Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga Lääne/Lõuna piirkond 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mehed ja noorhärrad, foorum pole vingumiseks. Väiksed lapsed vinguvad ja nutavad!

Kommentaar

Algselt postitas verinevarvas Vaata postitust
      Mehed ja noorhärrad, foorum pole vingumiseks. Väiksed lapsed vinguvad ja nutavad!
      pizdeec muzhiiik!!!!
      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Ma ka ohkisin siin mõned aastad tagasi, et kohtunikud on tasemeta jne. Nüüd olen seda meelt, et mängijad võiksid kohtunike taseme tõusule kaasa aidata.

Loomulik, et algajad eksivad. Parimad oskused saadakse kogemustest ja kogemused tulevad ainult läbi vigade.

Nii et ma kutsun üles hea sõnaga toetama meie noori kohtunikke. See sõimamine ja kirumine võib neil tuju hoopis ära võtta, ja kes meile siis joone peale tuleb?

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
          Ma ka ohkisin siin mõned aastad tagasi, et kohtunikud on tasemeta jne. Nüüd olen seda meelt, et mängijad võiksid kohtunike taseme tõusule kaasa aidata.

Loomulik, et algajad eksivad. Parimad oskused saadakse kogemustest ja kogemused tulevad ainult läbi vigade.

Nii et ma kutsun üles hea sõnaga toetama meie noori kohtunikke. See sõimamine ja kirumine võib neil tuju hoopis ära võtta, ja kes meile siis joone peale tuleb?

Krt hiljaks jäid- 1 mail oleks pidanud mõttetalgutel seda arutama. Probleem on ju globaalne lausa- kohtunikud saavad ju igas maailma otsas teenitult või teenimata igast asendist mängijatelt. Ja mitte ainult neilt...

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
            las need kohtunikud ise mängivad 2-3-4 liigas ja las vaatavad, kuidas ei tohi vilistada
            Üldjuhul paljud kohtunikud ka mängivad madalamates liigades.
            Trummi JK nr. 85
            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
              Üldjuhul paljud kohtunikud ka mängivad madalamates liigades.
              Mul meeles ühe kohtuniku lause liigas: "Ei ole kehvad kohtunikud vaid on kehvad mängijad."

Kommentaar

Algselt postitas boss666 Vaata postitust
                Mul meeles ühe kohtuniku lause liigas: "Ei ole kahvad kohtunikud vaid on kehvad mängijad."
                Kohtunikud siiski enamjaolt Eestis kahvad, pole mustanahalisi väga kohanud

Kommentaar

Algselt postitas lupard Vaata postitust
                  Kohtunikud siiski enamjaolt Eestis kahvad, pole mustanahalisi väga kohanud
                  Ja kui oleks, siis sellise sõimu juures tõmbaks isegi mustanahalise kahvatuks.

Kommentaar

Jepiii, loe korralikult Meteci mänge kohta. Keegi pole süüdistanud kohtunike meie kaotustes, oleme öelnud vaid, et nende (piirimeeste) tase on madal ja hullumeelsus on see, mida nad teevad. Kaotame kogu aeg ise. Jah, lootsime, et 3-nda liiga jaoks oleme valmis, aga elu näitab, et mitte. Nüüd teame ja teeme kõik selleks, et püsima jääda kasvõi ülemineku mängudega. Täna derby Tammekaga Annelinn st. kl. 19.00. Kõik on oodatud!

Kommentaar

Algselt postitas <C>napTak Vaata postitust
                      Jepiii, loe korralikult Meteci mänge kohta. Keegi pole süüdistanud kohtunike meie kaotustes, oleme öelnud vaid, et nende (piirimeeste) tase on madal ja hullumeelsus on see, mida nad teevad. Kaotame kogu aeg ise. Jah, lootsime, et 3-nda liiga jaoks oleme valmis, aga elu näitab, et mitte. Nüüd teame ja teeme kõik selleks, et püsima jääda kasvõi ülemineku mängudega. Täna derby Tammekaga Annelinn st. kl. 19.00. Kõik on oodatud!
                      mitte 3-nda, vaid 2-se liiga jaoks
                      ja hea uudis on veel see, et meie eelmise aasta parim m2ngija , meie liider, playmaker tuleb meie juurde tagasi Eesti Koondisest.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                        mitte 3-nda, vaid 2-se liiga jaoks
                        ja hea uudis on veel see, et meie eelmise aasta parim m2ngija , meie liider, playmaker tuleb meie juurde tagasi Eesti Koondisest.
                        Kas Vanja?

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
                          Kas Vanja?
                          just Vanja + yks Santose liider tuleb ka. Rein Pytsepp

Kommentaar

Jk Tammeka duubel 4-0 Fc Metec

kohtunike brigaad oli see kord v2ga hea (Y)
                            k6iki tunnen, kogemustega 22rekohtunikud ja v2ljakukohtunik. hea t88 !

Kommentaar

Raske oli loota vähemalt viigile. Seekord mängida said isegi need, kes tavalist riided ei vaheta 11. mängija oli varuväravavaht. Mängu alguseks polnud ühtegi varumeest. Aga samas loodna, et Tammekale võit polnud nii lihtne kui skoor näitab. Kohtuniku hea vilepartii, äärekohtunikud seekord kogemustega inimesed, peaaegu polnud vigu. Lõpuks ometi. Tänud EJL-le...ja Tammekale. Hea mäng oli.

Kommentaar

Metec krasavq tak derzhat
                                Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Working...
                                X