mis ta tegi. Jaani oli sunnitud tegema vahetuse. .
                Mina arvan, et see Liverpooli nr 12 oli Kakuke, kes eide ja taadi eest ära veeres
                kle Veik0, ma võin sulle saladuskatte all öelda, et liverpool mehed käivad 2xnädalas taipoksi trennis, nii et hoitke alt
                sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                  Mina arvan, et see Liverpooli nr 12 oli Kakuke, kes eide ja taadi eest ära veeres
                  kle Veik0, ma võin sulle saladuskatte all öelda, et liverpool mehed käivad 2xnädalas taipoksi trennis, nii et hoitke alt

Kuida see nüüd jalgpalliga seondub? Pigem ikka pekipoks.

Kommentaar

Äää külla aitab kah sellest ulme valdkonnast - mööda platsi jalgade alt veeremistest ning tai- ja pekipoksidest.
                    Võin kinnitada, et üksi Liverpooli mängija ei käi kuskil poksi trennis - tegeleme endiselt jalgpalliga.
                    Veik0'le kiiret paranemist !
                    http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Väike kommentaar ka siis viljandi lahingule. Platsil oli kaks tahtmist täis meeskonda, sellest ka palju võitlust. Närviliseks ajas mängu see, et kohtunik oli selline mõlemalepoolevalestivilistaja ja siis järjest hullemaks asi läks. Pubis tegelikult enamus mehad ju toredad poisid, aga noh kui paar närvilisemat tüüpi ei lase neil välja paista, siis tundubki kogu võistkond selline paha paha. Aga siinkohal tänaks jah väravavahti, kes enda agressiivse käitumise pärast närvi läks ja uue hüüdnime sain lõpuks. Kohtunik muidugi oleks võinud tunnistada, et ta ei näinud et suur roos meie meha peal tallus, aga see selleks. Aga mis seal enam, kaotasime seekord 2 punkti ja tegelt on liverpooliga viimastel aastatel pidevalt selline vestmanni piibelehe mäng olnud. Kohtume siis varsti põrgukatlas.

Selle nädala mängus tahaks teha selle hooaja publikurekordi J-Jaanis. Kas on teada kui palju on meie liiga rekord muidu? Lisaks näitame põlvakatele et jaanis mitte ainult ei mängita vutti, vaid tehakse muud ka üritame neil vaheajal tähelepanu mujale juhtida siis sellega. Pange aga vaim valmis, sest plats on ikka endiselt selline mõnus pisike.
                      Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
                        Äää külla aitab kah sellest ulme valdkonnast - mööda platsi jalgade alt veeremistest ning tai- ja pekipoksidest.
                        Võin kinnitada, et üksi Liverpooli mängija ei käi kuskil poksi trennis - tegeleme endiselt jalgpalliga.
                        Veik0'le kiiret paranemist !
                        tarvis! sügisringis kohtumiseni. ja edu järgmistel kohtumistel

Kommentaar

liverpooli vv on nende parim vend, igast kohast toob palle välja

Kommentaar

oleneb kas väravas on marko kuldar roos?

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                              oleneb kas väravas on marko kuldar roos?
                              Neljas varjant, isegi viies oleks veel võtta
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Neljas varjant, isegi viies oleks veel võtta
                                tundub et Liverpooli puhul tegemist satsiga, kus peaaegu iga mees võib väravas olla
                                sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Working...
                                X