Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no kui ma viimases mängus mängida saan, siis on noorim mängija 15 aastane

Kommentaar

15 aastat ja 234 päeva oli meie väravavahi vanus avamängus.
      Newton Heath 1878

Kommentaar

Villa-Ambla 2:1(0:0)
        Viimane selle hooaja liigamäng on siis läbi. Jube palju mölinat platsil. Ausalt öeldes polegi see aasta ühelgi liiga mängul nii palju mölisemist kuulnud.
        Kohtunik oli nagu oli.
        Mängust.
        Esimene poolaeg ei saanud Villa absoluutselt mängu käima ning Ambla muudkui tuli ja tuli meie keskväljalt läbi, nagu nuga sulavõist. Teisel poolajal saime palli liikuma ning kasutasime kaks võimalust kenasti ära. Esimese värava puhul apelleerisid osad Ambla võistkonnast suluseisule, kuid paraku äärekaitsja kattis selle kenasti ära ning 1-1 olukord realiseeriti. Teine värav oli nagu õpikust, kus söödust äärele tõusti mängija otsajooneni ja siis sööt 16 kasti joonele, kust see siis sisse löödi. Ambla suutis 1 tagasi lüüa ja olgem ausad ega Ambla ei olnud kaugel ka viigist, mis meie vv tegutsemisele olemata jäi.
        Kehv esitus meie poolt, kuid 3 punkti ja ilus lõpp.
        Edu Amblale ja tänud mängu eest.

Kommentaar

Algselt postitas orly Vaata postitust
          no kui ma viimases mängus mängida saan, siis on noorim mängija 15 aastane
          Oletan, et statistika tegemisel võeti arvesse kõiki registreeritud mängijaid, mitte ainult neid, kes platsil käinud on. Oled sa registreeritud?

Kommentaar

Raivar, teine värav tuli ju meie kaitsja halvast tagasisöödust mille teie ründaja vahelt lõikas, värava ette söötis ja sealt ära löödi?! Esimene oli sulg, olin liinis, nägin. Muidu Eston igati tore sats, isegi publikut oli täismaja .
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Estonilt tegelikult nats kehv esitus , aga piisav , et meid võita väravas olin mina , pooleldi vigane ja platsimängija ka veel , aga jah , hooaja lõpp läks nii nagu hooaeg algas ei saanud võitu pikka aega , aga järgmine hooaeg loodetavasti parema ja uue hooga

Kommentaar

õnne Eston Villale! jumal tänatud, et te meis seda nõmedat kripeldust ei tekitanud ja selle viimase mängu ikka ära kobistasite

aga küsimus, mis huvitab ilmselt kõiki.. kas üleminekumängude edu korral ka III lähete? jama oleks ju, kui meile järgmiseks hooajaks revanzhivõimalust ei jää

edit: vastaseks teil siis suure tõenäosusega A&A Kinnisvara ...

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
                  Oletan, et statistika tegemisel võeti arvesse kõiki registreeritud mängijaid, mitte ainult neid, kes platsil käinud on. Oled sa registreeritud?
                  arvestasin kõiki registreeritud mängijaid jah Orly oleks siis küll noorim, kuid tean, et ta pole kordagi protokollis olnud ja ei mängi rakvere eest

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                    õnne Eston Villale! jumal tänatud, et te meis seda nõmedat kripeldust ei tekitanud ja selle viimase mängu ikka ära kobistasite

aga küsimus, mis huvitab ilmselt kõiki.. kas üleminekumängude edu korral ka III lähete? jama oleks ju, kui meile järgmiseks hooajaks revanzhivõimalust ei jää

edit: vastaseks teil siis suure tõenäosusega A&A Kinnisvara ...
                    Kõik on võimalik. Tahtmist meil ju on..

Kommentaar

Olen mingi 3x olnd ja pühap mängin

Kommentaar

Algselt postitas orly Vaata postitust
                        Olen mingi 3x olnd ja pühap mängin
                        Megakõva!
                        Barcelona.

Kommentaar

Huvitav, mis seis täna Kuusalus jäi ja palju vastasmeeskonna mängijaid kohale sõitis

Kommentaar

FcKiiu-Loo 2:2

Kommentaar

Tomm, pole mõtet siin hakata sellist teemat arendama :P
                              Rahuneme maha eks

Kommentaar

JK Rannamõisa vs JK Suema/ Cargobus 3-4(3-3)

Võitluslik mäng, kus Suema läks kiirelt 3-0 ette, kuid oma lohakusest tuli kodumeeskond poolaja vileks järgi. Ülejäänud mäng kulges mõlemapoolsete võimalustega, kuid Suema võttis võidu väga ilusti sooritatud karistuslöögist, mis otse ristnurka kõmmutas. Täname vastaseid!
                                Barcelona.

Kommentaar

Working...
                                X