Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cole Vaata postitust
    hahaha, koolivaheaeg võib ka paremini mängida ja käituda normaalsemini, kui mõni täiskasvanud imbetsill, kes kaotusvalus hakkab närvitsema jne.
    ma usun et ta "koolivaheaeg" käis rohkem foorumi kohta, kus juba hakkas rahulikuks jääma

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
      ma usun et ta "koolivaheaeg" käis rohkem foorumi kohta, kus juba hakkas rahulikuks jääma
      millegi pärast ma kaldun arvama, et see oli suunatud oma arvamus avaldajale

Kommentaar

Ei tea kas nägid mängu või oled ise mängumees,aaa saa aru üks asi on vastast töödelda väljakul lihtsalt teda närvi ajades ,et mees kaotaks mängurütmi jne. mis ka kannab enam-jaolt vilja.Just nimelt mängus on lubatud siga olla,väljakul sa oled vastane mitte sõber...kui mäng lõpetatakse on kõik jälle korras või keegi tabasalu omadest tegi sulle ka peale mängu füüsiliselt või vaimselt haiget???[/QUOTE]

Töötlemine on iseasi, aga kui juba olukorrajärgselt jalaga vehitakse ja vastaseid igasuguste roppustega sõimatakse (ka kohtunikku), siis jättis kodumeeskond küll väga ebasportliku mulje. Loodetavasti on sügisring rahulikum

Kommentaar

Algselt postitas cole Vaata postitust
          hahaha, koolivaheaeg võib ka paremini mängida ja käituda normaalsemini, kui mõni täiskasvanud imbetsill, kes kaotusvalus hakkab närvitsema jne.
          Ei saa sinu jutu pointile hästi pihta.

Vaheaeg on vaheaeg ja mõnedel on tõesti liiga palju vaba aega ja vähe kujutlusvõimet, et asju mitte ainult enda mätta otsast näha.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
            Ei saa sinu jutu pointile hästi pihta.

Vaheaeg on vaheaeg ja mõnedel on tõesti liiga palju vaba aega ja vähe kujutlusvõimet, et asju mitte ainult enda mätta otsast näha.
            enda mätta otsast? ma nägin neid tabasalu tüüpe ja võin öelda ,et ei ole mitte kunagi selliseid vendi jalkaväljakul näinud , aga kuskil mujal küll

Kommentaar

Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitust

Töötlemine on iseasi, aga kui juba olukorrajärgselt jalaga vehitakse ja vastaseid igasuguste roppustega sõimatakse (ka kohtunikku), siis jättis kodumeeskond küll väga ebasportliku mulje. Loodetavasti on sügisring rahulikum
              Ei olnud ju seal nii hullu midagi arvestades kohtuniku vilet olex võind ikka päris käest ära minna! Saite teie kossi saime meie ka sama moodi mõni saadeti p....i mõni mitte, ja seda ka mõlemalt poolt. Väljusite võitjatena nii et elate üle, (sügisel äkki hokivarustuses???)

Kommentaar

Algselt postitas Rk4 Vaata postitust
                enda mätta otsast? ma nägin neid tabasalu tüüpe ja võin öelda ,et ei ole mitte kunagi selliseid vendi jalkaväljakul näinud , aga kuskil mujal küll
                Alguses sa olid ju lihtsalt kuulnud et nad sihukesed kuked! Kus sa neid tüüpe siis nägid et nii hull lugu kohe ????? Väga põhjapanev avaldus poisikeselt! Ilmselt pole ikka väga jalgpalliväljakuid näinud ka??

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                  Alguses sa olid ju lihtsalt kuulnud et nad sihukesed kuked! Kus sa neid tüüpe siis nägid et nii hull lugu kohe ????? Väga põhjapanev avaldus poisikeselt! Ilmselt pole ikka väga jalgpalliväljakuid näinud ka??
                  väga enesekindlad olete ikka ma arvan et ma olen jalgpalliväljakut rohkem näinud kui sina. aga nh te olete seal oma tabasalus nii kinni et seal ilmselt need asjad nii käivadki , aga mis siin ikka. ja fännid on teil ka vist väga õiged inimesed lubasid mul hambad sisse lüüa .

Kommentaar

väga enesekindlad olete ikka ma arvan et ma olen jalgpalliväljakut rohkem näinud kui sina. aga nh te olete seal oma tabasalus nii kinni et seal ilmselt need asjad nii käivadki , aga mis siin ikka. ja fännid on teil ka vist väga õiged inimesed lubasid mul hambad sisse lüüa .
                    kuule sa oled see lokkis peaga treeneri moodi vend ve ? Sulle väike meeldetuletuse tabasalu kohta...kui sa oled niipalju jalgapallis olnud mees ,siis peaksid ammu teadma et tabasalu on läbi aegade olnud agressivne võistkond...kuna sa seda ei teadnud, siis pole sa suurem asi jalgpalliinimene vist Nüüd tead seda ja oskad järgmine kord ennast valmis panna. Lubati klahvid sisse lüüa...aaa need on ju ikkagi suus...ma kordan veel ära võta hine kõike mis sulle mängu ajal öeldakse...kui oled harjunud ilma publikuta ja vaikuses mängima ,siis pane amet maha...

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
                      kuule sa oled see lokkis peaga treeneri moodi vend ve ? Sulle väike meeldetuletuse tabasalu kohta...kui sa oled niipalju jalgapallis olnud mees ,siis peaksid ammu teadma et tabasalu on läbi aegade olnud agressivne võistkond...kuna sa seda ei teadnud, siis pole sa suurem asi jalgpalliinimene vist Nüüd tead seda ja oskad järgmine kord ennast valmis panna. Lubati klahvid sisse lüüa...aaa need on ju ikkagi suus...ma kordan veel ära võta hine kõike mis sulle mängu ajal öeldakse...kui oled harjunud ilma publikuta ja vaikuses mängima ,siis pane amet maha...
                      ei ma ei ole see lokkis peaga treeneri moodi vend, ja ma ei ole teie klubi vastu huvi tundun ja ei teadnud et teil närviline publik seal , aga nägin ka ära nüüd ja sellepärast postitasingi et teised ka teaksid milline publik ja mängijad seal tabasalus teete endale sellega väga halba kuulsust igaljuhl "jalgpallurid"

Kommentaar

sorry, et tõmbasin jälle teema käima, sest peale minu postitus on siia tekkinud mitu lehekülge mingit jama...

Vabandan Tabasalu mängijate ees, kes tundsid ennast solvatuna minu postitusest " kisakõrid toodi maa peale"... mäng mänguks aga see lause sai välja öeldud kuna sügisel ei mäleta enam keegi kuidas kaotasite aga kaotust tabelis näevad kõik.
                        Ei tahtnud sellega kedagi solvata !

lihtsalt meeldetuletuseks, et sügisel loetakse tibusid ja siis näeme, kes kus tabelis paikneb... aga ärge andke katteta lubadusi vaid mängige palli ja alati ei võidagi tugevamad, õnnet on ka vaja
                        sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

IV lääne tabelit vaadates, tuleb välja, et saarlastele on raskem väravat lüüa kui koondisele:O

Kommentaar

ei ma ei ole see lokkis peaga treeneri moodi vend, ja ma ei ole teie klubi vastu huvi tundun ja ei teadnud et teil närviline publik seal , aga nägin ka ära nüüd ja sellepärast postitasingi et teised ka teaksid milline publik ja mängijad seal tabasalus teete endale sellega väga halba kuulsust igaljuhl "jalgpallurid"
                            no kasvata lokid äkki hakkab meeldima vms. oleks tundnud huvi, oleks ennast paremine ette suutnud valmistada ja kõik jama ühest kõrvast sisse ja teisest välja lasknud. enamus siin juba teab mis sats tabasalu on jah publiku koha pealt pooled ei tea...see "halb kuulsus" on suht mõtetu teema mida arutada, see ei koti tõenäoliselt kedagi...

Kommentaar

Metropol - Narva trans Päris hea karikamäng

Kommentaar

Algselt postitas Chelseafan Vaata postitust
                                Metropol - Narva trans Päris hea karikamäng
                                ah pole hullu, narvakatel pole ju kedagi ründesse panna
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X