lelle emmaste mäng toimub 27.06 emmestes 20.06 mängib lelle atliga 12-13juuni oli lellel vaba ring (rabarocki ring)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas volodja Vaata postitusttabasalu - läänemaa 5:6 (1:5)
tabasalu kaotasI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustvau, see on küll üllatustulemus. mis toimus?
Edu Lõuna-Läänemaale aga me tuleme teile külla sügisel ja ma luban, et me ei alahinda teid siis.
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustFC Märjamaa - FC Metropool 1:3
edu märjamaale edasipidi .
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustMitu asja juhtus. 1. Läksime mütsiga lööma 2. Ei saanud oma mängu käima esimene poolaeg. 3. Kohtunik oli täis munn ja oli ainult õnn et keegi mingit vigastust ei saanud kuna vile ei toiminud üldse(Kummalegi poole). See ajas kõik närvi ja jube mölin käis kogu aeg. Kohtunik oli selgelt mõlema meeskonna ja jalgpalli vastu kõige hullem vile, mis ma elus näinud olen. 4. Tuul oli eriti korralik. 5. Vastane kasutas oma võimalused suht kindlalt ära. Rohkem asju ei viitsi kirja panna. Kõige parem oli see, kui vastaste ründaja läks puusakõrgust palli peaga lööma sai jalaga näkku ja anti 2 kollast (tab väravavaht ja kaitse) lisaks pennu, kuigi see oli ohtlik ründaja poolt mitte kaitse poolt.
Edu Lõuna-Läänemaale aga me tuleme teile külla sügisel ja ma luban, et me ei alahinda teid siis.
jh kohtunikul oli see esimene mäng. kõige kõige esimene üldse. vana vilistas aute nurgalöökideks ja mitte ühtegi suluseisu kui ma ei eksi
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustTabasalu- Läänemaa 5-6
Korralik loomade jalgpall oli! Seal olex vict vabalt võinud kellegi jalad sodix sõita, ega see kohtunik polex siis ka vilistand.
Kommentaar
-
Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitustPeab tõdema, et kodumeeskond oli ikka väga närviline.
Muidu oli suht norm sats kui mõni moosivaras ja näitleja välja arvata...
Kommentaar
-
Algselt postitas LLJK nr12 Vaata postitustPeab tõdema, et kodumeeskond oli ikka väga närviline.
Aga miks te siis krrt lööte meilie väravaid
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustAga miks te siis krrt lööte meilie väravaid
Kommentaar
-
Muidu oli suht norm sats kui mõni moosivaras ja näitleja välja arvata...[/QUOTE]
Kui sa pead silmas olukorda kust penalti määrati, siis seal näitlemist polnud. Kuigi penalti oli väike üllatus, sest vb tõesti oli pall natuke madalal kui peaga üritasin lüüa ja üsna kiirelt sain jalaga vastu pead. Aga pole hullukerge muhk. Olime paremad
ning võiksite oma närvilisust muul viisil väljendada kui ropendamise ja lõhkumisega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar