Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

metropool - alexela 3:2

Kommentaar

rolling 4 : 3 Lelle

Kommentaar

toredad poisid
        ja mis peamine et suure jaani mängib päris jalgpalli väljakul mitte vaibal
        tänud tore mäng oli

Kommentaar

Algselt postitas hunter88 Vaata postitust
          metropool - alexela 3:2
          no metropool peab nüüd nati kaotama hakkama ,et eest ära ei läheks...

Kommentaar

Eks ma jah oma parimat mängu seal postide vahek ei teinud. Ja väravaolukorras oleksin pidanud varem vastu minema aga mitte teiste hääletamise peale seisma jääma.
            Minu meelest parim vastane kes meil on olnud. Just selles mõttes et mõnus on teiega mängida. Ei mingit möla ja omavahelist nääklemist. Ja kohtuniku kohta ei saa midagi halba öelda. Tore laupäev koos õlle ja Pärnu rannaga. Oleks meil läänes neid Pärnu satse vaid rohkem
            Trummi JK nr. 85
            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
              no metropool peab nüüd nati kaotama hakkama ,et eest ära ei läheks...
              Oo ma luban et teie vastu me kaotame!!!

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                Ärme selliseid lubadusi küll anname!

Kommentaar

Algselt postitas ravelli Vaata postitust
                  toredad poisid
                  ja mis peamine et suure jaani mängib päris jalgpalli väljakul mitte vaibal
                  tänud tore mäng oli
                  lisan veel juurde, et ilm oli ka ilus

Kiidaksin Lelle mängijaid, kes suutsid ilma vahetusteta see 90 minti vastu pidada, sest ilm oli ikka pääris palav ja tuult ei olnud ka kusagil !
                  Mängu kohta ütleksin nii palju, et esimesel poolajal said mõlemad ühe värava, kes kuidas see oli iseasi aga teisel poolajal löödi esimesel 5minutil ja viimasel 5minutil väravaid aga kuna RD suutis esimestel minutitel lüüa 3 aga Lelle viimastel 2, siis jäigi võit koju.... tegime viimase 10-15 minuti jooksul oma vahetused ära ja kahjuks lasime vahetustega väravatevahe väiksemaks lüüa...
                  mängu üldpilt oli sellisele ilmale vastav, surusime küll rohkem aga Lellel oli kõvasti õnne ja väravavaht (see kes väravas oli oli ka heas hoos !
                  Mäng oli väga rahulik ja kõige suuremat möla tegime ise esimese poolaja lõpus, vigasid paktiliselt polnudki, ja kollaseidki vist ainult üks terve mängu peale.... kohtunikule ei ole ka midagi etteheita aga ega tal midagi vilistada ka polnud !

EDU Lellele !
                  Tore sats, saavad omavahel ja teistega ka hästi läbi !
                  sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

jep, thumbs up, Lelle!

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                      Ära pane oma võistkonna kaaslaseid tähele...ma ikka usun sind ja siis arvestan teie käest saadava 3 punniga juba
                      meil neid hädasti vaja kuna tuleval nädalavahetusel meil ju vastas koondis...

Kommentaar

Ära pane oma võistkonna kaaslaseid tähele...ma ikka usun sind ja siis arvestan teie käest saadava 3 punniga juba
                        meil neid hädasti vaja kuna tuleval nädalavahetusel meil ju vastas koondis...
                        mina luban ainult võitu

Kommentaar

Algselt postitas mik268 Vaata postitust
                          mina luban ainult võitu
                          Tabasalule !!!

Kommentaar

Tabasalule !!!
                            Suured lubadused sul. Ise sa ju ei mängi kuni järgmise ringi alguseni.
                            Aga me proovime su soove rahuldada ja vaatame palju mehi pärast koondist rivis järgi on kuna pidavat jube lõhkumine tulema pühapäeval

Kommentaar

ENNUSTUS 9 VOORUKS
                              Rapla JK Atli II-Pärnu WC Guwalda 3:1 noored atli kutid jooksevad pohmeluses pärnakad üle (ropendavad ka paremini)
                              Emmaste JK Dagöplast-Rolling Doors 2:1 emmaste üllatab heinamaa jalgpallis
                              Lõuna-Läänemaa JK-Märjamaa Kompanii 1:3 tugevam võtab oma
                              FC Metropool Pärnu-SaareMaa JK aaMeraaS 2:2 ,kas viik või saarlaste napp võit 1:2
                              FC Lelle-PSK Alexela 0:5 siin polemidagi arutada
                              Eesti Koondis-Tabasalu Palliklubi II kas jube saun Tabasalule, või tuleb see, mida kõik võistkonnad ootavad igalt voorult, et koondis lõhutakse ära see nädal. koondis 2:3 Tabasalu

Kommentaar

Teen ka väikese ennustuse:
                                Rapla - Guwalda 3:0
                                Emmaste - Rolling 4:0
                                L-Läänemaa - Märjamaa 1:3
                                Metropool - Saaremaa 1:3
                                Lelle - Alexela 1:4
                                Koondis - Tabasalu 6:2

Kommentaar

Working...
                                X