Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Lääne-viru 2009. Aasta Meistrivõistlused Jalgpalli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

miskipärast arvan, et tuleb suurem skoor ...

Kommentaar

Lõpupoole Petrovits ei vilistanud vigu ära eriti, ei tea kas ei julgend või mis oli

Sõimata sai ta ikka kõvasti, ja kui tapalased tegid vea, hakkas nende poolt kohe möla tulema, et mis kuradi viga jne

Kommentaar

mu teada ikka l-virumaal mõni litsentsiga vilemees on aga eks nad on kõik erinevate meeskondade nimekirjas.

Kommentaar

No eelmine aasta vilistas mänge mingi kadrina mees(nime kahjuks ei tea),no see vend oli ikka jumala per.es vend,ei teadnud jalgpallist midagi ja ausalt öeldes vilistas nii nagu mehed väljakul ütlesid.Sama tüüp vilistas ka see aasta Tapa liiga mängu(2 korda kui ma ei eksi).Nüüd on ta vist jalka aabitsat lugenud ja seminaridel käinud Nii et see aasta ei ole tema vilepartiil viga.

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
            Sass,ma usun,et sul ikka viskaks ka üle sihuke vilistamine
            Aga las olla
            Mulle meeldis väga mäng.

Täna siis Tapa - Massive mäng
            Ennustan Tapale kindlat võitu,mingi 5 või 6 : 1.
            Tuli siis ainult 1:0
            Võimalusi oli rohkelt kuid Sahkur oli tasemel.Suutsime ka küll üle, mööda ning vastu kaitsjaid lüüa. Paar korda isegi posti. Rakverel vist polnudki eriti võimalusi.

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
              Tuli siis ainult 1:0
              Võimalusi oli rohkelt kuid Sahkur oli tasemel.Suutsime ka küll üle, mööda ning vastu kaitsjaid lüüa. Paar korda isegi posti. Rakverel vist polnudki eriti võimalusi.
              Mõni kauglöök, karistuslöök ja ärev olukord neil ikka oli. Mina isiklikult ei jäänud kohtuniku tööga eriti rahule, aga noh väheamalt saime võidu

Kommentaar

Algselt postitas rkv_massive Vaata postitust
                Mõni kauglöök, karistuslöök ja ärev olukord neil ikka oli. Mina isiklikult ei jäänud kohtuniku tööga eriti rahule, aga noh väheamalt saime võidu
                Sellepärast ütlesingi et...vist eriti palju ei olnud...
                Olidki mõned
                Aga mina jäin küll kohtunikuga rahule.Oleks keegi teine olnud siis oleks sul tulnud pennalt tõrjuma hakata

Kommentaar

Räkides kohtunikus siis oli ta küll kahtlane. Seal kus peab olema ei andnud ta aga samas kus ei oleks pidanud andis. Samas hea et siuke oligi.

Kommentaar

Ei tea, kas Vinni ja Kadrina ka mängisid?

Kommentaar

Algselt postitas remmelgas10
                      kadrina-vinni mängisid küll täna, seis oli 8:2 vinnile. Kuid Kadrina meeskonnal oli jälle tiimi kokkusaamisega probleeme, seoses meeste laagrites olemisega ja tööga. Kuid arvan, et veerandfinaalideks on meie parim koosseis väljas
                      Tore, meelitasin viiendal aastal esimese kommentaari välja.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Tore, meelitasin viiendal aastal esimese kommentaari välja.
                        See on evolutsioon, Urmar

Kommentaar

Täna siis Los Toros-Väike-Maarja.Ennustused?

Kommentaar

2:2 viik
                            Mõlemad mängivad jõulist mängu - tamsalu mängib jõhkramalt- teeb palju vigu!
                            Kadrina sai 8:2 pähe- keegi seda mängu vaatas ka?
                            Kuulsin,et seal kuni 75 min oli seis veel 3:2 vinni kasuks!
                            Mis peale seda juhtus?
                            Kuidas tasemevahe oli kahe parema meeskonna vahel?

Kommentaar

Algselt postitas bolsena Vaata postitust
                              2:2 viik
                              Mõlemad mängivad jõulist mängu - tamsalu mängib jõhkramalt- teeb palju vigu!
                              Kadrina sai 8:2 pähe- keegi seda mängu vaatas ka?
                              Kuulsin,et seal kuni 75 min oli seis veel 3:2 vinni kasuks!
                              Mis peale seda juhtus?
                              Kuidas tasemevahe oli kahe parema meeskonna vahel?
                              Kahe parema?
                              Mis ajast Kadrina kuulub kahe parema hulka ?
                              Esikolmik on olnud tavaliselt Vinni,Tapa I ja Tamsalu.

Kommentaar

No ma ei tea- vaatasin lihtsalt meeste nimekirja- seal nii vinnil kui kadrinal teistest paremad mehed ja peaks teistest üle olema.
                                Tapa I ei saa paremat kohta kui kolmas- ja vinni finaalis
                                Tamsalu poolelt trügivad finaali v-maarja ja kadrina.
                                v-maarja samas salakaval meeskond- võib üllatada ja saada medali ka

Kommentaar

Working...
                                X