Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääs 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FCF Kehtna - Paide Kumake 0:1 (0:1)

mäng oli iseenesest väga võitluslik ja huvitav, paide vajus lõpuks väga taha, kuid see oli iseenesest mõistetav, sest kehtna lausa rivistus 3-4-3'le.

kuid hr kohtuniku tööga pole me absoluutselt rahul! kohtuniku ülesanne ei ole olla paltsil kõige kõvem mees! ta võiks olla just täiesti nähtamatu ja neutraalne, nii et ma loodan, et hr kohtunik Urmo Viickberg paneb paar tarkust kõrva taha, sest sinu pädevuses on tõesti raske kindel olla! kas keegi kontrollib ka üldse kohtunike teadmisi, see pole mitte esimene kord, kus selle sama kohtunikuga probleeme on olnud!
    palun proovi meie mänge vältida, sa lihtsalt tekidad sellega meile probleeme ja samas ka endale.

kui haiba mäletab, mille eest meie ründaja eelmises mängus punase sai - kehtna kasuks oli nurgalöök ja sealt meie ründaja läks lööma, kuid ei ulatunud ning mängis käega. saime punase, mis seal ikka.
    AGA väga pingeline seis nagu paidega oli, siis ajab ikka tigedaks küll, kui paide viimane kaitse täpselt karistusala joone ees peaga pallini ei ulatu ja siis selle rahumeeli kahe käega püüab ning meie ründaja juba kohe temast möödumas. järgnes tagasihoidlik kollane kaart koos karistuslöögiga
    see oli kõigest ühe situatsiooni lühiülevaade....

Kommentaar

väga huvitav.
      sõida rattaga

Kommentaar

Haiba mäletab ja Haiba on näinud mõlemat situatsiooni.
        Hindaks Haiba mängus antud punase ise, mittekohtunikuna aga kümneid aastaid jalgalli vaatanuna ja mänginuna 75-25 kollase-punase situatsiooniks. See, mis täna Valtu kunstmurul toimus... ma ei kujuta ette, kuidas siin saab jätta punast kaarti andmata. Kui oleks võimalik, siis tuleks anda siin kaks punast kaarti mängjale - tahtliku käega mängimise eest ja seda viimase kaitsjana tegemise eest. Uskumatu valeotsus kohtuniku poolt ja Neeme, kui sa seda ei loe, siis ma saadan selle kohta ka noodi Jalgpalli liitu, sest täiesti erapooletu kindlasti ka kompententse kõrvalvaatajana ei suuda ma ikkagi sellist ebaõiglust taluda.

Muus osas oli väga hea mäng ja mulle meeldis Paide satsi töö, kes suutis võõrsil teha väga hea mängu ja kuigi mängu effektsemaid liigutusi tegid kodumeeskonna mängjad, siis nagu IK armastas ütelda effektse ja effektiivse vahe on suur ja Paide nr 23 peaks olema ikkagi MoM oma kindla tööga keskel. Üldiselt ikkagi kõrgetasemeline mäng meie liiga kohta Noortele omaselt kiire ja tehniline, aga mitte füüsiline. Mille soli ka kohtuniku osa, kes iga puute alguses ära vilistas. Mida ei saa süüks küll panna, kuna sellega sai mängu päris hästi ohjadesse. Aga jah, lõpp nurjas kogu hea mulje temast.

Kommentaar

Tõsi, see oleks pidanud kindlasti punane olema, tehti ülekohut teile. Aga mäng jah siuke võitluslik, esimene poolaeg suht võrdne, Kehtna hoidis veidi enam, aga rohkem teravust ehk tekitasime siiski meie, lõime ühe ära ja teine poolaeg langesime suht taha, olime väga kompaktsed, keskväljal kutid olid väga head ja Kehtna küll surus, ent siukest 100% võimalust vaat et vb polnudki, samas tihti piisab vaid surumisest, et kuidagi ära kobistada, ent täna kaitse meil pidas. Ja Kehtna pidi juba lõpus väga palju riske võtma ja 2-0 oli mõnel korral väga lähedal.

Kommentaar

Kose vist kaotas Kärdlale...Seega jäävad püsti ainult kaks küsimust. Kes tuleb teiseks, Kose või Haiba ja teine, kes ja mismoodi langeb liigast.
            ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Algselt postitas Totti9 Vaata postitust
              Kose vist kaotas Kärdlale...Seega jäävad püsti ainult kaks küsimust. Kes tuleb teiseks, Kose või Haiba ja teine, kes ja mismoodi langeb liigast.
              Liiga palju on mängida - mina arvan, et see asi pole nii selge veel.

Kommentaar

FC Kose 1 - Kärdla 3
                Kärdla kõik väravad kontratelt vist.
                FC Kose #10

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Liiga palju on mängida - mina arvan, et see asi pole nii selge veel.
                  5 mängu ainult...see on pigem vähe, kui palju

Kommentaar

Püsivus vs Balteco 2-0 ( 1-0) esimene oli omavärav, kui külaliste kaitsja lõi peaga palli oma kastis puhtaks, mis nende õnnetuseks ilusasti lati alla kukkus, teise värava lõi Tarvis ilusasti kontrast alla nurka. Suht tavaline mäng, seekord lihtsalt suutsime mingi ime läbi ka värava lüüa.

Kommentaar

Olen Kumakese poistega väga rahul...kui iga mäng nii isukat võitlustahet näeks tuleks pisar silma lausa Oleme sügisringis saanud heal väljakul korralikult treenida ja see on vist kõigi motivatsiooni tõstnud. Tähtsad mängud on ees - Kose mängib Rummu ja Haibaga ja siis Paides Kumakesega ning kaks vooru enne lõppu on juba nii mõndagi selgunud äkki...

Võtaksin sõna ka siin poleemikat tekitanud kohtuniku teemal. Kindlasti oli raske mäng - üsna tihe andmine III liiga kohta. Skandaalne käega mäng tundus ka minu vaatenurga alt punast kaarti väärt, aga see on ainult üks otsus. Muud küsitavused olid puhtalt mängijate subjektiivsed arvamused. Ja seda oskavad targemad mehed öelda, kas see oli 100% punase koht või mitte ja kui oli, siis ta paneb selle kindlasti kõrva taha. Sama kehtib ka selle kohta, kas ründajatele käega mängimise eest üldse antakse punast kaarti - lihtsalt ebasportlik käitumine. Muidu minu arust iga sümpaatne ja perspektiivne kohtunik ja Paide - Haiba mäng oli väga hästi vilistatud. Peace.

Kommentaar

Selle käe 100% punaseks lugemisel ei pea olema isegi väga tark mees mitte. Ma ei näe kohtunikul mingit improvisatsiooni võimalust. Mis oon muidugi ebareaalne, sest ta ju on kohtunikekooli ja kursuste läbinud ja ennem vilistanud. Mismoodi see võimalik on ja kuidas tema seda olukorda nägi - mina ei suuda seda ette kujutada.

Kommentaar

Algselt postitas Kaits Vaata postitust
                          FC Kose 1 - Kärdla 3
                          Kärdla kõik väravad kontratelt vist.
                          Kärdla oskas jälle Kose vastu omavärava lüüa.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                            Püsivus vs Balteco 2-0 ( 1-0) esimene oli omavärav, kui külaliste kaitsja lõi peaga palli oma kastis puhtaks, mis nende õnnetuseks ilusasti lati alla kukkus, teise värava lõi Tarvis ilusasti kontrast alla nurka. Suht tavaline mäng, seekord lihtsalt suutsime mingi ime läbi ka värava lüüa.
                            Dreyd'i sõnadele polegi midagi erilist lisada. Astusime seeläbi tubli sammu neljanda liiga poole...
                            Balteco koosseis: Bondar, L. Sumberg, Zolotavkin, Sõtshov, Fedosejev(Ruditsh), Gluhhov(Põldmäe), Margus Nael, Pählapuu(Anton Smirnov) Leisner, Eelmaa(Rondo), Jallai(Jeropkin).
                            Hoiatus: Pählapuu.
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              Selle käe 100% punaseks lugemisel ei pea olema isegi väga tark mees mitte. Ma ei näe kohtunikul mingit improvisatsiooni võimalust. Mis oon muidugi ebareaalne, sest ta ju on kohtunikekooli ja kursuste läbinud ja ennem vilistanud. Mismoodi see võimalik on ja kuidas tema seda olukorda nägi - mina ei suuda seda ette kujutada.
                              Reeglid:
                              Mängija /.../ eemaldatakse mängust ja näidatakse punast kaarti, kui /.../:
                              *takistab vastasel lüüa väravat või hoiab tahtlikult ära värava, püüdes palli kätega...

Asja mõjutavad faktorid on siin kohtuniku asukoht/vaatenurk ja tõlgendus, kas käega mittemängimisel oleks vastane saanud palli kohas, kus tal oleks väga hea võimalus värav lüüa, kas mõni teine mängija jõuaks teda takistama jne pluss need mõtted, mis keerlevad kohtuniku peas loetud sekundite jooksul pärast vilet. Kui antud diskussiooni põhjustanud intsidendi osas hääletab enamus sedamoodi, et kohtunik tegi ränga eksimuse, siis aamen ja selle teadmisega tuleb edasi elada errare humanum est, sed perseverare diabolicum

Kommentaar

Küsimus suurele ringile, kas käega mängimine on kastis või mitte?

Kommentaar

Working...
                                X