Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    minu arvates on üsna kehv väljak see, võrreldav märjamaa omaga
    Eks nad ole jah m6lemad sellised kehvakesed,ega teie omaga ei anna v6rreldagi,lausa lust oli mängida teie väljakul,aint tuul on jube k6va seal,aga see vist enamus ajast selline. Rapla väljak oli ka suht kehv aga seal oli vist vihm ka oma töö teind kui me mängisime. Kuidas Tabasalu ja Saaremaa väljakud on ka??

Kommentaar

Algselt postitas MSM24 Vaata postitust
      Mina tervitaks Rollingute nr 8. Nägu ja suhtumine olid sellised ,et on tõsine tegija pallur. Aga oh seda hala kui mehed natuke keha andsid, sellist bitchimist pole ammu kuulnud.
      ja nendele kes siit sõpru otsivad , siis soovitaks rate.ee või orkuti saitidele minna, seal on veits suurem tõenäosus sõpru leida.
      oled sa ikka koomik
      ma ei saa aru, mis keha mängimisest te siin räägite, kui ise tambite tagant jalgadesse... ja minu arust kisasite teie seal kõige kõvemini iga puudutuse peale...Tabasallu tulles me sealt sõpru küll otsima ei tulnud, tulime jalgpalli mängima, aga tundub et sinu sõbrad ongi kõik seal rate.ee-s, mine mängi nendega edasi...

ei viitsi seda üritust kommenteeridagi, Tabasalu mängijad on seda siin eduliselt teinud ja kindlasti teevad peale minu postitust veel edasi.
      Igal ühel oma arvamus, nii et andke minna !
      Mul on siiralt hea meel et Tabasalu selle kohtumise võitis, sest kui nad juba juhtima läksid siis enamus mängijaid rahunes maha ja ei tõmmelnud enam mõtetult... ja tundub et tänu kohalike võidule lasti meid ka pesema

Tänud pesemisvõimaluse eest ja väljakut kiidaks ka, muru oli super, kui veidi pikkust ja laiust juurde saaks siis oleks kindlasti eesti parimate väljakute hulgas !

EDU teile edaspidiseks ja väike soovitus jäägem ikkagi inimesteks ja mängigem jalgpalli !
      sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

mida te sõimlete hakake ennustama parem!
        nr 12

Kommentaar

Emmaste JK Dagöplast - Märjamaa Kompanii 2:1
          Rolling Doors - Pärnu WC Guwalda 5:1
          Lõuna-Läänemaa JK - PSK Alexela 1:4
          Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 0:4
          Eesti Koondis - FC Metropool Pärnu 0:1
          FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 1:2

Kommentaar

Emmaste JK Dag?plast - M?rjamaa Kompanii 2-2
            Rolling Doors - P?rnu WC Guwalda 4-1
            L?una-L??nemaa JK - PSK Alexela 2-3
            Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 0-5
            Eesti Koondis - FC Metropool P?rnu 2-3
            FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 1:1

Kommentaar

Emmaste JK Dagöplast - Märjamaa Kompanii 3:1
              Rolling Doors - Pärnu WC Guwalda 4:2
              Lõuna-Läänemaa JK - PSK Alexela 1:5
              Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 3:2
              Eesti Koondis - FC Metropool Pärnu 6:1
              FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 3:2

Kommentaar

Emmaste JK Dagöplast - Märjamaa Kompanii 2:2
                Rolling Doors - Pärnu WC Guwalda 3:0
                Lõuna-Läänemaa JK - PSK Alexela 1:3
                Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 0:6
                Eesti Koondis - FC Metropool Pärnu 0:7
                FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 1:2

Kommentaar

Emmaste JK Dagöplast - Märjamaa Kompanii 1-2
                  Rolling Doors - Pärnu WC Guwalda 3:0
                  Lõuna-Läänemaa JK - PSK Alexela 0-3
                  Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 0-5
                  Eesti Koondis - FC Metropool Pärnu 6-0
                  FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 2-0

Kommentaar

ma ennustaks ka siis ära..

Emmaste JK Dagöplast - Märjamaa Kompanii 1-1
                    Rolling Doors - Pärnu WC Guwalda 5-0
                    Lõuna-Läänemaa JK - PSK Alexela 1-4
                    Rapla JK Atli II - SaareMaa JK aaMeraaS 1-6
                    Eesti Koondis - FC Metropool Pärnu 3-3 või siis pärnu võit
                    FC Lelle - Tabasalu Palliklubi II 2-4 tabasalu paneb ära
                    nr 12

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                      oled sa ikka koomik
                      ma ei saa aru, mis keha mängimisest te siin räägite, kui ise tambite tagant jalgadesse... ja minu arust kisasite teie seal kõige kõvemini iga puudutuse peale...Tabasallu tulles me sealt sõpru küll otsima ei tulnud, tulime jalgpalli mängima, aga tundub et sinu sõbrad ongi kõik seal rate.ee-s, mine mängi nendega edasi...

ei viitsi seda üritust kommenteeridagi, Tabasalu mängijad on seda siin eduliselt teinud ja kindlasti teevad peale minu postitust veel edasi.
                      Igal ühel oma arvamus, nii et andke minna !
                      Mul on siiralt hea meel et Tabasalu selle kohtumise võitis, sest kui nad juba juhtima läksid siis enamus mängijaid rahunes maha ja ei tõmmelnud enam mõtetult... ja tundub et tänu kohalike võidule lasti meid ka pesema

Tänud pesemisvõimaluse eest ja väljakut kiidaks ka, muru oli super, kui veidi pikkust ja laiust juurde saaks siis oleks kindlasti eesti parimate väljakute hulgas !

EDU teile edaspidiseks ja väike soovitus jäägem ikkagi inimesteks ja mängigem jalgpalli !
                      Mina nõustun heinz'iga. Tundub selline muhe sell olevat. Minu arust võiksid kõik meeskonnad mängida ühte moodi - üks taktika, ühesugused- ja suurused mehed. Kõigil meeskondadel võiks olla sama trenna, näiteks heinz. Mõtle heinz kui hüüaksid: ou Cristiano tee see konks enne kui kasti jõuad vms... Samuti võiks kõik meeskonnad kanda ühesuguseid butsasid ja vorme. Väljakud võiksid olla kõikjal maailmas täpselt samasugused, ma mõtlen, et istekoha numbrid võiks olla ühte värvi lausa. Üks ja sama kohtunik võiks kõiki maailma mänge vilistada ja muidugi fännid peaksid igal pool ühte moodi käituma... vot see oleks jalgpall ja just see mis teeks jalgpallist maailma populaarseima spordiala... Ja ma arvan et just heinz võiks täpselt kirja panna kõikidele maailma klubidele mis, kus ja kuidas. tra heinz sa oled vist totakas nahk rsk...

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                        Mina nõustun heinz'iga. Tundub selline muhe sell olevat. Minu arust võiksid kõik meeskonnad mängida ühte moodi - üks taktika, ühesugused- ja suurused mehed. Kõigil meeskondadel võiks olla sama trenna, näiteks heinz. Mõtle heinz kui hüüaksid: ou Cristiano tee see konks enne kui kasti jõuad vms... Samuti võiks kõik meeskonnad kanda ühesuguseid butsasid ja vorme. Väljakud võiksid olla kõikjal maailmas täpselt samasugused, ma mõtlen, et istekoha numbrid võiks olla ühte värvi lausa. Üks ja sama kohtunik võiks kõiki maailma mänge vilistada ja muidugi fännid peaksid igal pool ühte moodi käituma... vot see oleks jalgpall ja just see mis teeks jalgpallist maailma populaarseima spordiala... Ja ma arvan et just heinz võiks täpselt kirja panna kõikidele maailma klubidele mis, kus ja kuidas. tra heinz sa oled vist totakas nahk rsk...

ahahahah irw nr10. "PELE" Metropool Maailma Meistriks
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Mis sa üritad kandideerida aasta iroonia postitaja tiitlile ? Maga välja ennast ja proovi uuesti !!!
                          http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

mida sa sööd, et sul sellised ideed tulevad ?
                            peale sellist posti tahaks hoopis sinult küsida, tra sa oled vist totakas nahk rsk ?
                            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

sel hooajal on siia liigasse kõvasti intelligente kogunenud
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Naljakas on see foorum juba

Kommentaar

Working...
                                X