Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elex Vaata postitust
    .....kokkuvõtes oli hea mäng ja fännid elasid täiega kaasa...
    Suured tänud Rollingutele ja Koondisele ilusa mängu eest.
    Edu kõigedele sügisringis!!!
    kindlasti vajab ära märkimist ka publik, keda oli selle ilusa ilmaga tribüünidele tulnud 70-80 inimest
    ja need ergutused, mis sealt tulid ei lasnud meil kordagi motivatsioonil langeda... selline tunne oli nagu oleks tegemist meistriliiga mänguga, kus ka pea sama palju pealtvaatajaid käib .... ja kusjuures peaaegu kõik olid ikka Rollingu fännid

Ja Tohvril oli päris palju tööd, nii et nurgalöögi ajal tal väga oma alast välja tulla ei lubatud, kuigi mees tahtis ka tulla väravat noolima...
    mina vaidleksin ka Wiinuksile vastu, sest minu arust oli vastastel ainult üks mees, kes virises ja kisas ja see mees oli Arge, üle jäänud olid ikka väga rahulikud.

EDU ka minu poolt kõigile sügisringis !
    sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Esimene ring on siis lääne tsoonis läbi. Koondis on kottinud kõiki ja kast õlut jääb ka alles. Kuna ma jõin selle see nädalavahetus ära siis läheb see auhind mahakandmisele. Kui keegi nüüd koondise ära kotib ei saa ta midagi. MASU on jõudnud ka minuni, nii et las uued rikkurid seavad auhinnad välja koondise kukutajatele.

Kommentaar

sooviksin kõikide Rollingute poolt Metropoolile täna õhtuseks karikamänguks EDU !!!

Näidake Transile, mis puust te olete
        sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

ei teadnudki et metropool sellise vastase sai aga ka Alexela poolt palju edu ja jätke ikka võit koju!!!
          nr 12

Kommentaar

Suurimad tänud teile heade soovide eest ja eks me proovime oma mängu mängida mis kindlasti lihtne olema ei saa, aga teeme kõik mis meie võimsuses.

Kommentaar

Tabasalu poisid soovivad samuti teile edu ning andke kõva lahing ida-bloki satsile.

Kommentaar

edu ka Emmaste poolt
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

metropoool võiks üllatada

Kommentaar

seisust ei tea keegi midagi ?
                    www.ehrakennus.ee
                    Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Kommentaar

5:0 narvale kahjuks lasti viimase kahe minutiga kaks lüüa!!!muidu oleks kolm olnud ja suurem osa mängust püsis 2.0 metropool oli tasemel

Kommentaar

Metropool - Trans 0:5

Lyhidalt siis et mängu algul suutsime kohe Transi vv-ti kontrollida paar korda.
                          Siis hakkas Ratnikov väljaku äärest häält tegema ja poisid v6tsid jalad k6hu alt välja ja edasine toimus juba Transi dikteerimisel. Palli valdamis protsent v6is olla umbes 30% - 70% Transile. Aga jah need l6pu väravad paraku jäid veidikene ehk kripeldama aga ei ole midagi öelda,mida mäng edasi l6pu poole j6udma hakkas hakkasid meie poisid väsima (v6hm sai lihtsalt otsa). Aga igaljuhul myts maha poiste ees. Ja fännid jäid ka kindlasti rahule. Ja jääme ootama liiga uut algust.

Kommentaar

Ma ei taha kunagi enam ML klubi vastu mängida Vähemalt mitte slaavi poiste vastu! 8 söötu sekundis, mitte s*ttagi aru ei saa! Läks nii nagu minema pidi! Kahju et viimase 2 minutiga lasime kaks lüüa! Aga enamusel meist oli selleks ajaks pilt eest läind kah.

Kommentaar

See 5:0 kaotus on kusjuures "uhke" kaotus, vaadates teisi karika tulemusi..ja et need 2 endale lõpus lasite..mis teha. Hästi Pärnakad

Kommentaar

NU tere taas IV liiga lääne pallurid! Kuna puhkus hakkab läbi saama ja sellel pühapäeval tõmbame kõik jälle vormid selga ja hakkame madistama/kes sis kellega) teeks ka esimese ennustus ära

FC Metropool Pärnu vs Pärnu WC Guwalda 5-1

Saaremaa JK Aameraas vs Tabasalu Palliklubi II 1 mäng oli tabasalule 1-0 saaremaa aga hoiab liigas 2 kohta ja arvan et võtavad siit oma 2-0

Lõuna-Läänemaa JK vs Rolling Doors 2-6

Rapla JK Atli II vs Emmaste JK Dagöplast 3-1

Eesti Koondis vs FC Lelle 7-1 lelle lööb 1 ära!

PSK Alexela vs Märjamaa Kompanii 1 mäng 2-2...lõõdame märjamaalt võiduga koju tulla! 3-1
                                nr 12

Kommentaar

Working...
                                X