miskipärast arvan, et tuleb suurem skoor ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lääne-viru 2009. Aasta Meistrivõistlused Jalgpalli
Collapse
X
-
No eelmine aasta vilistas mänge mingi kadrina mees(nime kahjuks ei tea),no see vend oli ikka jumala per.es vend,ei teadnud jalgpallist midagi ja ausalt öeldes vilistas nii nagu mehed väljakul ütlesid.Sama tüüp vilistas ka see aasta Tapa liiga mängu(2 korda kui ma ei eksi).Nüüd on ta vist jalka aabitsat lugenud ja seminaridel käinudNii et see aasta ei ole tema vilepartiil viga.
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustSass,ma usun,et sul ikka viskaks ka üle sihuke vilistamine
Aga las olla
Mulle meeldis väga mäng.
Täna siis Tapa - Massive mäng
Ennustan Tapale kindlat võitu,mingi 5 või 6 : 1.
Võimalusi oli rohkelt kuid Sahkur oli tasemel.Suutsime ka küll üle, mööda ning vastu kaitsjaid lüüa. Paar korda isegi posti. Rakverel vist polnudki eriti võimalusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustTuli siis ainult 1:0
Võimalusi oli rohkelt kuid Sahkur oli tasemel.Suutsime ka küll üle, mööda ning vastu kaitsjaid lüüa. Paar korda isegi posti. Rakverel vist polnudki eriti võimalusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustMõni kauglöök, karistuslöök ja ärev olukord neil ikka oli. Mina isiklikult ei jäänud kohtuniku tööga eriti rahule, aga noh väheamalt saime võidu
Olidki mõned
Aga mina jäin küll kohtunikuga rahule.Oleks keegi teine olnud siis oleks sul tulnud pennalt tõrjuma hakata
Kommentaar
-
Algselt postitas remmelgas10kadrina-vinni mängisid küll täna, seis oli 8:2 vinnile. Kuid Kadrina meeskonnal oli jälle tiimi kokkusaamisega probleeme, seoses meeste laagrites olemisega ja tööga. Kuid arvan, et veerandfinaalideks on meie parim koosseis väljas
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTore, meelitasin viiendal aastal esimese kommentaari välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas bolsena Vaata postitust2:2 viik
Mõlemad mängivad jõulist mängu - tamsalu mängib jõhkramalt- teeb palju vigu!
Kadrina sai 8:2 pähe- keegi seda mängu vaatas ka?
Kuulsin,et seal kuni 75 min oli seis veel 3:2 vinni kasuks!
Mis peale seda juhtus?
Kuidas tasemevahe oli kahe parema meeskonna vahel?
Mis ajast Kadrina kuulub kahe parema hulka ?
Esikolmik on olnud tavaliselt Vinni,Tapa I ja Tamsalu.
Kommentaar
-
No ma ei tea- vaatasin lihtsalt meeste nimekirja- seal nii vinnil kui kadrinal teistest paremad mehed ja peaks teistest üle olema.
Tapa I ei saa paremat kohta kui kolmas- ja vinni finaalis
Tamsalu poolelt trügivad finaali v-maarja ja kadrina.
v-maarja samas salakaval meeskond- võib üllatada ja saada medali ka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar