Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eks me ole noored tõesti, aga Igiliikuri mängust on möödas juba praegu poolteist kuud ja teeme korrailikult trenni, tahaks ikka mõned punktid hooaja jooksul teenida. Samas esimene hooaeg ka, ei saagi kohe edasipääsu oodata
Ma mäletan kui Piraaja tegi oma esimesi hooaegu (s.1998)... oli ikka lõbus aeg. Olime Eesti kõige kehvem võistkond. Aga varsti tulid ka esimesed võidud. Kõige esimese võidu puhul jõime otse jalast võetud putsast viina
Edu teile igal juhul! Ärge mõne kaotuse pärast pead longu laske.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Ma mäletan kui Piraaja tegi oma esimesi hooaegu (s.1998)... oli ikka lõbus aeg. Olime Eesti kõige kehvem võistkond. Aga varsti tulid ka esimesed võidud. Kõige esimese võidu puhul jõime otse jalast võetud putsast viina
Edu teile igal juhul! Ärge mõne kaotuse pärast pead longu laske.
Ausalt öeldes, hakkas mul natuke paha kui ma selle viina joomise asja lugesin
Teil pidi olema väga hea meel
Ausalt öeldes, hakkas mul natuke paha kui ma selle viina joomise asja lugesin
Teil pidi olema väga hea meel
Usu mind, see oligi väga paha. Aga võit oli piisavalt magus.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Rakvere II vs Tapa mängiti siis täna 3 korda 30 minutit, lubatud olid edasi-tagasi vahetused. Esimesed 30 minutit oli päris pingeline võitlus ja seis oli Rakverele 1:0, hiljem Tapa natuke väsis ja väravaid tuli rohkem... Tapa ründajad pääsesid küll paar korda Rakvere väravavahiga üks ühele, aga ei õnnestunud ära lüüa neil. Mõlemal poolel oli ka nn "võõrleegionäre" Rakvere esiliiga võistkonnast - Rakvere poolel mängis terve mängu väravas Susi ning veel ründes Hang 30 minutit, Tapa poolel siis olid esindatud Akimov ja Nasimov.
Tapa kahvatu mäng oli ilmselt tingitud sellest, et seni on nad ainult saalis treeninud. Aga mäng oli jah ootamatult ühepoolne, Tapa väravavaht Kalmer tegi seejuures väga hea mängu, nagu ka Rakvere oma, kellel tuli küll väga vähe sekkuda.
Jube mäng Tapa poolt
Aga sellised need seisud ongi, kui pooled mehed on puudu ja paljud olid esimene kord väljas mängimas.
Minu teada pidi järgmine reede ka Tapa ja Rakvere II mängima. Siis on suur reede. Ma loodan, et seekord on Tapal ikka mehed koos. Siis võib loota paremale mängule.
Üldiselt oli mäng korrektne ja kohtunikud ei pidanud eriti mängu sekkuma. Tänud Rakverele ja kohtumiseni järgmisel reedel
Kommentaar