Algselt postitas heinz7
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas kitseporutaja Vaata postitustja pmst mai kuus mul kevad torm et siis mingi 4 mängu jääb täitsa vahelesigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
[QUOTE=Kent;1005219]Algselt postitas heinz7 Vaata postitustkas siin mõni Tabasalu mängija ka liigub ?
või teab äkki keegi nende kontakti ?[/QUOTE
Mis mureks?
Kuna väljak on valgustatud, siis ei tohiks valgusega probleemi olla !
Leidsin ka mingi maili aadressi, 'vaaks@hotmail.com', ja saatsin sinna ka sama murega maili.sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas -Antz- Vaata postitustSee on Kenti e-mail, tema hüüdnimi on ju "Väike Vääks".
ma loodan et teil ei ole selle mänguaja muutuse vastu midagi, sest muud võimalust meil ei ole pakkuda !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas heinz7 Vaata postitustselge, siis läks mail vähemalt õigesse kohta
ma loodan et teil ei ole selle mänguaja muutuse vastu midagi, sest muud võimalust meil ei ole pakkuda !Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustKui mängupäev jääb samaks siis meil probleeme ei ole.Saada meil pigem kentmannik@hotmail.com
saadan esmaspäeval sinu antud mailile uue kirja.sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Rolling Doors pidas nädalavahetusel kaks sõprusmängu.
Rolling Doors - Liverpool Pub (III liiga) 4:3 (3:1)
Rolling Doors - Navi Vutiselts (IV liiga) 4:1 (3:0)
Peab tunnistama, et vastupidavusega on veel kõvasti vaja vaeva näha ja kokkumäng jätab ka veel soovida.
Aga loodame et see "lumi" (märg vesine plöga) sulab ära ja ilm läheb ilusaks, sest Naviga mäng Viljandi kunstmurul oli küll jube, pall ei liikunud üldse,tervet väljakut kattis vesine lumeplöga ja suured lombid olid maas ning taevast sadas koguaeg veel juurde seda jama...
Loodetavasti liiga ajal sellistest ilmadest pääsemesigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar