Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

EJL tabeli koostab süsteem ise ja kui ei ole võtta kõikide omavahelisi mänge, siis loogiliselt võttes arvestab ta hoopis üldist väravate vahet. Nii oleks korrektne ja nii ta ka teeb. Vaidlus on siin kohatu.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
      kui omavahelisi mänge veel arvesse võtta ei saa, siis tulebki "järgmisena arvesse üldine väravatevahe", lihtne

mis sa seda münti ikka loobid
      just, kuid kuna see on vaid tõlgendus, siis ei jäänud ma vaid selle juurde.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

No mida kuradit jälle EJL, Kalju - Viljandi mängust on mingi selline uina-muina üleval, heli kah sealjuures ikka väga mööda. Päris kohutav kui ülejala neid asju seal kontoris tehakse.

SAME SHIT DIFFERENT DAY !!

Kägo koller on muidugi lagi ja Niinepuu asemele ootaks värti edaspidi Danka Savitski, palun.

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
          No mida kuradit jälle EJL, Kalju - Viljandi mängust on mingi selline uina-muina üleval, heli kah sealjuures ikka väga mööda. Päris kohutav kui ülejala neid asju seal kontoris tehakse.

SAME SHIT DIFFERENT DAY !!
          Milles EJL süüdi on? Klubid ju filmivad mänge. Mõtle ka ikka natuke.
          http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Algselt postitas BlueSupport Vaata postitust
            Milles EJL süüdi on? Klubid ju filmivad mänge. Mõtle ka ikka natuke.
            Kuule sina mees, mida kuradit? Ma olen üsna enam kui kindel, et Kalju just sellist, defektiga videot küll ei esitanud ja viga pigem ikka Jalkaliidus oleva video koostaja (Skipa?) poolne. Samuti arvan ma, et isegi kui Kalju tõesti olekski sellise kvaliteediga mänguvideo edasi andnud, siis seda kokkuvõttes ei oleks avaldatud.

Ärme sellest üldse räägi, kui alla igasugust arvestust videode formaat alati on ja ka sama algeline kujundus. Lisaks puuduvad endiselt ka I ja II vooru kokkuvõtted, neid puudujääke varasemast leiab mitmeid veelgi...Niiet ikka on küll see püha EJL süüdi, kui Sinu arust on see normaalne, siis oled küll väga piiratud soovidega!

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Lisaks puuduvad endiselt ka I ja II vooru kokkuvõtted,
              IV vooru vist ka pole (va Levadia-Flora). Üldiselt see videokanal on praegu suht kurb, saaks päris palju paremini.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuule sina mees, mida kuradit? Ma olen üsna enam kui kindel, et Kalju just sellist, defektiga videot küll ei esitanud ja viga pigem ikka Jalkaliidus oleva video koostaja (Skipa?) poolne. Samuti arvan ma, et isegi kui Kalju tõesti olekski sellise kvaliteediga mänguvideo edasi andnud, siis seda kokkuvõttes ei oleks avaldatud.

Ärme sellest üldse räägi, kui alla igasugust arvestust videode formaat alati on ja ka sama algeline kujundus. Lisaks puuduvad endiselt ka I ja II vooru kokkuvõtted, neid puudujääke varasemast leiab mitmeid veelgi...Niiet ikka on küll see püha EJL süüdi, kui Sinu arust on see normaalne, siis oled küll väga piiratud soovidega!
                Juhuslikult tean et üks klubi (millega ise natuke seotud olen) suutis EJLi oma I ja III vooru videod toimetada alles paar päeva tagasi... Selliseid näiteid on veel. Mulle ei istu lihtsalt see kui keegi süüdistab kedagi (ükskõik keda) olukorras kus ta pole tegelikult teemaga kursis.
                http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Algselt postitas BlueSupport Vaata postitust
                  Juhuslikult tean et üks klubi (millega ise natuke seotud olen) suutis EJLi oma I ja III vooru videod toimetada alles paar päeva tagasi... Selliseid näiteid on veel. Mulle ei istu lihtsalt see kui keegi süüdistab kedagi (ükskõik keda) olukorras kus ta pole tegelikult teemaga kursis.
                  Aga kuidas peakski huviline asjast teadma kui tema vaid näeb, et lubatud kokkuvõtteid saadaval pole? Igatahes päris naljakas on ka see klubide poolne pidev reeglitesse kusemine, kui on ikka ette nähtud, et tuleb tippmomentide kokkuvõte edastada, siis kuidas on võimalik, et EJLi jõuab video kuu aega hiljem? Ja noh see praegune Kalju mängu tipphetkede video oli nii rõve, et ei suutnud seda kokkuvõtet edasi enam vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Ja noh see praegune Kalju mängu tipphetkede video oli nii rõve, et ei suutnud seda kokkuvõtet edasi enam vaadata.
                    Mängust mäluauk?

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                      Mängust mäluauk?

Muidugi Kalevite omavahelise kohtumise kollid on küll megad, Kägo super löök kandideerib kindlasti goal of the season`le, meenuvad ta kauglöögid Kalju särgiski, eriti ühes Balti liiga mängus, olid vahvad ajad

Kommentaar

Kägo vajutab ikka jõhkralt... on kogu aeg vajutanud!

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                          Aga kuidas peakski huviline asjast teadma kui tema vaid näeb, et lubatud kokkuvõtteid saadaval pole? Igatahes päris naljakas on ka see klubide poolne pidev reeglitesse kusemine, kui on ikka ette nähtud, et tuleb tippmomentide kokkuvõte edastada, siis kuidas on võimalik, et EJLi jõuab video kuu aega hiljem? Ja noh see praegune Kalju mängu tipphetkede video oli nii rõve, et ei suutnud seda kokkuvõtet edasi enam vaadata.
                          See Viljandlaste tehtud. Kalju on mõnda oma mängu veel filminud?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            See Viljandlaste tehtud. Kalju on mõnda oma mängu veel filminud?
                            Omg, eelmine mäng ntks...
                            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

see nüüd küll viljandlaste tehtud video ei ole.Fc Viljandi teemast vaadake Gooneri tehtud liikuvat pilti Kalju-Viljandi mängust.

Kommentaar

Igatahes Kalju viimasest mängust tehti film üleval...
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Working...
                                X