See reede pidi ikka mäng olema jälle!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2010
Collapse
X
-
Teil on jube huvitav siin ma vaataan. Vahetage tel. nr. ja helistage üksteisele või minge välja kuskile baari ja rääkige seal, eriti ei ole teemas see teie jutt ja jube pikaks läheb see arutelu ühe mängu üle. Pange seis kirja ja lühidat mis oli ja kuidas. Edasi rääkige peale mängu oma vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustTeil on jube huvitav siin ma vaataan. Vahetage tel. nr. ja helistage üksteisele või minge välja kuskile baari ja rääkige seal, eriti ei ole teemas see teie jutt ja jube pikaks läheb see arutelu ühe mängu üle. Pange seis kirja ja lühidat mis oli ja kuidas. Edasi rääkige peale mängu oma vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustKle ,kui natuke kuupäevi jägiksid siis näeksid ,et päevi pole keegi miskit siia postitanud peale sinu. Nii et ära targuta
Aga ma ostan igaksjuhuks kalendri endale, siis edaspidi taolised probleemid ei kordu.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitusthttp://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/leag...V.E&page_id=46
Nüüd on siis kalendrid ka üleval, peaaegu kõikide liigade omad.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Villa alustas täna hooaega karikamänguga JK RGR Airon vastu
Esimene poolaeg 0:0
Normaalaeg 1:1
Lisaaeg 2:2 ja penaltitega tuli võit 5:4
Kuskil 82 min vastased läksid juhtima ja mõni minut enne lõppu õnnestus viigistada. Lisaaja alguses lõime ühe veel, aga edu ei kestnud kaua.
Penaltites eksisime meie ühe korra ja nemad kahel korral.
Oli väga võitluslik, aga korrektne mäng. Tänud vastastele.
Kommentaar
-
Ambla Vallameeskond - Fc Soccernet 2;4 ei olnud väga hea mäng , kohtunikega läks pidevalt mölinaks , aga vabandus see et oleme mängind vaid 2 mängu suurel platsil ja vastavalt sellele siis praegu tase aga , nii palju see aasta siis Väikesest karikast , ja soccerneti omad kui nii kindlad olete et me ei tee see aasta liigas mitte midagi siis tead ju seda et sellist asja näitab aint hooajakäik
Kommentaar
-
Algselt postitas SaareSeebo Vaata postitustAmbla Vallameeskond - Fc Soccernet 2;4 ei olnud väga hea mäng , kohtunikega läks pidevalt mölinaks , aga vabandus see et oleme mängind vaid 2 mängu suurel platsil ja ...
Kommentaar
-
Algselt postitas SaareSeebo Vaata postitustoligi mängu kohta, kohtunike kohta vaid küsimus et kui kallilt Kadaka turult saab neid lisentse?Olge tänulikud, et teil üldse seal keegi kohut mõistab mängu ajal (ja nautige seda, kui karika mängus on võimalik kasutada lisaks peakohtunikule ka joone kohtunikke)! Neljandas liigas on sul ainult üks väljaku kohtunik, kelle otsustega pead sa rahul olema - milline see otsus ka ei oleks! Mängi jalgpalli ja kasvata paksem nahk ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar