Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt,jah,üle tunni aja juhtisime seda mängu,ning lõime latti ja värava ees tühjast üle ning veel oli võimalusi...aga kui ise ei löö,siis väsid ja lüüakse sulle...dushi all mölisesime koos teie Mariusega,kes ütles,et juba kaotatud mäng tundus..,aga näe,tulite rongi alt välja ja hoopis magus võit.Teise poolaja lõpp tegite vahetused ära,lisasite tempot,ja hea tulemus oligi käes.Tubli Reaal,hästi panite,...me kustusime tõesti lõpuks.
Enam-vähem
Ilusa liiga hooaja lõpp vajas ju tähistamist Teie mängus oli kohtunik ainuke saamatu säga...Mul polnud tegelt kummagi satsi vastu midagi,mõlemad on kihvtid jõugud..,aga ma tulin viiki nuusutama,nagu aru saite-kahju,et te seda rõõmu ei pakkunud...Minu sõber nimelt,väike mõmmik,mängib Mercurys,ja oli kurb,ja mulle ei meeldi,kui ta kurb on.Ta tahtis niiiiväga kolme hulka.
Kas on mingeid muutused või ei kajasta superhüper informatsioonikas liidu leht, et hundid pühapäeval ülemineku mängu peavad?
III liiga üleminekumäng:
IV liiga Põhja piirkonna 3. koht vs. III liiga Põhja piirkonna 10. koht
kell 13:00 FC Hell Hunt - FC Hansa United, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljak
Kalender mis on esilehel peaks kiireim viis info saamiseks olema, mis mängud ja kus aga seal on pühapäeva kohta ainult esiliiga ja futsali erinevad liigad
Seoses Hella Hundi mitte vastusaamisega teeme ettepaneku mängida teine mäng Hansa United'i vastu SK Mercury'l,kes kogus hooajal sama palju punkte.Äkki suudab Mercury kolmandasse tõusta.Asi toimub poolte kokkuleppel.
iiiihhhaaaaahaaaa
pole hullu,Hundid,4:0st piisab,kas on vaja ergutust?
Näe, Raivo ka öiselt ringilt tagasi ja teeb "nalja" vastu hommikut. Oleks võinud veel paar õlut võtta enne postitamist, äkki oleks välja ka tulnud midagi.
Aga juhtus see, mida meil paar-kolm korda hooaja jooksul ikka ette tuleb. Nimelt totaalne lagunemine ja lapsikud individuaalsed eksimused. Enne, kui arugi saime, olime sõna otseses mõttes kinkinud neli väravat. Teine poolaeg oli juba parem, aga vastased seisid kaitses korralikult. Teenitud kaotus. Eks 4:0 tundub üsna ebareaalne, aga võitma lähme teises mängus kindlasti. Midagi ületamatut ei ole, Saku ja Soccernet on näiteks minu hinnangul kraadi võrra kõvemad satsid.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Näe, Raivo ka öiselt ringilt tagasi ja teeb "nalja" vastu hommikut. Oleks võinud veel paar õlut võtta enne postitamist, äkki oleks välja ka tulnud midagi.
Aga juhtus see, mida meil paar-kolm korda hooaja jooksul ikka ette tuleb. Nimelt totaalne lagunemine ja lapsikud individuaalsed eksimused. Enne, kui arugi saime, olime sõna otseses mõttes kinkinud neli väravat. Teine poolaeg oli juba parem, aga vastased seisid kaitses korralikult. Teenitud kaotus. Eks 4:0 tundub üsna ebareaalne, aga võitma lähme teises mängus kindlasti. Midagi ületamatut ei ole, Saku ja Soccernet on näiteks minu hinnangul kraadi võrra kõvemad satsid.
Kõrvaltvaatajana pean tunnistama, et mängupildilt oli Hansameestel keskmisest kõvasti kehvem sellest mida nad tegelikult suudavad. Ründajad kasutasid aga Huntide eksimused ära ja sealt ka see skoori erinevus. Muidu Hundid lükkasid pärsis hästi, aga kõik sumbus Hansameeste karistusalas. Hansa Unitedel andis tugevalt tunda see, et rohkem kui kuu aega pole mängupraktikat olnud.
Igatahes tõotab teine mäng tulla samuti väravaterohke kuna Hellad Hundid peavad ju ründama... See loob aga rohkesi võimalusi Hansa meestele.
Kommentaar