See ei tohiks teile probleem olla. JH ei ole eriline pähkel see aasta. Aga, kas soccer läheb ka 3 ikka edasi kindlasti, kui päse saadakse või loobutakse sellest kohast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitusthetkel on pigem arvamus, et proovime selle III liiga ära
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitusthetkel on pigem arvamus, et proovime selle III liiga ära
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustKui mercury ja hundid vääratavad on soccer 3 liigas.
Kommentaar
-
FC Hell Hunt - JK Reliikvia 10:0 (10:0)
Natuke peale planeeritud algusaega said Pirita mehed 7 mängijat kokku ja saime alustada. II pa alguses sai vastastel 1 mees vigastada, seni oldi vapralt võideldud.
Ega rohkem säärase mängu kohta polegi öelda.
1 pendla jätsime ka realiseerimata.
Kahju, et ei saanud täiskoosseisudega korralikult 2x45 min. mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitusttrummi 3 - 5 saku
võib sakule liiga võidu puhul õnne soovida juba!
Trummi kiired avaväravad panid mõtlema juba et kas nüüd jääbki kõik viimase vooru kanda aga õnneks olid vastuväravad kiired tulema.
Kohtunik tasemel, mäng hea, vastased head! Edu viimases ringis!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKeegi teadja võiks üles panna ka Toompea 94 ja J.haigla mängu tulemuse. Kahjuks ei õnnestunud mul jaole saada.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustSaku siis meister. 2 koht põhimõtteliselt socceri oma aga viimane voor saab olema põnev kuna 3 kohale on 2 otsest konkurenti ja kui soccer vääratab, siis ka nemad.
Toompea on teinud üllatavalt hea hooaja 17p. rohkem, kui mullu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustIsiklikult hoian Mercuryle pöialt - kaks mängu on olnud väga head ja mingit sõimlemist pole, korralik sats... Võtke ära!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKaldun arvama, et Mercury jääb lõpuks kolmandaks. Juhul muidugi kui te Huntide vastu poolkõvaga mängima ei lähe.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar