Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jõgeva- jjaani 4-0 (1-0) Skoor ei näita küll päris täpselt jõudude vahekorda, kuid jõgeva suutis oma võimalused realiseerida, meil see ei õnnestunud. Debüüdi tegi meil noor väravavaht. Natuke laadaks kiskus mäng vahepeal, aga väga hull polnd. Aitäh jõgevale ja eks siis sügisel vaatame kuidas meie kodus läheb
Elva II 1-2 Põltsamaa, mnjah, ei õnnestunud meil midagi kodumurul esimest korda mängides... Mäng oli võrdsete võitlus ilma suure mänguiluta kus Põltsamaa poisid suutsid füüsilise üleoleku võiduks vormistada.. Natuke väikseks jäime nende kõrval..
Kuuenda värava puhul oli tegemist suluseisuga nagu siit näha oli.
Keskel ju katab üks mees ära kui seisab oma 5m ülejäänud kaitseliinist tagapool... Ja sama mees kes ära kattis oleks pidanud 7. värava ajal punase kaardi saama :P
Kuuenda värava puhul oli tegemist suluseisuga nagu siit näha oli.
Krt, siit küll seda näha ei olnud . Aga üldiselt - tabel läks huvitavamaks. Mitte küll liidri kohalt, kuid üleminekumängude koht on jääb vast viimaste voorudeni lahtiseks.
sulgu polnud, keskkaitsja ikka jubedalt kattis kinni, vaatasin oma kotkapilguga just üle TABEL jah räigelt põnev ikka, enne hooaega oligi seda arvata, liider(HaServ) läheb oma teed ja teised jagavad ülejäänud kohad!
Nagu ma kuulsin siis oli kotkastel kooseisuga päris raske + veel punane kaart.
Räägiti et eriti sõbralikud need HaServi mängijad polnud , ja ikka kohtunike silmalt ära olles siplesid päris tõsiselt . Suht paljud viljandi poisid olid vigased peale mängu 8-)
samas jäi HaServ 0:1 taha , ja samas nende enda löödud väravad oli päris korralikud , tugevad ja täpsed.
Kindlasti tugev meeskond ja teises liigas ka järgmine aasta , aga siit liigast võib healpäevl igaüks neile vastu saada !
Nagu ma kuulsin siis oli kotkastel kooseisuga päris raske + veel punane kaart.
Räägiti et eriti sõbralikud need HaServi mängijad polnud , ja ikka kohtunike silmalt ära olles siplesid päris tõsiselt . Suht paljud viljandi poisid olid vigased peale mängu 8-)
samas jäi HaServ 0:1 taha , ja samas nende enda löödud väravad oli päris korralikud , tugevad ja täpsed.
Kindlasti tugev meeskond ja teises liigas ka järgmine aasta , aga siit liigast võib healpäevl igaüks neile vastu saada !
kas sulle seda ka räägiti mille eest kotkastele punane ja ma ei teagi..paar..kolm kollast anti? selle eest,et nad vahepeal platsi peal anekdoote rääkisid või? täiesti arusaamatu mängu lõpp oli..kui skoor oli selline,et mängu saatus oli otsustatud juba hakkas mingi täiesti umbes jalgadesse tagumine pihta.ime siis,kui kellelgi meie poistest juhe kokku ei läinud.iseenesest kotkad tubli sats ja ma loodan,et järgmine kord viljandis tuleb märgatavalt tulisem heitlus.
Kommentaar