Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
    Andke siis teada kuidas rakvere välja paistab.
    Ma mõtlesin, et konkurendid tulevad ikka ise kaema.

Kommentaar

Algselt postitas 05ula Vaata postitust
      Eks me ole noored tõesti, aga Igiliikuri mängust on möödas juba praegu poolteist kuud ja teeme korrailikult trenni, tahaks ikka mõned punktid hooaja jooksul teenida. Samas esimene hooaeg ka, ei saagi kohe edasipääsu oodata
      Ma mäletan kui Piraaja tegi oma esimesi hooaegu (s.1998)... oli ikka lõbus aeg. Olime Eesti kõige kehvem võistkond. Aga varsti tulid ka esimesed võidud. Kõige esimese võidu puhul jõime otse jalast võetud putsast viina

Edu teile igal juhul! Ärge mõne kaotuse pärast pead longu laske.
      Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
        Ma mäletan kui Piraaja tegi oma esimesi hooaegu (s.1998)... oli ikka lõbus aeg. Olime Eesti kõige kehvem võistkond. Aga varsti tulid ka esimesed võidud. Kõige esimese võidu puhul jõime otse jalast võetud putsast viina

Edu teile igal juhul! Ärge mõne kaotuse pärast pead longu laske.
        Ausalt öeldes, hakkas mul natuke paha kui ma selle viina joomise asja lugesin
        Teil pidi olema väga hea meel

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust
          Ausalt öeldes, hakkas mul natuke paha kui ma selle viina joomise asja lugesin
          Teil pidi olema väga hea meel
          Usu mind, see oligi väga paha. Aga võit oli piisavalt magus.
          Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

7-0 jäi seis vist Tapaga täna.

Kommentaar

Rakvere - Tapa 8:0
              kui Tom Kiisi värav luges

Kommentaar

Edgar, 7-0 ikka. Hommik 1, Hang 2, Klaasen 1, Mehike 2, Kiis 1

Kommentaar

Jaa täiesti Rakvere mäng oli !

Kommentaar

Kas Tapa tõesti nii kehv nagu tulemus näitas?
                    Olid kõik mehed kohal?

Kommentaar

Rakvere oli hea, eestotsas kapteniga ;D

Kommentaar

Algselt postitas bolsena Vaata postitust
                        Kas Tapa tõesti nii kehv nagu tulemus näitas?
                        Olid kõik mehed kohal?
                        Tapal olid 2 venda kes mängivad 1 liigas ka ja rakverel 1

Kommentaar

tapal oli 2 võimalust ning 3 nurgalööki ka vist või oli neid rohkem(täpselt ei tea.)

Kommentaar

Rakvere II vs Tapa mängiti siis täna 3 korda 30 minutit, lubatud olid edasi-tagasi vahetused. Esimesed 30 minutit oli päris pingeline võitlus ja seis oli Rakverele 1:0, hiljem Tapa natuke väsis ja väravaid tuli rohkem... Tapa ründajad pääsesid küll paar korda Rakvere väravavahiga üks ühele, aga ei õnnestunud ära lüüa neil. Mõlemal poolel oli ka nn "võõrleegionäre" Rakvere esiliiga võistkonnast - Rakvere poolel mängis terve mängu väravas Susi ning veel ründes Hang 30 minutit, Tapa poolel siis olid esindatud Akimov ja Nasimov.

Kommentaar

Tapa kahvatu mäng oli ilmselt tingitud sellest, et seni on nad ainult saalis treeninud. Aga mäng oli jah ootamatult ühepoolne, Tapa väravavaht Kalmer tegi seejuures väga hea mängu, nagu ka Rakvere oma, kellel tuli küll väga vähe sekkuda.

Kommentaar

Jube mäng Tapa poolt
                                Aga sellised need seisud ongi, kui pooled mehed on puudu ja paljud olid esimene kord väljas mängimas.
                                Minu teada pidi järgmine reede ka Tapa ja Rakvere II mängima. Siis on suur reede. Ma loodan, et seekord on Tapal ikka mehed koos. Siis võib loota paremale mängule.
                                Üldiselt oli mäng korrektne ja kohtunikud ei pidanud eriti mängu sekkuma. Tänud Rakverele ja kohtumiseni järgmisel reedel

Kommentaar

Working...
                                X