320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
    Tõsi ta on jah... PSK sai teenitud võidu, Metropool II poolaeg 10 mehega. Ega suurt midagi meil välja ei tulnud.
    Keegi räägiks äkki lähemalt, et miks 10 mehega ja mis lahti on? Enne suurt duelli ei olnud tore saada kaotust.

Kommentaar

Lõpp läheb veel huvitavax!

Kommentaar

See on ainult hea :P

Kommentaar

mix? kuna teie mees sai punase takistades meie mees minemast 1-1 olukorda...ja mängust niipalju...metropool...võtke vahe vabamalt...seda sõimu ja viha oli liiga palju! sain ise t2nu teie kaitsjale vigastada...mängides temast mööda hüppas ta mulle 2 jalaga jalga...nyyd arvatavasti mängin alles järgmisel aastal...! ja niipalju veel...et metropolis mängib vict paar venekeelt reekivat meest ka...täna vahemalt oli n2ha...nemad olid ´meie meeskonna vastu väga sõbralikud..ei mingit möla ega midagi..mölisesid ainult pärnu kaitsed...vb sellepärast et nad nii haledalt täna üle mängiti ei tea...aga 3 punkti meile mida meil vaja oligi
          nr 12

Kommentaar

Mis Saaremaaga juhtus 3:3 LLJK on nagu kerge üllatus, kuigi siin voorus on juba 2 üllatust. 0:4 Pärnu kaotus on nagu liiga suur, viigist oleks veel aru saanud, alexela saab nad veel ennem hooaja lõppu kätte.

Kommentaar

Ja meie saame Alexela kätte

Kommentaar

me loodame nyyd märjamaa ja tabasalu peale...et nad metropooli kukutaksid...sis oleksime 3-ndad
                nr 12

Kommentaar

lelle-rollingud 2-2 (Y)
                  nr 12

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                    Lõpp läheb veel huvitavax!
                    Tundub, et me võime siin veel kaarte segama hakata

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
                      mix? kuna teie mees sai punase takistades meie mees minemast 1-1 olukorda...ja mängust niipalju...metropool...võtke vahe vabamalt...seda sõimu ja viha oli liiga palju! sain ise t2nu teie kaitsjale vigastada...mängides temast mööda hüppas ta mulle 2 jalaga jalga...nyyd arvatavasti mängin alles järgmisel aastal...! ja niipalju veel...et metropolis mängib vict paar venekeelt reekivat meest ka...täna vahemalt oli n2ha...nemad olid ´meie meeskonna vastu väga sõbralikud..ei mingit möla ega midagi..mölisesid ainult pärnu kaitsed...vb sellepärast et nad nii haledalt täna üle mängiti ei tea...aga 3 punkti meile mida meil vaja oligi
                      olete nyyd uhked, seda ma tahaks kyll näha , kes teie pihta mulises

Kommentaar

me loodame nyyd märjamaa ja tabasalu peale...et nad metropooli kukutaksid...sis oleksime 3-ndad
                        elame, näeme
                        pall ju ymmargune, ehk mäletate seda meie vahelisest esimesest kohtumisest
                        edu teile

Kommentaar

aga kui aus olla ega mina isiklikult sinna 3 liigasse ei roniks...parem 4 m2ngida veel 1 aasta aga tänage oma kaitsjat metropool..vähemalt midagi kasulikku tegi täna teistele meeskondadele kellega meil veel mängida on jäänud...nimelt minu hooaeg on läbi ja istun mõnusalt kipsiga kodus!!!
                          nr 12

Kommentaar

aga kui aus olla ega mina isiklikult sinna 3 liigasse ei roniks...parem 4 m2ngida veel 1 aasta aga tänage oma kaitsjat metropool..vähemalt midagi kasulikku tegi täna teistele meeskondadele kellega meil veel mängida on jäänud...nimelt minu hooaeg on läbi ja istun mõnusalt kipsiga kodus!!!
                            Hah, kohe nii kõva käpp, et teise võistkonna saavad kasu sellest, tihe vend siis järelikult vist ?
                            Mäng on mäng, nii et pole mõtet kedagi süüdistama hakata.
                            , aga mis siis jalaga on, et kohe kips ?

Kommentaar

Palume sügavalt vabandust kogu tiimiga ja saadame sulle lilled ja kommikarbi .

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                                Palume sügavalt vabandust kogu tiimiga ja saadame sulle lilled ja kommikarbi .
                                sa oled enda arust vähemalt väga vaimukas, tubli

Kommentaar

Working...
                                X