KFS- millal 2 vooru eelvade ilmub. Sa tead suht hästi siin mängivaid satse nii et huviga ootan, siis saab sotti, mida see märjamaa sats endast kujutab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustKFS- millal 2 vooru eelvade ilmub. Sa tead suht hästi siin mängivaid satse nii et huviga ootan, siis saab sotti, mida see märjamaa sats endast kujutab.
Sõltumatu Reporter KFS
Kommentaar
-
II vooru Eelvaade
Teine voor on lähenemas ja osade seltsimeeste nõudmisel sokutan siia siis järgmise eelvaate. Koondis andis eelmine voor märku, et neil on plaanis siit liigast järgmine hooaeg edasi liikuda ning Metropool vist samamoodi. Kaua sa ikka ühes ja samas liigas istud. Iga paigal seis on tagasi minek. Selle vooru naelapeaks võiks nimetada Alexela ning Rapla ja Metropooli ning Rollingute mängu. Teistega on asi natuke lihtsam. Põnevust küll jagub, aga mitte nii palju. Julgen vaid seda väita, et tabeli seis peaks küllaltki palju muutuma, kui vaadata mänge, mis see nädalavahetus toimuma peaks.
Märjamaa Kompanii - Tabasalu Palliklubi II
Tabasalu üllatas mind tõeliselt, kuid see väike võit ei tähenda veel midagi. Märjamaa lasi küll endale kaks ära lüüa, kuid tuletagem meelde, et ta vastas ka samaga. Märjamaa ei mängi küll oma nö. pehmel koduväljakul, kuid ei usu, et nad nii kergelt alla annavad. Saavad endal põhi mehed kokku aetud ja annavad tabasalule korraliku lahingu. Ma ei ole veel hästi aru saanud, mis sats see tabasalul on?? Soovitan teil valvsad ja tähelepanelikud olla, sest Märjamaa tahab oma eelmise viigi kõrvale võitu ja mida ta ka arvatavasti teeb!!!
Lõuna-Läänemaa JK - FC Lelle
Mõlemad meeskonnad said eelmine voor korralikult läbi raputatud. Võta nüüd näpust, kummal meeskonnal sitem seis on. Üks meeskond ootab alles Koondisega mängu ja teine sai siukse hullu sauna nende käest, et huvitav, kas tõmbas moti maha ka või ei??? Samas on ju hea teada, et edasi on ainult lihtsad mängud kuni sügis vooruni. Ma küll lootsin Läänemaalt eelmine voor rohkem, kuid arvan, et Lelle võtab nüüd ennast kokku ja korraldab see voor selle asja Läänemaaga ära ning võtab siit oma esimesed punktid. Kaua sa ikka seal viimase koha peal istuda tahad. See koht on ju kellelegi teisele mõeldud
SaareMaa JK aaMeraaS - Pärnu WC Guwalda
Sama lugu mis eelmistega. Mõlemad nulli ringi poisid. Aga siin on tunda kerget vahe, sest mulle tundub, et Saaremaa kaitse peab siin duellis rohkem vastu, kui Guwalda tihe mets, kus kasvab ainult kaks puud- seega HÕRE. Ei ole kasu Guwaldalal Kristost kui härra Teearu taolised kaitses passivad ja Saarema ründajad Reio ja Priit näiteks ründavad. Ja teades Guwalda väljasõite mängudele ja veel eriti kuskile kaugemale, siis on teada, et 11 meest kokku saada on päris raske ja kui saabki, siis pooled on ka kindlasti ennast tee peal täis joonud. Elu on lill, kasta ja õitseb. Jutt lihtne, kiire ja loogiline. Saarema saab siit kerge võidu.
Eesti Koondis - Emmaste JK Dagöplast
Erinevalt Guwaldast saab Emmaste oma mehed kokku ja poisid on vinks-vonks. Kuid te vedasite mind juba eelmine kord alt, siis on mul ka alust arvata, et ka selles mängus tuleb kaotus vastu võtta. Muidugi pani Lelle päris kõvasti Koondisele vastu. Tervelt tund. Ja siis lagunes kõik. Peale 2 väravat oli mott maas ja ei saanud enam mängu käima. Olge te tublid ja pidage vastu ning ärge laske oma tuju alla. Nii palju mul ikka teisse usku on, et äkki suudate ühe või paar tagasi lüüaja vahetage mehi nutikalt!!!!
PSK Alexela - Rapla JK Atli II
Eelmise vooru üllataja Rapla. Kas hakkate eelmise aasta Rapla pundi tulemust kordama??? Mine sa tea. Vara veel öelda. Selle vooru üks pingelisemaid mänge. Polegi veel kellelegi viiki ennustanud see voor, nii et see mäng võikski tulla viiki. Mõlemad tunduvad olevat sitked meeskonnad olevat ja kumbki ei taha kaotust saada. Mõlemad on noorte tiimid. Aga kus maalt lõppeb noorte tiim, seda mõelgu igaüks ise. Kindlasti mõtlete, et mis ma olen päris segi ja pakun viiki, aga eks elu on loterii ja hoiame lihtsalt pinget üleval. Kindlasti ei tule väravateta mängu ning välistatud pole ka Rapla napp võit. Ja palun. Kõigil on õigus oma arvamusele.
FC Metropool Pärnu - Rolling Doors
Nii nii. Metropool saab omale vastaseks jälle vana rivaali. Eks näis, mis saama hakkab. Kes tõuseb tabelis, kes langeb. Igal juhul on oodata ühte väga kurja lahingut teise ja kolmanda koha vahelMõlemad tegid eelmises voorus hea partii. Rollingud peavad siis ette võtma väikse sõidu suvepealinna. Eelmine aasta tegite ka seda ja läks pisut ootamatult. Tuli vastu võtta 4-0 kaotus. Kas olete selle talvega nii palju kosunud, et ennast maksma panna või kordub sama asi taas, mis eelmine aasta. Ega Metropoolgi teile kindlasti võimalust ei jäta, sest ega nemadki enam allapoole eriti langeda ei taha. Tuleb pingeline mäng, kuid olen suhteliselt kindel, et võit jääb siiski koju!
Edukat teist vooru kõigile soovides:
teie Seltsimees Reporter KFS
Kommentaar
-
mis ma oskan öelda kui ise nende vastu mängite siis saate aru mis seis see 0-6 on ütleks et hea et niigi läks 68min oli 0-0 ja siis läks lahti 3tk löödi 2min ja siis lagunesime täiega pärast vastased üttlesid et muru peal naad oleks tõsises jamas olnud PS kõigi 6 väravaga oli seotud nende vahetus nr18 kas looja või söötja.Mudu tore sats aint Rüütli ropendab mis jakksab ja kohtunik ei julge sittagi teh.Üks mis kindel ilusaid sooritusi nääte nende mängus küll mulle ei löödud ühtegi väravat postist kaugemalt kui 5cm ja vahet polnud kas löök tuli5 või20 meetri pealt.
Lelle vv nr.1 Edu kõigile
Kommentaar
-
Algselt postitas ravelli Vaata postitustmis ma oskan öelda kui ise nende vastu mängite siis saate aru mis seis see 0-6 on ütleks et hea et niigi läks 68min oli 0-0 ja siis läks lahti 3tk löödi 2min ja siis lagunesime täiega pärast vastased üttlesid et muru peal naad oleks tõsises jamas olnud PS kõigi 6 väravaga oli seotud nende vahetus nr18 kas looja või söötja.Mudu tore sats aint Rüütli ropendab mis jakksab ja kohtunik ei julge sittagi teh.Üks mis kindel ilusaid sooritusi nääte nende mängus küll mulle ei löödud ühtegi väravat postist kaugemalt kui 5cm ja vahet polnud kas löök tuli5 või20 meetri pealt.
Lelle vv nr.1 Edu kõigile
Kommentaar
-
Märjamma ja Alexela mängul ei puudunud Märjamaal ühtki põhi mängijat,meid oli kohal 22,kõik ei mahtunud nimekirjagi.Häda oli meil ka SelleS,et me Saime Sel aaStal teiSt korda Suurele väljakule,trennigi peame tegema peaväljaku kõrval mullalapil ehk kuni mai aluni,SenikS on See teiStele eeliSekS,aga küll me SelleSt SituatSiooniSt välja tuleme ja hakkame kõvemaid lahinguid andma.
Teen ettepaneku,et kõik meeSkonnad kirjutakS,miS värvi Särgiga nad mängivad,SiiS pole kodumängudel probleemi,et enne mängu on mõlemal ühte värvi vormid.
Märjamaa-punane
Alexela-punane
Kommentaar
-
Algselt postitas KFS Vaata postitust
FC Metropool Pärnu - Rolling Doors
Nii nii. Metropool saab omale vastaseks jälle vana rivaali. Eks näis, mis saama hakkab. Kes tõuseb tabelis, kes langeb. Igal juhul on oodata ühte väga kurja lahingut teise ja kolmanda koha vahelMõlemad tegid eelmises voorus hea partii. Rollingud peavad siis ette võtma väikse sõidu suvepealinna. Eelmine aasta tegite ka seda ja läks pisut ootamatult. Tuli vastu võtta 4-0 kaotus. Kas olete selle talvega nii palju kosunud, et ennast maksma panna või kordub sama asi taas, mis eelmine aasta. Ega Metropoolgi teile kindlasti võimalust ei jäta, sest ega nemadki enam allapoole eriti langeda ei taha. Tuleb pingeline mäng, kuid olen suhteliselt kindel, et võit jääb siiski koju!
Edukat teist vooru kõigile soovides:
teie Seltsimees Reporter KFS
Nii et loodame et oleme nädalavahetusel veidi paremas vormis, kui eelmine aasta ja proovime mitte nulli peale jääda... mäletame veel eelmisest aastast et Metropooli kaitse oli teisel korrusel meist kõvasti üle ja üritame seekord palli rohkem maas hoida ja ka rohkem oma võimalusi realiseerida.
Eks vanade rivaalidega ongi raskem mängida, sest mängustiil on teada ja meie jaoks ka mälusopis kaks kaotust eelmisest hooajast ...
Kohtumiseni siis Pärnus ja loodame ilusale ilmalesigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar