Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma teen selle announcement'i siis siin ära (kuna osadele olen juba eraviisiliselt pidanud ütlema, et ärge minu käest enam uurige ametlikku infot).
Veebruari lõpus ütlesin ma üles oma koha Infonetis. Kuigi tegemist oli minu jaoks väga olulise ja õige sammuga, siis lahkumineku valust ma puutumata ei jäänud.
Kniks ja sügav kummardus kogu foorumiperele õpetuste, arvamuste, toetuse ja üldse väga ägedad olemise eest. Ehk võin ma nüüd oma armastust teile avaldada nii, et kesal ei teki tunnet, et ma lipitsen Kui mind mängul näete, siis astuge ligi, embleme ja teretame ning ajame törtsu muhedat juttugi
Ma püüan esialgu mitte täielikult kaduda ja vajadusel teie küsimustele ka ametlikud vastused välja uurida, aga teil on nüüd janiion, kes jagab lahkelt talle kui fännile teadaolevat infot.
No peab ennast ka mõnele mängule kohale vedama
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
jjjaaaaaa illusioon purunes, et infonet ei ole järjekordne dünamo/ajax/tvmk/hiiu kalur
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Ma ei ole viimasel ajal eriti saanud oma lemmikklubi hingeelule pühenduda ja sellest on väga kahju. Ei ole näinud treeninguid, ei näinud mängu Sillamäega. Ei näinud ka videokokkuvõtet, sest Sillamäel ei ole kaamerat, mis põhjapooluse ekspeditsioonile vastu peaks. Ei ole ma jõudnud ka U17 Eliitliiga mängudele, kus meie noored, erinevalt vanadest, mehetegusid teevad ja, kus üks nimi selgelt teistest esile kerkib ning tuleviku päikselisena paista laseb. See nimi on Eduard Golovljov.
Ilmad on külmad ja kevad mängib raskesti kättesaadavat. See sunnib mind tõmbuma sooja tuppa ning pigem vaatama, kuidas türklased veerandfinaali jõuavad, (Well done there!) kui et, kuidas kohtunik Kalju mängijaid „reibib“ ja kuidas selle kõrval rõõmsalt 22 krooniga topsikest teed müüakse. – Tegelikult võtsin viimasest üritusest siiski osa.
Niisiis ma ei tea suurt midagi. Saan ainult oletada.
Peab ausalt tunnistama, et nähes eelmise nädala kohtumise eel meie lineup’i, tahtsin oksendada. Et mis mõttes leian ma varumeeste pingilt Manucho, Aristovi ja Harini ning äärekaitses alustab Lehtonen? Sillamäe vastu? Sest Lehtonen mängis Sillamäel?
Veel mõistmatumaks teeb kogu ettevõtmise see, et poole tunni möödudes, olles 0-2 taga, vahetab peatreener Lehtoneni välja ning Aristovi sisse. Jah, parem hilja kui mitte kunagi, aga sellest hoolimata liiga hilja. Jah, nii Aristov kui ka Harin, viimane ei saanud üldse mänguaega, on alustanud hooaega ebakindlalt. Aga oli siis tegemist pisikese „trahviga“ treeneri poolt või tõesti on nimetatute vorm nii halb, tahaks siinkohal Puštovile soovida pikka meelt ja mõistust. Peaasi, meeskonna vaimu ja üksteise vahelist tunnetust ei tohi murda. Tegelikult ma ei ole mures. Usaldan Puštovit täielikult (loe: peaaegu ). Inimene, kes teeb oma tööd hinge ja armastusega, ei saa läbi kukkuda.
Flora. Raske on siin positiivset tulemust näha, küll aga positiivset mängu. Tahan näha, et treener ei jätaks Manuchot pingile külmetama. See ei tee soojalt mandrilt pärit mängijatele head. Tahan näha, et treener usaldaks rohkem meie oma poisse ja, et poisid usaldaksid ennast. Skilli taha asi ei jää. Tahan näha, kuidas Smirnov Flora kaitseliini üle jookseb ja poolajaks tahaks kuhugi sooja saada.
Ilusat mängu!
Päris südi esituse tegite täna ja tasuks esimene koll Premium Liigas ning väärtuslik (võidumaitseline) viigipunkt samuti ühelt selle hooaja favoriidilt kirjas. Samas, eks teil oli ka päris palju õnne, kuid see-selleks.
Hui Infonet oleks A.Le Coqi murul viigipunkti kätte saanud, poolpimedas, miinuskraadidega küll aga see pole õige viik, õige Premium Liiga algab murumängudega, märtsis plastmassil pannakse paika handycap.
Hui Infonet oleks A.Le Coqi murul viigipunkti kätte saanud, poolpimedas, miinuskraadidega küll aga see pole õige viik, õige Premium Liiga algab murumängudega, märtsis plastmassil pannakse paika handycap.
Ära otsi vabandusi! Tingimused olid mõlemale võistkonnale samad! Tundub,et 16 aastane poiss väravas hoidis Infoneti vee peal
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Täiesti perses, ma olen lihtsalt kõndiv festival praegu. Ja see on selline tunne, mida näiteks Flora fännid vähemalt Eesti meistriliigas kunagi ei tunne. Võtta punkt suurelt ja tugevalt. Emotsioon on kirjeldamatu. Tammeka ja Kure fännid saavad ilmselt sekundeerida siin.
Mängust endast. Kõik lootused said täidetud ja enamgi veel.
JAH, kurat võtaks, just täpselt sellisest algkoosseisust ma räägingi. Gurtša ja Nahk kontrollivad, Manucho Smirnoviga ees ja Igonen väravas. Tänud Puštovile.
Ja Smirnov jooksis tõesti paaril korral Flora kaitse üle. Värav oli puhas boonus, seda ma ei julgenud eriti lootagi.
Vaheajaks sooja ei olnud vaja minna, mäng oli piisavalt tuline.
Paar nüanssi oli, mille kallal saaks võtta, aga kuna need on „suure võidu“ taustal nii marginaalsed, siis jätan need praegu rahule.
Täna on suur päev, aga edasi läheb ainult raskemaks. Keegi ei alahinda meid enam mitte kunagi.
Sul on täiesti õigus. Flora on A'le Coq'il tõesti väga võimas ja omab ükskõik millise kodumaa meeskonna vastu seal suurt eelist. Veidi fenomenaale isegi.
Kesa, kurja, kuhu see 16-väravaline võit Floral jäi? Andsin trios Infonetile isegi väravalise edu (rohkem õnneks ei võimaldatud), et Flora lõpuks ikka võidab, aga tutkit.. :/ Õnneks panus oli köömes, mõtsin, et teeks vähe põnevamaks seda laupäevast tulemuste jälgimist.
See on väga hea väljak. Tippklassi kunst. Levadia sai küll seal Transi 3-0 võidetud ja karikas sama seisuga Kaljut. Väljaku taha ei saa pugeda, lihtsalt jalgpallis kõik võimalik.
Ei näinud ka videokokkuvõtet, sest Sillamäel ei ole kaamerat, mis põhjapooluse ekspeditsioonile vastu peaks.
Mis mõttes? Kas tõesti Sillamäe ei suuda enda eelarve juures siis normaalset kaamerat soetada? Tundub, et tänasest mängust neilt samuti tabamustest jäädvustusi videokokkuvõtte näol oodata pole... -.-
Kaamera peab olema ja kogu mäng tuleb salvestada. Tookord juhtus aga nii, et riistapuu külmus lihtsalt ära. Kuigi raporti järgi oli 6 kraadi külma ainult. Go figure. Seekord loodaks ikka näha midagi.
Esimese poolaja lõpus oli situatsioon, kus Infonetil oli kaks mängijat korraga platsil siruli. Manucho keskväljal tabatuna Metsa löögist rindu ja Avilov oma värava juures. Ei pannudki tähele, mis Vovaga juhtus ja, kui nüüd asja näiline situatsioonikoomika välja jätta, kus ühemeheline med-personal pidi valima, kellele abi anda, oli selline tunne küll, et Avilov püsib jalgel ainult tänu adrenaliinile ja tüübi edasine liikumine oli nagu veidi kordinatsioonitu. Manucho seevastu oma jalgadel ei püsinudki ja vajas kanderaami. Hoidsin hinge kinni, et mingit jama ei oleks, sest, kui üks keskkaitsja oleks vigastada saanud, oleks tehtud ka see mäng. Avilov muidu 5+ täna - mängis nagu vana mees, ei mingit respecti vastastele.
Kommentaar