Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Infonet Tallinn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Marts, lõpeta ära. Nädalas korra ei ole palju seda kolme juurikat visata. Ega sa iga nädal niikuinii ei käi.

Kommentaar

Eilset mängu vaadates oli nii positiivset kui negatiivset.
      Esimene tore asi oli, et Elhi mängis äärekaitses Lehtoneni asemel, kes peaks asendama vigastatud Kovtunovitšit. Sai hästi hakkama.

Mulle meenub siinkohal, et Puštovil on imelik komme keskväljamehi ja ründajaid äärekaitsesse toppida.. kusjuures edukalt. Ma tean, et see ei ole väga ebatavaline, aga siiski üldiselt tehakse seda viimases hädas. Mõned meenutused...
      2011 tuli ründaja Yaroslav Dmitriev poole hooaja pealt Infonetti - pandi paremale äärekaitsesse. Ühe mängu mängis ründes, lõi kolm väravat... meh.. järgmine mäng tagasi kaitsesse.
      2012 tuli Kovtunovitš, kes nagu peaks rohkem keskväljal tegutsema. Ei, lükati suht kiirelt kaitseliini.
      Samal aastal avastas Puštov uue ande meie Läti Renatsis, keda kasutatakse vajadusel tänini mõlemal pool äärekaitses. Tegemist on algselt poolkaitsja ning ründajaga. Aga ka nendel positsioonidel kasutati teda edukalt ja kasutatakse ilmselt ka sel hooajal. Super vahetusmees.
      2013 lisanduvad sellesse nimekirja ründavad äärepoolikud Lehtonen ja nüüd Elhi. Viimane on siiski ainult nö "one-game-wonder", aga never say never.

Mäng ise oli selline, et ei oska kommenteeridagi ega päris adekvaatselt kokku võtta. Algus oli ootuspäraselt tuim ning teisel poolajal võeti kätte ning asuti ründama. Suht standartne Infonet. Kahju lihtsalt, et ära ei löödud. Vahepeal oli küll vaja peast kinni võtta ja küsida, et on vaja siis koguaeg pikka mängida või äärelt kasti tsenderdada. Mängige läbisööduga või midagi, see on ju ainult Kuressaare kaitse. Fänni mõtlemine. Tegelikult oli Kure kaitse kõva ning esimese punkti üle on hea meel... eufoorias just siiski ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Zigmaister Vaata postitust
        Marts, lõpeta ära. Nädalas korra ei ole palju seda kolme juurikat visata. Ega sa iga nädal niikuinii ei käi.
        No ega ma siis paha pärast vms. Piletihind igati OK, lihtsalt nö. sõbralikust huvist tahtsin teada, et miks sama kriteerium sel korral ei kehtinud, muud midagi. Peace!

Kommentaar

FC Infonet tegi ka videokokkuvõtte kohtumisest FC Kuressaarega. Kure videopilt oli hea küll, aga seal keskenduti arusaadavatel põhjustel oma võimalustele. Infoneti video annab muidugi aimu oma meeskonna pingutustest

“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

Kommentaar

Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
            FC Infonet tegi ka videokokkuvõtte kohtumisest FC Kuressaarega. Kure videopilt oli hea küll, aga seal keskenduti arusaadavatel põhjustel oma võimalustele. Infoneti video annab muidugi aimu oma meeskonna pingutustest
            paar Infoneti poolvõimalused jäid meil tõesti välja , aga üritasime võimalikult objektiivse kokkuvõtte teha
            Edu Teile järgmistes mängudes!

Kommentaar

Näen, et Infonet on äraregistreerinud Vladislav Smirnovi Venemaalt. On tema kohta ka midagi rohkemat teada? Kust pärit - Moskva, Piiter või mõni väiksem koht? Mis klubist tuli või mis klubi kasvandik?
              Ja kas seda Harlanovit ei saanudki kätte või ta veel ilmub meeskonna nimekirja?

Kommentaar

Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitust
                Näen, et Infonet on äraregistreerinud Vladislav Smirnovi Venemaalt. On tema kohta ka midagi rohkemat teada? Kust pärit - Moskva, Piiter või mõni väiksem koht? Mis klubist tuli või mis klubi kasvandik?
                Moskva Krõlja Sovetov on läbi käinud.

Peaks olema seesama kutt - mingisuguse Nike hiliste talentide kampaania üks Venemaa finalistidest.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                  Moskva Krõlja Sovetov on läbi käinud.

Peaks olema seesama kutt - mingisuguse Nike hiliste talentide kampaania üks Venemaa finalistidest.
                  ok, ma leidsin, et ta on mänginud kuskil Moskva väga madalates amatöörliigades viimased aastad 8 v 8 vutti ehk siis päris huvitav, kuidas Infonet ta suurde jalgpalli leidis

Kommentaar

Huvitav tõesti. Ju kellegi tuttava tuttav. Igatahes hea leid. Veidi nagu Kabajev, aga parem.
                    Aga kui sa, hull Eesti jalgpallifänn, ei käinud teda vaatamas treeningmängul Paide vastu, siis esimene võimalus peaks avanema juba sel laupäeval Sillamäel. Loodan, et ma ei pea oma sõnu sööma mehe skilli osas.
                    Harlanovit ei tule... pole nagu väga vaja ka (minu isiklik arvamus).

Veel on mul unistus et Puštov prooviks mängitada Smirnovi Lipini asemel paremal äärel ning viimane paigutuks Manucho taha teiseks ründajaks. Hull potensiaal... minu meelest.

Kommentaar

Algselt postitas janiion Vaata postitust
                      Harlanovit ei tule...
                      Ma selles nii kindel poleks
                      “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

Kommentaar

Gomeliga seotud inimesed teavad rääkida,et Harlanov pidi päris hea mängumees olema

Kommentaar

Ma teen selle announcement'i siis siin ära (kuna osadele olen juba eraviisiliselt pidanud ütlema, et ärge minu käest enam uurige ametlikku infot).
                          Veebruari lõpus ütlesin ma üles oma koha Infonetis. Kuigi tegemist oli minu jaoks väga olulise ja õige sammuga, siis lahkumineku valust ma puutumata ei jäänud.

Kniks ja sügav kummardus kogu foorumiperele õpetuste, arvamuste, toetuse ja üldse väga ägedad olemise eest. Ehk võin ma nüüd oma armastust teile avaldada nii, et kesal ei teki tunnet, et ma lipitsen Kui mind mängul näete, siis astuge ligi, embleme ja teretame ning ajame törtsu muhedat juttugi

Ma püüan esialgu mitte täielikult kaduda ja vajadusel teie küsimustele ka ametlikud vastused välja uurida, aga teil on nüüd janiion, kes jagab lahkelt talle kui fännile teadaolevat infot.

Kommentaar

Tänud asjaliku esindusnäo eest, Anna. Ma miskipärast ei usu, et himurate vutihuviliste fooruminoormeeste rõngas sinu ümber nüüd vähemaks jääb, aga ega see vist paha ole.

Kohe tuleb muidugi Ööö ja ütleb, et Infonetil juba palgaprobleemid, isegi pressitädi tõmbas suuska.

Kommentaar

Deem, nüüd ma ei saagi enda salli enam siis

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                                Tänud asjaliku esindusnäo eest, Anna. Ma miskipärast ei usu, et himurate vutihuviliste fooruminoormeeste rõngas sinu ümber nüüd vähemaks jääb, aga ega see vist paha ole.
                                Aitäh! Ja ma loodan ka, et rõngas mitte vähemaks ei jää, sest himurad vutihuvilised fooruminoormehed on mu lemmikud!

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                                Kohe tuleb muidugi Ööö ja ütleb, et Infonetil juba palgaprobleemid, isegi pressitädi tõmbas suuska.
                                Juba ette, et palgaga pole siin mitte kui midagi mitte kunagi pistmist olnud!

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                                Deem, nüüd ma ei saagi enda salli enam siis
                                Muidugi saad, ära aja kägu!

Kommentaar

Working...
                                X