Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Trummi SK 4-1 Majandusmagister (3-0)

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
      Soccer 3 liigasse.
      ja sealt suuure kiirusega tagasi 4ndasse
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
        Sina oled muidugi kõige õigem mees seda kommenteerima. Ära rohkem peale võta.

Kommentaar

Kõike võib juhtuda. Pakun, et pigem püsima ja siis ülejärgmine aasta II liigasse

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
            Sina oled muidugi kõige õigem mees seda kommenteerima. Ära rohkem peale võta.
            Ei olegi ja tundub tõesti , et võtan liiga palju peale , et tulla oma mõttetut arvamus avaldama

tropp
            i don t like u u don t like me

Kommentaar

Ei olegi ja tundub tõesti , et võtan liiga palju peale , et tulla oma mõttetut arvamus avaldamatropp
              Tundub, et tegemist on järjekordse ajuhiiglasega! Õnnitlused sinu vanematele.

Kommentaar

Kõike võib juhtuda. Pakun, et pigem püsima ja siis ülejärgmine aasta II liigasse

Ma ei näe 3ndas eriti satse keda soccer korduvalt võita võiks

Kommentaar

Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitust
                  Kuidas sa saad selliseid asju üldse ennustada? Esiteks pole me veel kuhugi pääsenud, teiseks on Soccernet võrreldes eelmise hooajaga piisaval määral tugevnenud, kolmandaks hooaja lõpuni on mitu-mitu vooru, neljandaks isegi kui edasipääsu saame, siis pole kindel, kas lähme ja viiendaks, mis on kõige tähtsam - ei ole kindel, kes võivad meile lisanduda, kes lahkuda, kui tõesti peaks 3 minema.

Mängime kõigepealt ikkagi hooaja lõpuni ja alles siis hakkame spekuleerima. Ehe näide on see ja eelmine hooaeg, kui põhikoosseisus on poole võrra uusi mängijaid, kes annavad meeskonnale päris palju juurde.

Kommentaar

Alles mõned aastad tagasi mängis Nõmme Kalju kolmandas liigas, mitte Meistriliigas. Ei tasu sõnu tuulde loopida.
                    See lõputu võrrand..

Kommentaar

Algselt postitas Taux007 Vaata postitust
                      Alles mõned aastad tagasi mängis Nõmme Kalju kolmandas liigas, mitte Meistriliigas. Ei tasu sõnu tuulde loopida.
                      Soccernet Eesti Meistriks!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                        Kuidas sa saad selliseid asju üldse ennustada? Esiteks pole me veel kuhugi pääsenud, teiseks on Soccernet võrreldes eelmise hooajaga piisaval määral tugevnenud, kolmandaks hooaja lõpuni on mitu-mitu vooru, neljandaks isegi kui edasipääsu saame, siis pole kindel, kas lähme ja viiendaks, mis on kõige tähtsam - ei ole kindel, kes võivad meile lisanduda, kes lahkuda, kui tõesti peaks 3 minema.

Mängime kõigepealt ikkagi hooaja lõpuni ja alles siis hakkame spekuleerima. Ehe näide on see ja eelmine hooaeg, kui põhikoosseisus on poole võrra uusi mängijaid, kes annavad meeskonnale päris palju juurde.
                        Me ei oota midagi spekuleerimine hakkab juba hooaja esimesest mängust

Kommentaar

Kõiki pidavat võitma.
                          Pealegi soccer pidi muutuma profisatsiks.

Kommentaar

Tervitaks Mercuri nr. 17't!

Kõike paremat,
                            (FC Soccerneti andunud "pedekari")

Kommentaar

Kõiki pidavat võitma.
                              Pealegi soccer pidi muutuma profisatsiks.
                              Naljad minu kulul? Seljuhul mul on kahju sinust, kui lühinägelikust inimesest.

Äkki suudab Soccernet värvata juurde uusi mehi, kes kolmanda liiga suurepäraselt välja veavad. Ma ei räägi, et nad peaksid tegema Nõmme Kaljut, kuid ka suhtumine stiilis: "nad ei saa neljandaski hakkama, mis nad sinna kolmandasse ronivad??" lihtsalt ei toida. Võinoh jah, vinguda oskame me kõik.
                              See lõputu võrrand..

Kommentaar

Hansanet esiliigasse

Kommentaar

Working...
                                X