seisud ka äkki ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lääne-viru 2009. Aasta Meistrivõistlused Jalgpalli
Collapse
X
-
Tapa II - Väike-Maarja 0:2(0:1)
Mäng oli iseenesest vägagi võdetav,mõlemal võistkonnal oli massiliselt võimalusi,aga seekord lõi Väike-Maarja ära.
Üks tuli siis pennust,väga kaheldav penalt oli ja teine tuli päris viimastel minutitel,kui me juba 3 kaitsjaga mängisime.
Endal oli ka mitu võimalust karistus löögist ja siis teise poolaja lõpus,aga noh,ära ei löönud
See punane mis Väike-Maarja mängija sai,oli õiglane ja kodu vile see ei olnud!
Algul vend ikka mõnusalt jooksis minust üle,tegelikult ma usun,et ta tahtis palli mängida,aga ma lõin palli eest ära ja siis mängis mulle jalga,see oli kollane ja siis sai mölisemise eest teise kollase ja oligi tema mäng mängitud(Suht mängu algul).
Vahepeal mängis vastane 2 mehe vähemuses,me ikka ei suutnud ära lüüa,aga noh Väike-maarjas kohtume veel
Aitäh vastasele hea mängu eest
Kommentaar
-
Algselt postitas bolsena Vaata postitustEks tegelikult Kadrina on pähkel kõigile- isegi vinnile finaalis
Finaalis kohtume vinni!
Teistele edu!
Järgmine mäng kadrina paneb meeskonna välja ja tuleb juba suht hea tiimiga kohale!
Saate nii kuis tolmab
Kommentaar
-
Kes võidab sellel aastal ja ,kes jääb viimaseks?
Ma pakun järgneva jaotuse:
1) Vinni
2) Kadrina
3) TAPA I
4)TAMSALU
5)V-MAARJA
6)TAPA II
7)HALJALA/AASPERE
8)RLV MASSIV
Veerandfinaalid: vinni-haljala/aaspere, tapa I- TAPA II, kadrina-v-maarja, rlv- tamsalu
Poolfinaalid: vinni- tapaI, Kadrina-tamsalu
finaal: vinni-kadrina
3-koha oma: tapa I - tamsalu
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustMis selles vinnis siis nii erilist on, et ta peaks võitma?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar