Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kent Vaata postitust
    Pigem on see treeningmäng mitte sõpruskohtumine
    katsu nüüd nende kahe vahe mulle ka selgeks teha.
    ehk siis nii, et kui eesti mängib andorraga, on see sõpruskohtumine, kui eesti mängib brasiiliaga, on see brasiiliale sõpruskohtumine ?
    tegite kuuldavasti väga korraliku mängu kaleviga. eks meil ole sauna oodata teilt korralikku.
    Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
      katsu nüüd nende kahe vahe mulle ka selgeks teha.
      ehk siis nii, et kui eesti mängib andorraga, on see sõpruskohtumine, kui eesti mängib brasiiliaga, on see brasiiliale sõpruskohtumine ?
      tegite kuuldavasti väga korraliku mängu kaleviga. eks meil ole sauna oodata teilt korralikku.
      Ma ootaks teilt pigem korralikku sauna...soovitavalt puiduküttega õiget soome sauna.....
      Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
        Ma ootaks teilt pigem korralikku sauna...soovitavalt puiduküttega õiget soome sauna.....
        kahjuks on hetkel pakkuda vaid juustuhaisuline soojak
        Keila JK nr 9

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
          Kuule, kui sa sellise infi kätte said, siis äkki tead ka liiga koosseisu.
          Öeldi ainult Lelle, Suure-Jaani, Tääksi, Märjamaa, Emmaste ja Guvalda nimed...ülejäänud ei olnud vist kinnitatud vms. Rohkem mingit infot ei saanud kahjuks.

Kommentaar

tänud eks anna siis liiga koosseis teada kui saad.

Kommentaar

eks homme avalikustatakse liigad ma arvan nagunii

Kommentaar

Lelle, Rolling Doors, Emmaste, Rapla Atli II, Eesti koondis, Lõuna-Läänemaa SK, Märjamaa, PSK Alexela, Pärnu Guwalda, Tabasalu PK II, Saaremaa JK aamereaaS, Pärnu FC Metropool

Kommentaar

Algselt postitas kanraas Vaata postitust
                  Lelle, Rolling Doors, Emmaste, Rapla Atli II, Eesti koondis, Lõuna-Läänemaa SK, Märjamaa, PSK Alexela, Pärnu Guwalda, Tabasalu PK II, Saaremaa JK aamereaaS, Pärnu FC Metropool
                  see on siis kindel ja lõplik ?
                  sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                    see on siis kindel ja lõplik ?
                    ei tohiks olla, amatöörjalgpalli konverentsil otsustati et neljanda liigas alagruppides ei ole üle 10 meeskonna, moodustatakse põhja A ja B alagrupp
                    seega ootab ka teie alagruppi aadrilaskmine, tabasalu ja keegi veel peaks lahkuma-loogiline oleks

Kommentaar

Mis meeskond on "Eesti Koondis" - ega mitte see kellele Lillekülas kaasa käime elamas?

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                        Mis meeskond on "Eesti Koondis" - ega mitte see kellele Lillekülas kaasa käime elamas?
                        eesti koondis on selline tim kus mängivad vanad profijalgpallurid kes kunagi kõval tasemel mänginud!

Kommentaar

Algselt postitas SkTääksi Vaata postitust
                          eesti koondis on selline tim kus mängivad vanad profijalgpallurid kes kunagi kõval tasemel mänginud!
                          Saviauk on treener.

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

mis sats see PSK Alexela on? paldiski spordiklubi?
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X