ohoh, see mäng on muidu kindel mis see reede tuleb?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas ekihem Vaata postitustohoh, see mäng on muidu kindel mis see reede tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustJube mäng Tapa poolt
Aga sellised need seisud ongi, kui pooled mehed on puudu ja paljud olid esimene kord väljas mängimas.
Minu teada pidi järgmine reede ka Tapa ja Rakvere II mängima. Siis on suur reede. Ma loodan, et seekord on Tapal ikka mehed koos. Siis võib loota paremale mängule.
Üldiselt oli mäng korrektne ja kohtunikud ei pidanud eriti mängu sekkuma. Tänud Rakverele ja kohtumiseni järgmisel reedel
Kommentaar
-
Algselt postitas martki Vaata postitustEdgar, 7-0 ikka. Hommik 1, Hang 2, Klaasen 1, Mehike 2, Kiis 1
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustkaks keskväljameest oli puud ainult,rohkem ,nagu oli kõik kohal minu teada
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustKust sa võid teada, kes on võistkonnas, kui sa ise pole juba ammu selles olnud
Pakkusin lihtsalt,et äkki Andrei ja Denissi puudumine oligi teie läbikukkumine mängul
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustEinoh,ei teagi .
Pakkusin lihtsalt,et äkki Andrei ja Denissi puudumine oligi teie läbikukkumine mängul
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustPolnud ka mind mängul kuid nagu urmar eelpool mainis ja ka ise hiljem kuulsin siis võis tõesti olla asi esimeses suurel väljakul mängus.Kunstmurust rääkimata. Esimesed puuted olid tapal olnud kehvad. Puudujatest olid tõesti keskväljapaar puudu ja samuti Abner.Enda puudumist ma väga suureks puuduseks ei pea.
Sinust oleks rohkem abi olnud,kui temast,lihtsalt jooksime tast üle
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustTegelikult,kaitse oli suht masendav,just üks keskvälja mees .
Sinust oleks rohkem abi olnud,kui temast,lihtsalt jooksime tast üle
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustTopkinist või Dimast räägid ?
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustEinoh,ei teagi .
Kommentaar
-
Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustSass senjukov,Stass ja Andrus ning lisada eelpool mainitud ja ongi juba poole võistkonna jagu mehi puudu
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustPolnud ka mind mängul kuid nagu urmar eelpool mainis ja ka ise hiljem kuulsin siis võis tõesti olla asi esimeses suurel väljakul mängus.Kunstmurust rääkimata. Esimesed puuted olid tapal olnud kehvad. Puudujatest olid tõesti keskväljapaar puudu ja samuti Abner.Enda puudumist ma väga suureks puuduseks ei pea.
No Abner läheb suvel sõjaväkke ning vaevalt te temaga sellel hooajal arvestada saate[Impossible Is Nothing]
Kommentaar
-
Algselt postitas M15 Vaata postitustNo Abner läheb suvel sõjaväkke ning vaevalt te temaga sellel hooajal arvestada saate
Kommentaar
-
Algselt postitas -dzR- Vaata postitustKled, ta poleks registreeritud see aasta, kui me temaga poleks saanud arvestada. Sõjaväkke läheb ta suvel, aga suveni on veel mängu. Sellele lisaks hakkab ta pärast nädalavahetusteks välja saama. Kõik on arvestatud ja Abneriga läbiräägitudSeega kuskil pool hooaega teda pole. Aga jah see jutt läheb teemast veidi mööda.
[Impossible Is Nothing]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar