Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tasuline litsenseerimine madalates liigates

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

noo seda ka jah, no just selline seis on praegu Eestis

Kommentaar

Algselt postitas CM Vaata postitust
      siis peaks alustama sellest, et enne mänge panna kõik mängijajd alkomeetrisse puhuma, see oleks hea samm eesti jalgpalli arendamiseks
      see ütlus mulle meeldis... pooldaks kohe seda
      http://www.skimavere.com

Kommentaar

litsentsitasu v6iks tähendada meeskonna osav6tumaksu langemist

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
          litsentsitasu v6iks tähendada meeskonna osav6tumaksu langemist
          ja bensiiniaktsiisi võiks asendada tankimisaktsiisiga
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas vapor4 Vaata postitust
            ärge virisege, igalpool mujal euroopas on ka nii ja on see maks veel suuurem! aidake Eesti jalgpallil areneda!
            selle peale küsiks - kas mujal Euroopas ka kõige madalamates liigades mängijad maksavad sama summa litsentsi eest mis kõrgliiga mängijad ?
            eestis on niigi 4,5 liiga jagu amatööre, miks siis neid summasid nii suureks vaja ajada...
            muidugi ei ole 250 eeku näkku teab mis ulme summa aga kui vaadata paljudel 3.-4.-nda liiga klubidel on sponsorid ja kes pääsevad ainult selle 250 krooniga, enamus maksavad ka oma võistkonna registreerimis tasu ja väljaku rendi omast taskust, nii et neile on see veel üks lisa kohustus...

ja see raha ei arenda kuidagi Eesti jalgpalli ! see raha võibolla annab jälle mõnele ekskoondislasele töökoha ja palga
            Eesti jalgpalli arendavad hoopis need aktiivsed inimesed, kes veel viitsivad ainult Aitähhi eest vedada ja hoida koos meeskondi, kelle ühiseks huviks on jalgpall !

ja ma päris tahaks näha seda meest, kes usub et ta selle raha eest midagi paremat saab... krt kohtunikud ei tahagi madalamates liigades vilistada, kui nad oma raha saavad poole aastase hilinemisega, kui siiski saavad, ja lubatud küttekompensatsiooni ei saa üldsegi... mõni väljak mis Florale kasulik, saab võibolla väikse rahasüsti, mis ka väheusutav....

Ühesõnaga, olen kindel kui selle litsentsirahaga ka Brasiilia mänguga tekkinud auku lapitud ei saada, siis järgmine aasta mõeldakse veel mingi asi välja mille eest maksta võiks või siis tõstetakse litsentsitasu
            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
              selle peale küsiks - kas mujal Euroopas ka kõige madalamates liigades mängijad maksavad sama summa litsentsi eest mis kõrgliiga mängijad ?
              eestis on niigi 4,5 liiga jagu amatööre, miks siis neid summasid nii suureks vaja ajada...
              muidugi ei ole 250 eeku näkku teab mis ulme summa aga kui vaadata paljudel 3.-4.-nda liiga klubidel on sponsorid ja kes pääsevad ainult selle 250 krooniga, enamus maksavad ka oma võistkonna registreerimis tasu ja väljaku rendi omast taskust, nii et neile on see veel üks lisa kohustus...

ja see raha ei arenda kuidagi Eesti jalgpalli ! see raha võibolla annab jälle mõnele ekskoondislasele töökoha ja palga
              Eesti jalgpalli arendavad hoopis need aktiivsed inimesed, kes veel viitsivad ainult Aitähhi eest vedada ja hoida koos meeskondi, kelle ühiseks huviks on jalgpall !

ja ma päris tahaks näha seda meest, kes usub et ta selle raha eest midagi paremat saab... krt kohtunikud ei tahagi madalamates liigades vilistada, kui nad oma raha saavad poole aastase hilinemisega, kui siiski saavad, ja lubatud küttekompensatsiooni ei saa üldsegi... mõni väljak mis Florale kasulik, saab võibolla väikse rahasüsti, mis ka väheusutav....

Ühesõnaga, olen kindel kui selle litsentsirahaga ka Brasiilia mänguga tekkinud auku lapitud ei saada, siis järgmine aasta mõeldakse veel mingi asi välja mille eest maksta võiks või siis tõstetakse litsentsitasu
              Üldiselt jutt,millega olen 99% ühel arvamusel
              Olen see kes olen

Kommentaar

Ka heinziga nõus! Paljudel noortel puudub igasugune raha nii et vaevalt see litsentski ära makstakse. Aga mehi on vaja siis hakkavad need eestvedajad oma taskust maksma, et ikka mehi oleks jne. Liiga palju raha hakkab minema! Hiiumaal ei ole raha ega sponsoreid kahe meeskonna jaoks ja paljude teiste spordi alade jaoks. Igapäevaga saabub lähemale arusaam, et milleks seda jama vaja on. Nagu ühes multifilmis: jõud lõpeb ei jaksa enam. Aga edu kõigile kes jaksavad ja tahavad veel.

Kommentaar

Mina võtan seda kui Jalka aastatellimust:P Vähemalt midagigi saab selle raha eest.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    Mina võtan seda kui Jalka aastatellimust:P Vähemalt midagigi saab selle raha eest.
                    Õige positiivne peab olema :-)

Kommentaar

See on toetus Eesti jalgpallile
                      Ärge vinguge vaid makske ära ja alustame uut hooaega

Kommentaar

tegelikult maksab jalka tellimus niikuinii üle 300.- nii et pole mõtet kellegil siin hädaldada. kui just jalkat ei soovi
                        “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

kas saalijalkal ja välisliigal on eraldi litsents vaja soetada?

Kommentaar

TÄHELEPANUKS SAALIJALGPALLI MÄNGIJATELE!
                            2009/2010. aasta saalijalgpalli meistrivõistlustel osalevate jalgpallurite litsentsid kaotavad kehtivuse 31.12.2009 ning jätkamiseks uuel 2010. aastal on vajalik litsentsi pikendamine.

Tundub, et mitte.

Kommentaar

Algselt postitas Raoy Vaata postitust
                              TÄHELEPANUKS SAALIJALGPALLI MÄNGIJATELE!
                              2009/2010. aasta saalijalgpalli meistrivõistlustel osalevate jalgpallurite litsentsid kaotavad kehtivuse 31.12.2009 ning jätkamiseks uuel 2010. aastal on vajalik litsentsi pikendamine.

Tundub, et mitte.
                              mina loen sellest tekstist just välja, et kuna litsents on üks ja selle kehtivus lõppeb 31.12.2009, siis on seda pikendada vaja st. ühine litsents.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Vastasin sellele küsimusele "kas saalijalkal ja välisliigal on eraldi litsents vaja soetada?" Ehk siis saime ühtemoodi aru

Kommentaar

Working...
                                X