Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tasuline litsenseerimine madalates liigates

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
    Aga näiteks kus peab saama väikse küla meeskond endale 3 kohtuniku?
    Pole ju kolme vaja? Kaks liidust, üks omalt poolt.

Kommentaar

vabandust, mõtlesin kolmandat. Igas külas ei pruugi olla ju loaga kohtuniku + olen aru saanud ,et neid kohtunike pole ka igalt poolt võtta.

Kommentaar

Küsi Jalgpalliliidust lähedal resideeruvate kohtunike kohta ning uuri, kes teil püsivalt hakkaks käima. Üks püsiv kohtunik ja polegi vaja iga kord orgunnida.

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
        vabandust, mõtlesin kolmandat. Igas külas ei pruugi olla ju loaga kohtuniku + olen aru saanud ,et neid kohtunike pole ka igalt poolt võtta.
        .

Kommentaar

Algselt postitas moiva Vaata postitust
          Küsi Jalgpalliliidust lähedal resideeruvate kohtunike kohta ning uuri, kes teil püsivalt hakkaks käima. Üks püsiv kohtunik ja polegi vaja iga kord orgunnida.
          Asja idee on laiem. Jalkaliidus on sellel aastal käivitumas UEFA kohtunike regionaalse koolituse programm, kus Eesti on jagatud viieks piirkonnaks ja igaühes neist on omad koolitajad. Ei ole vaja otsida juba olemasolevaid kohtunikke vaid saata oma klubist mõni mees koolitusele ja ongi asi lahendatud. Paljudes klubides on nn 15. - 17-ndaid mehi, kes pääsevad platsile harva 10 minutiks või siis mitte üldse ei mahu meeskonda. Nende jaoks on see väga hea võimalus oma klubi ja jalgpalli juures püsimiseks ning kasulik olemiseks. Samas võib läbi selle leida ka uusi andeid vilepuhujate seltskonda, kes ei pea piirduma üksnes 3. liigas lipuvehkimisega. Varsti peaks inf ka klubidesse jõudma uute koolituste osas. Seega otsige mehed välja ja andke lipud pihku...

Kommentaar

Algselt postitas Bil di Mess Vaata postitust
            Asja idee on laiem. Jalkaliidus on sellel aastal käivitumas UEFA kohtunike regionaalse koolituse programm, kus Eesti on jagatud viieks piirkonnaks ja igaühes neist on omad koolitajad. Ei ole vaja otsida juba olemasolevaid kohtunikke vaid saata oma klubist mõni mees koolitusele ja ongi asi lahendatud. Paljudes klubides on nn 15. - 17-ndaid mehi, kes pääsevad platsile harva 10 minutiks või siis mitte üldse ei mahu meeskonda. Nende jaoks on see väga hea võimalus oma klubi ja jalgpalli juures püsimiseks ning kasulik olemiseks. Samas võib läbi selle leida ka uusi andeid vilepuhujate seltskonda, kes ei pea piirduma üksnes 3. liigas lipuvehkimisega. Varsti peaks inf ka klubidesse jõudma uute koolituste osas. Seega otsige mehed välja ja andke lipud pihku...
            Jutt on ilus. Aga raske on leida meest kes laseb enda peale karjuda ja siis pärast foorumist peab lugema, et ta on idioot jne. jne. Hiiumaal on ainult üks mees kes vilistab. Ja peaaegu peale igat mängu lubatakse talle peksa anda :-)

Kommentaar

ja kokkuvõttes tähendab selle kolmanda kohtuniku saamine jälle meeskonnale lisakulutust.

Kommentaar

paistab, et teise liiga mängijad peavad maksma kolmanda liigade kohtunike eest...
                ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Algselt postitas CM Vaata postitust
                  paistab, et teise liiga mängijad peavad maksma kolmanda liigade kohtunike eest...
                  Samas võib ju II liigast ääred ära võtta.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Samas võib ju II liigast ääred ära võtta.
                    ok, aga siis oasalemistasu peab ka vähemaks saama, on ju nii?
                    ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Kui seda raha nii vähe on, siis miks peab seda veel selleks kulutama, et igaühele ajakirja koju saata? Nagu ma aru saan, maksab ajakirja aastatellimus 300 krooni, st nt ilma ajakirja tellimuseta võiks seal litsentsitasust julgelt näiteks 100 maha võtta. Või on oluline maailmale suurt tiraazinumbrit näidata?

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                        Kui seda raha nii vähe on, siis miks peab seda veel selleks kulutama, et igaühele ajakirja koju saata? Nagu ma aru saan, maksab ajakirja aastatellimus 300 krooni, st nt ilma ajakirja tellimuseta võiks seal litsentsitasust julgelt näiteks 100 maha võtta. Või on oluline maailmale suurt tiraazinumbrit näidata?
                        no tegelikult kui seda va jalgpalli asja juba rohujuure tasandilt arendada, siis on ikkagi oluline, et selline ajakiri eksisteeriks ja võimalikult suures tiraazhis. selles osas olen ma täitsa nõus JL-ga, et see asi n.ö poolsunduslikuks on tehtud. summa, millest me räägime, ei ole ju, nagu öeldud, väga suur. teine asi on, kas ajakirja sisu on praegu optimaalne ja piisavalt innustav, see on juba teine teema. aga vajalik on see ajakirja eksistents kindlasti IMO.

OT küsimus sulle ka.. Kas Twister ikka jätkab?

Kommentaar

Kuidas selle litsenseerimisega nüüd on? Kas mängijaid saab litsenseerida terve aja, kui aken on avatud, või peab see tehtud olema Märtsiks vms? Ja meeskonna mingi koosseis peab esitatud olema juba Märtsiks?
                          Barcelona.

Kommentaar

Ma jalgpalliliidu kodulehelt ei leidnud esmasel otsimisel. Millal on litsentsi viimane kuupäev tasumiseks ?

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                              Ajakirja saatmiskulud ja trüki ja muu sita maksab kinni ikkagi litsenseeritav. Kaudselt küll, aga ikkagi.
                              Oluline on suurt tiraazinumbrit näidata potensiaalsetele reklaami ostjatele selles ajakirjas.
                              Muideks ajakiri on kuidagi lahjaks jäänud viimasel ajal. Alguses tundus kuidagi huvitavam.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas 05ula Vaata postitust
                                Kuidas selle litsenseerimisega nüüd on? Kas mängijaid saab litsenseerida terve aja, kui aken on avatud, või peab see tehtud olema Märtsiks vms? Ja meeskonna mingi koosseis peab esitatud olema juba Märtsiks?
                                Just ,oled õigel teel
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X