Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
    Ma olen 100% kindel, et järgmine hooaeg pole Reliikvia enam selline peksupoiss nagu harjutud on nägema.
    miks seda arvad ????

Kommentaar

Algselt postitas Vallimägi Vaata postitust
      miks seda arvad ????
      Reliikvia saab ju ainult paremaks minna

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
        Reliikvia saab ju ainult paremaks minna
        Kas mitte Lillo ei kilganud hooaja alul Jalkas, et praeguse kooseisuga on täitsa reaalne 3 liigasse tõusmine. Sittagi @ Nostradamus!!!
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Kas mitte Lillo ei kilganud hooaja alul Jalkas, et praeguse kooseisuga on täitsa reaalne 3 liigasse tõusmine. Sittagi @ Nostradamus!!!
          Mina ei ole Lillo, teeme selle selgeks. Minu väidet ei saa ümber lükata kellegi teise varem välja öeldud seisukohaga!

Pikemalt sel teemal ei peatuks, kuid ma usun, et kui Reliikvia konkurentsivõimelisemaks muutub, võidavad sellest kõik meeskonnad selles grupis.

Kommentaar

Trummiga m2ngisite viimati tublilt ja v6itluslikult,mingit peksupoiste juttu kyll ei r22giks.Kui saada veel yle sellest 9-mehe syndroomist, siis juba ongi konkurentsiv6imelisemaks muututud.
            Miks te Maarjam2e v2ljakut ei taha,haakub h2sti Pirita kandiga ja igati 6dus kohake kah? V6i Viimsi vana hea muruplats? Meil oleks eriline nostalgia kylla tulla kohta,kus me 12 aastat tagasi alustasime...
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
              Trummiga m2ngisite viimati tublilt ja v6itluslikult,mingit peksupoiste juttu kyll ei r22giks.Kui saada veel yle sellest 9-mehe syndroomist, siis juba ongi konkurentsiv6imelisemaks muututud.
              Miks te Maarjam2e v2ljakut ei taha,haakub h2sti Pirita kandiga ja igati 6dus kohake kah? V6i Viimsi vana hea muruplats? Meil oleks eriline nostalgia kylla tulla kohta,kus me 12 aastat tagasi alustasime...
              viimsi muruplats olks küll bro...saaks vähemalt 2korda hooaja jooksul murupeal mängimise rõõmu tunda
              b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                viimsi muruplats olks küll bro...saaks vähemalt 2korda hooaja jooksul murupeal mängimise rõõmu tunda
                viimsi murul küll mängida ei saa, kuna sellel haldus sisuliselt puudub. kasutatakse seda ainult ragbi-mängudeks, usun et ragbi-vennad ise haldavad ka seda kuigivõrd. väravad, jooned, nurgalipud jms seal puudub ja teada on, et antud maalapile on detailplaneering tehtud, ehitus pole alanud arvatavalt vaid masu tõttu.

Kommentaar

See on küll juba off-topic, kuid Viimsi staadioni saatus on ülimalt masendav. Oli aeg, kus seal veel meistriliigat mängiti. Praegugi annaks see staadion silmad ette Paide, Sillamäe ja paljude teiste klubide staadionidele. Aga noh, samamoodi omaette klass oli kunagiste vallavõimude tegutsemine. Tallinna füürer ilmselt saigi Viimsi asjaajamistest eeskuju.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                    viimsi murul küll mängida ei saa, kuna sellel haldus sisuliselt puudub. kasutatakse seda ainult ragbi-mängudeks, usun et ragbi-vennad ise haldavad ka seda kuigivõrd. väravad, jooned, nurgalipud jms seal puudub ja teada on, et antud maalapile on detailplaneering tehtud, ehitus pole alanud arvatavalt vaid masu tõttu.
                    pole ammu käinud seal, seega ilgelt kahju kuulda et asi nii käest ära...kunagi sa seal mängimas käidud mingi sõpruskonnaga,se oli vist aastat 5 tagasi,siis oli plats täitsa bueno, kuigi mäletan et suhtkallis oli..sama nagu sisehalliski olid vähemalt alguses päris röögatud hinnad kui se valmis sai
                    b-day

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                      Ma usun, et kõik Pirita lähiümbruseväljakud on kaalumise all. Ma ei ole meeskonna esindaja ega tea siseasju, aga olen aru saanud, et Reliikvia eesmärk on meeskond jätkuvalt siduda ikkagi linnaosaga ja tekitada(hoida kohaliku klubi identiteet(i).

Kommentaar

Soccernet 4 - 1 Kristiine

Ja Reinult kast õlle.
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

tavai trummi poisid, taguge täna trummi nii kõvast kui vaja ja pange saku vastu täiega. soccer tahaks siit liigast võitu võtta.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Kui mercury ja hundid vääratavad on soccer 3 liigas.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                              Kui mercury ja hundid vääratavad on soccer 3 liigas.
                              siin on kõik enda teha.
                              Jalgpallihaiglaga on vaja positiivne skoor teha ja ongi kombes

Kommentaar

8.10.2009 12:00 Tallinna FC Ahtamar-Tallinna FC Reaal + : -*

tea mis seal juhtus?

IRW 20:15 on EJL kodulehel skoor juba 0-0

Kommentaar

Working...
                                X