Algselt postitas hannes10
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
mix? kuna teie mees sai punase takistades meie mees minemast 1-1 olukorda...ja mängust niipalju...metropool...võtke vahe vabamalt...seda sõimu ja viha oli liiga palju! sain ise t2nu teie kaitsjale vigastada...mängides temast mööda hüppas ta mulle 2 jalaga jalga...nyyd arvatavasti mängin alles järgmisel aastal...! ja niipalju veel...et metropolis mängib vict paar venekeelt reekivat meest ka...täna vahemalt oli n2ha...nemad olid ´meie meeskonna vastu väga sõbralikud..ei mingit möla ega midagi..mölisesid ainult pärnu kaitsed...vb sellepärast et nad nii haledalt täna üle mängiti ei tea...aga 3 punkti meile mida meil vaja oliginr 12
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustLõpp läheb veel huvitavax!
Kommentaar
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustmix? kuna teie mees sai punase takistades meie mees minemast 1-1 olukorda...ja mängust niipalju...metropool...võtke vahe vabamalt...seda sõimu ja viha oli liiga palju! sain ise t2nu teie kaitsjale vigastada...mängides temast mööda hüppas ta mulle 2 jalaga jalga...nyyd arvatavasti mängin alles järgmisel aastal...! ja niipalju veel...et metropolis mängib vict paar venekeelt reekivat meest ka...täna vahemalt oli n2ha...nemad olid ´meie meeskonna vastu väga sõbralikud..ei mingit möla ega midagi..mölisesid ainult pärnu kaitsed...vb sellepärast et nad nii haledalt täna üle mängiti ei tea...aga 3 punkti meile mida meil vaja oligi
Kommentaar
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustme loodame nyyd märjamaa ja tabasalu peale...et nad metropooli kukutaksid...sis oleksime 3-ndad
pall ju ymmargune, ehk mäletate seda meie vahelisest esimesest kohtumisest
edu teile
Kommentaar
-
aga kui aus olla ega mina isiklikult sinna 3 liigasse ei roniks...parem 4 m2ngida veel 1 aasta aga tänage oma kaitsjat metropool..vähemalt midagi kasulikku tegi täna teistele meeskondadele kellega meil veel mängida on jäänud...nimelt minu hooaeg on läbi ja istun mõnusalt kipsiga kodus!!!nr 12
Kommentaar
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustaga kui aus olla ega mina isiklikult sinna 3 liigasse ei roniks...parem 4 m2ngida veel 1 aasta aga tänage oma kaitsjat metropool..vähemalt midagi kasulikku tegi täna teistele meeskondadele kellega meil veel mängida on jäänud...nimelt minu hooaeg on läbi ja istun mõnusalt kipsiga kodus!!!
Mäng on mäng, nii et pole mõtet kedagi süüdistama hakata.
, aga mis siis jalaga on, et kohe kips ?
Kommentaar
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustaga kui aus olla ega mina isiklikult sinna 3 liigasse ei roniks...parem 4 m2ngida veel 1 aasta aga tänage oma kaitsjat metropool..vähemalt midagi kasulikku tegi täna teistele meeskondadele kellega meil veel mängida on jäänud...nimelt minu hooaeg on läbi ja istun mõnusalt kipsiga kodus!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustPalume sügavalt vabandust kogu tiimiga ja saadame sulle lilled ja kommikarbi .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar