Ei tasu sassi ajada fänni ja klubi töötajat, kelle üheks ülesandeks on kommunikeerida klubi tegemisi välismaailmale. On ju Soccernet suurim kohalike jalgpallifänne koondav keskkond Eestis. Seega on PR inimeste kohalolek siin üsna loomulik. Samuti on ka mõistetav nende lahkumine peale töökoha vahetust.. Äge oleks muidugi, kui huvi Klubi ja jalgpalli vastu säiliks ka peale uute väljakutsete saabumist, aga antud juhul läks teisiti. Edu edaspidises!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Infonet Tallinn
Collapse
X
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSelles mõttes ei ole AnnaS kadumises midagi erakordset. Julgen väita, et suurem enamus naisfännidest, kes ühtäkki tekivad, sama ühtäkki ka staadionilt ja foorumist kaovad. 2 aastat ongi julmalt üldistades naiste puhul selline aeg, mis suudetakse fänn olla, et siis leida tee sisemusest välimusse. Eesmärgid saavutatakse ning vaated ja uskumused muutuvad. Paljudel vahetub kutt, tuleb hakata fännama Kalev/Cramot vms. Või ei jää spordi jaoks üldse aega. A pole hullu, noori naisfänne sirgub muudkui juurde, et siis kaduda aasta-kahe-kolme pärast.
Karinale pikka-pikka fänniiga, vaateid ja uskumusi soovides
Piksenool
Kommentaar
-
Algselt postitas janiion Vaata postitustKaamera peab olema ja kogu mäng tuleb salvestada. Tookord juhtus aga nii, et riistapuu külmus lihtsalt ära. Kuigi raporti järgi oli 6 kraadi külma ainult. Go figure. Seekord loodaks ikka näha midagi...
Kommentaar
-
Maksim Lipin, kelle esimene koondisedebüüt Sankt-Peterburgi turniiril läks suuresti vigastuse nahka, pääsedes platsile ainult viimaseks kohamänguks Kõrgõstani vastu ning, kes viimase penaltilööjana otsustas endasõnul proovida midagi uut, saab uue võimaluse Kreeka ning TPS'i vastu.
Davai Maks, make it happen.
Kommentaar
-
Kallid fännid ja jalgpallihuvilised - ootame teid mängule juba sel laupäeval!
Ärge unustage end registreerida Facebooki üritusele!
https://www.facebook.com/events/122330354623923/
Kommentaar
-
Mõtlesin siis, et olen halb fänn edasi ja lähen ning klõpsin parem mõned pildid, et klubisid meedias näidata.
Saabudes esimesse väravasse näitasin töötõendit ja tutvustasin end turvajuhile, kes mind kassasse juhatas. Kassast taheti teada, et kes mind tellis. Noh, võib-olla 1,5se koefitsendiga korrutatud jalgpallipublik kodudes, kuid otseselt mitte keegi. Paha-paha, kuid kellega rääkisite, et peaksite sisse saama. Vot, pole sedagi teinud, ei olnud seni kuulnudki, et liigamängudele pääsemiseks peaks.
Kust ma ikka olen? Õhtuleht. Kohe oli näha, et näole tuli kahtlus, et krt. sellist ei saa vist ikka sisse lasta, jumal teab, kuidas pildistab või mida teeb. Tuvaülem otsustas siis, et peaks mingile klemmile helistama. Paar katset ja minut-paar hiljem oli selge, et kätte ei saa. Noh, matkame siis teise värava juurde. Sealt leidsime põhiklemmi üles, kes vaatas üle ja otsustas, et liiga hull turvarisk ehk pole ja anti vest ning kästi see selga tõmmata ja pärast tagasi anda.
Vest muidugi haises mõnuga paarinädalase treeningtsükli järgi.
Samas põhiväravas olnud turvajuht oli muhe mees ja sai lobisetud ning kogu narruse ajal nats vene keelt praktiseeritud üle pika aja. Laiutas alguses käsi, et tema tööl ja täidab ainult käsku (käsk meediat mitte sisse lasta?) ning itsitas isegi, kui ma seepeale dumat nada, ne brõgat ütlesin. Arvasin, et kõik Eesti palliväljakutel kogetud, kuid näedsa siis.
Mäng ise oli täitsa tore ja ilm leebe, et kannatas seekord isegi teise poolaja ära vaadata.
Tammekale kaasa elanud Roosad Patrid olid nunnud (väga vahva) ja Tammeka väravavaht Kaido Koppel mängu parim.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Martin, ma ei saa aru, mida sa öelda tahad. Kas sa jutustad lihtsalt vahvat lugu või juhid tähelepanu valupunktidele administratsioonis? Kas mina, Kroonika fotograaf (ma ei ole), lähen Tamme staadionile, ütlen väravas, et olen sealt ja sealt ja lähen ja teen nüüd mõned pildid? Minu arvates on väljakul, tehnilises alas ja noh seal ümber (saad aru küll) viibimine lubatud ainult mängijatele ja nendele, kes täidavad seal oma kohust. Kui sa pead oma kohuseks klõpsida pilte, et klubisid meedias näidata, mis on absoluutselt super ettevõtmine, siis kas seda ei peaks klubiga enne läbi rääkima siiski? Ma ei tea, sellepärast küsingi (riskides idioodina näida).
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMinu jaoks on üllatav see,et infonetikodukal ei leia esindusmeeskonna tegemistest uudiseid. Premium liiga mängude ülevaateid 0
Veel oleks hea, kui kodulehel või fb's hoitaks silma peal ka meie mängijate tegemistel koondistes. Väga vajalik ja klubi heast küljest näitav informatsioon. Võin vahest ise kirjutada. Peab ainult küsima.
Kommentaar
-
Algselt postitas janiion Vaata postitustMartin, ma ei saa aru, mida sa öelda tahad. Kas sa jutustad lihtsalt vahvat lugu või juhid tähelepanu valupunktidele administratsioonis? Kas mina, Kroonika fotograaf (ma ei ole), lähen Tamme staadionile, ütlen väravas, et olen sealt ja sealt ja lähen ja teen nüüd mõned pildid? Minu arvates on väljakul, tehnilises alas ja noh seal ümber (saad aru küll) viibimine lubatud ainult mängijatele ja nendele, kes täidavad seal oma kohust. Kui sa pead oma kohuseks klõpsida pilte, et klubisid meedias näidata, mis on absoluutselt super ettevõtmine, siis kas seda ei peaks klubiga enne läbi rääkima siiski? Ma ei tea, sellepärast küsingi (riskides idioodina näida).
Mänguväljaku piiride ja pealtvaatajate vahelisel alal on lubatud viibida vaid
fotograafidel ja teleoperaatoritel, kusjuures kõik need isikud peavad oma
tööülesandeid täitma neile määratud kindlat
es kohtades ja kandma selgelt eristatavat
riietust (vesti).
Kommentaar
-
Mängust endast ka natuke. Emotsioonid on üsna mõrud. Põhimeestest puudusid Nahk ja Harin, keda asendasid vastavalt Martõnov ja Ogorodnik. Viimase kohta pretensioonid puuduvad.
Loodan, et see on ainult aja küsimus, kui rünnak paika saadakse. Mängisime põhimõtteliselt kolme ründajaga. Mehed on olemas, kõik hirmsasti tahavad, aga välja ei tule. Me peame töötama kõvasti nurgalöökide väravaks realiseerimise kallal. Ääred on meil väga kiired, äärekaitsjad tõusevad palju - see tekitab omajagu nurgalööke, aga kõik on paraku nirult lahendatud.
Eriti masendav on see, et kui meil on Manucho, kes praktiliselt kõik pallid ees kätte saab, siis abi talle ei tule. Kui ta tsenderduse peaga edasi lükkab, siis, jumala eest, olge selleks valmis. Selline võimalus avaneb tihti ja seda kombinatsiooni tuleb kasutada efektiivsemalt.
Smirnovi võetakse kolme mehega ja mees on liialt isekas, et olukordi paremini lahendada. Skilli ja kiirust on nii palju, et anna või ära, aga tegemist on siiski meeskonnamänguga. Seal tuleb treeneril tööd teha.
Ja kui Lipini platsinägemine oleks parem.
Ma ei viitsi rohkem hädaldada. Esimese poolaja mängupildi järgi ootasin võitu, kuid teise poolaja alguses jäime kohe suure surve alla. Tammeka üritas liinid kõrgel hoida ja üldiselt oli palju pusimist ikka. Tulemus on õiglane.
Positiivsed tähelepanekud:
Elhi vasakkaitses 5+ love this guy.Poleks oodanud. Kovtunovitšil saab olema tegu oma kohta tagasi saada, kui vigastusepausilt naaseb.
Üks tagasitulija on meil ka juba olemas. Hea oli Monest nii ruttu jälle platsil näha. Teibitud keskväljamootor oli muidugi räigelt roostes, aga pole lugu. Ikkagi paremini klappiv poolkaitsepaar Gurtšaga, kui viimane Martõnoviga.
Paide vastu tahan väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJärjekordne Martini pseudoprobleemne post
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar