Mehed ja noorhärrad, foorum pole vingumiseks. Väiksed lapsed vinguvad ja nutavad!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga Lääne/Lõuna piirkond 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas verinevarvas Vaata postitustMehed ja noorhärrad, foorum pole vingumiseks. Väiksed lapsed vinguvad ja nutavad!Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Ma ka ohkisin siin mõned aastad tagasi, et kohtunikud on tasemeta jne. Nüüd olen seda meelt, et mängijad võiksid kohtunike taseme tõusule kaasa aidata.
Loomulik, et algajad eksivad. Parimad oskused saadakse kogemustest ja kogemused tulevad ainult läbi vigade.
Nii et ma kutsun üles hea sõnaga toetama meie noori kohtunikke. See sõimamine ja kirumine võib neil tuju hoopis ära võtta, ja kes meile siis joone peale tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustMa ka ohkisin siin mõned aastad tagasi, et kohtunikud on tasemeta jne. Nüüd olen seda meelt, et mängijad võiksid kohtunike taseme tõusule kaasa aidata.
Loomulik, et algajad eksivad. Parimad oskused saadakse kogemustest ja kogemused tulevad ainult läbi vigade.
Nii et ma kutsun üles hea sõnaga toetama meie noori kohtunikke. See sõimamine ja kirumine võib neil tuju hoopis ära võtta, ja kes meile siis joone peale tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustlas need kohtunikud ise mängivad 2-3-4 liigas ja las vaatavad, kuidas ei tohi vilistadaTrummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Algselt postitas solskjaer Vaata postitustÜldjuhul paljud kohtunikud ka mängivad madalamates liigades.
Kommentaar
-
Algselt postitas boss666 Vaata postitustMul meeles ühe kohtuniku lause liigas: "Ei ole kahvad kohtunikud vaid on kehvad mängijad."
Kommentaar
-
Algselt postitas lupard Vaata postitustKohtunikud siiski enamjaolt Eestis kahvad, pole mustanahalisi väga kohanud
Kommentaar
-
Jepiii, loe korralikult Meteci mänge kohta. Keegi pole süüdistanud kohtunike meie kaotustes, oleme öelnud vaid, et nende (piirimeeste) tase on madal ja hullumeelsus on see, mida nad teevad. Kaotame kogu aeg ise. Jah, lootsime, et 3-nda liiga jaoks oleme valmis, aga elu näitab, et mitte. Nüüd teame ja teeme kõik selleks, et püsima jääda kasvõi ülemineku mängudega. Täna derby Tammekaga Annelinn st. kl. 19.00. Kõik on oodatud!
Kommentaar
-
Algselt postitas <C>napTak Vaata postitustJepiii, loe korralikult Meteci mänge kohta. Keegi pole süüdistanud kohtunike meie kaotustes, oleme öelnud vaid, et nende (piirimeeste) tase on madal ja hullumeelsus on see, mida nad teevad. Kaotame kogu aeg ise. Jah, lootsime, et 3-nda liiga jaoks oleme valmis, aga elu näitab, et mitte. Nüüd teame ja teeme kõik selleks, et püsima jääda kasvõi ülemineku mängudega. Täna derby Tammekaga Annelinn st. kl. 19.00. Kõik on oodatud!
ja hea uudis on veel see, et meie eelmise aasta parim m2ngija , meie liider, playmaker tuleb meie juurde tagasi Eesti Koondisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustmitte 3-nda, vaid 2-se liiga jaoks
ja hea uudis on veel see, et meie eelmise aasta parim m2ngija , meie liider, playmaker tuleb meie juurde tagasi Eesti Koondisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Roll Vaata postitustKas Vanja?
Kommentaar
-
Raske oli loota vähemalt viigile. Seekord mängida said isegi need, kes tavalist riided ei vaheta11. mängija oli varuväravavaht. Mängu alguseks polnud ühtegi varumeest. Aga samas loodna, et Tammekale võit polnud nii lihtne kui skoor näitab. Kohtuniku hea vilepartii, äärekohtunikud seekord kogemustega inimesed, peaaegu polnud vigu. Lõpuks ometi. Tänud EJL-le...ja Tammekale. Hea mäng oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar