Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga Ida 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas keila meeskond ei ole mõelnud turniiri korraldada oma uuel v2ljakult ? nii lähiümbruse satside vahel...saue,paldiski,keila,rummu,tabasalu...
    nr 12

Kommentaar

Esimene üleminekumäng. Joker - Tabasalu 0 - 0
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Teine mäng:40 min.
        Joker 0:0 Palliklubi

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
          Teine mäng:40 min.
          Joker 0:0 Palliklubi
          game is over ja Joker on II liigas
          i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
            game is over ja Joker on II liigas

jah, joker päris tubli tiim, lõpus lõid 2 ära, aga sellise tiimiga suurt edu II liigas neile siiski ei ennustaks kuigi kunagi ei tea
            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Võtke Välja Tabasalu Poisid ! Teine Liiga , Siit Me Tuleme !!

Kommentaar

Rein too õlled ära na!!! ja Võtke Välja !!!
                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Algselt postitas riido Vaata postitust
                  Võtke Välja Tabasalu Poisid ! Teine Liiga , Siit Me Tuleme !!
                  tabasalus on mehed, teie olete poisid ja teisel liigal on jumala pohhui et te tulete

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                    tabasalus on mehed, teie olete poisid ja teisel liigal on jumala pohhui et te tulete
                    Kamoon volodjake, ole ikka sõbralik. Kahjuks lõi Tabasalu ebasõbralikkus välja ka palliplatsil ühe punase ja maiteakuimitme kollase kaardi näol. Aga noh, kui muidu hakkama ei saa, siis peab ikka lõhkuma, loogiline.

Ja kui Jokeril on poisid ja Tabasalul "mehed", siis võiks öelda, et mehed said poistelt lutti Mitte ainult tulemuse, vaid ilmselgelt ka mängupildi järgi.

Kommentaar

Õhus on tunda närvilisust

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                        Õhus on tunda närvilisust
                        Ikkagi üleminekumängud, pettumus ja rõõm käsikäes

Jokeri avavärav oli ilus, selle kohta võib klassikuid tsiteerides "Võtke välja, poisid...!" öelda küll:

Kommentaar

väga ilus värav! edu järgmisel aastal teises liigas!

Kommentaar

sa arvad, et ma ise ei käind mängu vaatamas? mario?

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                              utle mulle ausalt, kas sa oled loll voi mangid seda. koige lollim on su jutu puhul ,et tabasalul on mehed ja jokeril poisid. mis kuradima vahet sel on, minumeelest sa ei oleks pidand seda uldse utlema, kuna seljuhul tegid "väiksed" jokeri poisid , tabasalu "suurte" meestega mis tahtsid, kõige naljakam on see et oleks siis nagu mingi suure suure kobinaga võitnud selle mängu, aga ei, puhtalt töö vöit ja mis on kiiduväärt, sest jokeril on ju nii "väiksed "poisid. mulle natukene meenutab joker sellist hispaania laadset meeskonda, kus ollakse väledad ja tehnilised ja keegi ütles siin et joker mängib poole ilusamat jalgpalli kui seda on pooled II võistkonnad ja samaajal ise olles mänginud II liigat paar aastat siis jah, mängiva tõesti ilusamini ja ärge lugege seda kui kiiduväärt ja egoistlikult suhtumist jokeri meeskonna suunas, see oli pigem suunatud härra volodjale, kes allahindas puhtalt jokerit meeskonda ja nüüd on kibestnud ja solvab teid
                              ja volodja , enne kui midagi ütled, siis uuri tausa ja analüüsi paar asja oma peas läbi ka. näe sai kui nagu romaan maha peetud aga mul on kõrini sellistest meestest nagu seda volodja on- jobu

Kommentaar

Ma olen enam vähem kindel, et siit tuleb midagi teravat vastu.(volodja poolt).

Kommentaar

Working...
                                X