Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole see aasta TV6st väga mänge näinud, kas see aasta reklaamitakse ikka õigeid mänge või nagu eelmisel hooajal, et "reklaamitakse" juba toimunud mänge?
Reklaamid on õiged, aga Sportlandilt ja Maarjamäelt tulnud ülekannete puhul ajab sita keema, et kaameranurk on nii väike. Ma saan aru - Maarjamäel eriti pole seda kaamerat kuhugi lihtsalt panna, Sportlandil vast leiaks võimalused isegi. Maarjamäe mängude telekast vaatamine on endavihastamine. Kaameraesistel äärtel toimuv aktsioon jätab raadio kuuldemängu tunde, näha pole halligi. Komöödia on seegi, et nurgalöökide lahtimängimist kaamerapoolsetelt külgedelt ei ulatu kaamera näitama...
jee jee.
tahan ma kindlasti koos perega laupäeviti jalgpalli vaatama tulla kui umbes sellised tropid lõugu laiutavad.
ja ei mul ei ole umbes 20 muud plaani kuidas oma laupäeva sisustada.
Kas keegi KARJUS seda mängul? Oma ette ei tohi ka enam vanduda??? Video oli halvasti tehtud lihtsalt ja jäi mingi kõrval seisva inimese hääl peale. Jalgpall on emotsioonide mäng ja inimesed ei ole vait...leppige sellega. Ei kujuta ette mida koondise mängudel tunda võite siis...ei ole see inimesi ära peletanud igatahes nagu näha. Vaesekesed.
PS Ei olnud minu hääl seal.
PPS Nagu ma ennist olen öelnud siis istuge kodus edasi ja ärge minge mängudele. Äkki leiate veel põhjusi mitte mängudele minna...hämmastav, et nii vähe veel põhjusi leitud on.
jee jee.
tahan ma kindlasti koos perega laupäeviti jalgpalli vaatama tulla kui umbes sellised tropid lõugu laiutavad.
ja ei mul ei ole umbes 20 muud plaani kuidas oma laupäeva sisustada.
Et siis hoopis see, et teised ka käivad jalkat vaatamas, on see põhjus, miks sa ise ei taha seda teha? Peenike värk
Chac, tahad ma ütlen sulle saladuskatte all üht asja? Paljudel meist, võiks öelda lausa enamusel on lapsed! Uskumatu, eksole? Minul näiteks on kaks, üks neist käib minuga kaasas juba mitu aastat mängudel. Ja ta ei ole kulmu ka liigutanud selle peale, kui koondisemängudel Koja eestvõttel "Fuck you referee!" üles võetakse või Kesa Sportlandil Flora mängu ajal kahemõttelisusi loobib või mõne ehk teise olukorra peale mängus see või teine karvane, märg, jäigastunud, haisev või muude parameetritega genitaaltaksonoomia termin lendu lastakse.
Miks? Sellepärast, et vanamees on kodus rääkinud sellest, mis mäng on jalgpall, kuidas inimesed sellesse sisse lähevad ja kaasa elavad ja et nad teinekord, või no päris tihti, ei kontrolli ennast emotsioonide tulvas. Ja et need sõnad, mida sa seal kuuled ja mis sind itsitama ajavad, on needsamad sõnad, mis vanamees purtsatab siis, kui haamriga pöidlasse äsab või keegi autole parklas sisse tagurdab - ja sellistena tuleb neid sõnu ka võtta, sõnadena, mida sa tead, aga ei kasuta täiskasvanute juuresolekul, võõraste juuresolekul jott enn ee. Aga igal asjal on oma koht. Ja oma aeg. Ma ei ole nii naiivne, et uskuda, et 11-aastane naakman oma semude seltsis mööda võsa ragistades kasuaalset "putsi" või "perset" lendu ei lase.
Tee oma lastele kodutöö ära, aita neid elus veidi asjadest ette jõuda, siis ei tule reaalse elu haamer neile ka nii karmilt pähe.
Ja noh, kui ma nüüd päris ausalt ütlen, siis poniga päikeseloojangusse ratsutamist, omavahelist Hello Kitty kleepsude vahetamist, roosat suhkruvatti ja Otto-Triinuga pilditegemist jalgpallimängult otsida ei ole ka kõige õigem. Vähemalt väljaspool poolajapausi või mängu eelset aega. Vist. Või?
c'mon porgandiste, saad ju aru küll et üks asi on vasakut panna siis kui on mille peale.... aga no niuke kõvatamine tühjalt kohalt viitab selgelt puudulikule lastetoale. ja mul nagu ka paljudel teistel on tõepoolest palju muudki huvitavat teha.
aga mängul näeme, muidugi. kuigi ilmselt juba niigi oleme.
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Ei hakka vaidlema, see läheks siukseks asjatuks lahmoonimiseks. Ma mõtlen see "tühja kõvatamise" koht.
Aga see "mul on muudki teha" teema on veits vastuoksa värk. Ma leian mõneti küll, et suht raske on leida mingit moraalilist õigustust fänluse teemal sõna võtmiseks, kui endal "muudki teha on" statale tulemise asemel. Ses valguses tundub see ropendavate florakate peale viitamine ka jüsku otsitud põhjusena. No offence
Küllap kõigil on muudki teha. Tasuvamat või huvitavamat. Flora viimaste ponnistuste valguses ilmselt ka vähem masendavat. Meeldivamat, kui ilmaprognoosi vaadata. Jne. Aga näe, ikka on paarsada hullu (loodetavasti siis sel nv-l rohkem), kes end kohale veavad. Ja sestap mul on iga pauk rohkem retsepti ropusuise Ballacki või Kesa või Kunni või Seni vastu - kes seal külmal ja koliseval tribüünil alati truilt kohal on - kui foorumis kurtjate vastu, kel, noh, on muudki teha
Veelkord - no offence ja ei otsi kipitsat, kakelda ka ei taha ja niisama ülberdada. Lihtsalt nii ma mõtlen.
Ei hakka vaidlema, see läheks siukseks asjatuks lahmoonimiseks. Ma mõtlen see "tühja kõvatamise" koht.
Aga see "mul on muudki teha" teema on veits vastuoksa värk. Ma leian mõneti küll, et suht raske on leida mingit moraalilist õigustust fänluse teemal sõna võtmiseks, kui endal "muudki teha on" statale tulemise asemel. Ses valguses tundub see ropendavate florakate peale viitamine ka jüsku otsitud põhjusena. No offence
Küllap kõigil on muudki teha. Tasuvamat või huvitavamat. Flora viimaste ponnistuste valguses ilmselt ka vähem masendavat. Meeldivamat, kui ilmaprognoosi vaadata. Jne. Aga näe, ikka on paarsada hullu (loodetavasti siis sel nv-l rohkem), kes end kohale veavad. Ja sestap mul on iga pauk rohkem retsepti ropusuise Ballacki või Kesa või Kunni või Seni vastu - kes seal külmal ja koliseval tribüünil alati truilt kohal on - kui foorumis kurtjate vastu, kel, noh, on muudki teha
Veelkord - no offence ja ei otsi kipitsat, kakelda ka ei taha ja niisama ülberdada. Lihtsalt nii ma mõtlen.
Kas ei ole plaanis mõni ilukirjanduslik jalgpalliteemaline teos valmis treida?Poogiks sisse Otto-Triinu,Hello Kitty,terake suhkruvatti...tubli isana olete kindlasti ka ajakirja "Pere ja Kodu" tellija ja lugeja...sinna sobiksid Teie kommid ideaalselt!
Kas ei ole plaanis mõni ilukirjanduslik jalgpalliteemaline teos valmis treida?Poogiks sisse Otto-Triinu,Hello Kitty,terake suhkruvatti...tubli isana olete kindlasti ka ajakirja "Pere ja Kodu" tellija ja lugeja...sinna sobiksid Teie kommid ideaalselt!
Ei ole kirjanduslike katsetuste peale mõelnud, aga teile pakun ortograafilist abi küll, kui soovi peaks olema.
Avalik foorum või mitte, aga vaimuhaigetele võiks mingi piirang olla...
Et siis hoopis see, et teised ka käivad jalkat vaatamas, on see põhjus, miks sa ise ei taha seda teha? Peenike värk
Chac, tahad ma ütlen sulle saladuskatte all üht asja? Paljudel meist, võiks öelda lausa enamusel on lapsed! Uskumatu, eksole? Minul näiteks on kaks, üks neist käib minuga kaasas juba mitu aastat mängudel. Ja ta ei ole kulmu ka liigutanud selle peale, kui koondisemängudel Koja eestvõttel "Fuck you referee!" üles võetakse või Kesa Sportlandil Flora mängu ajal kahemõttelisusi loobib või mõne ehk teise olukorra peale mängus see või teine karvane, märg, jäigastunud, haisev või muude parameetritega genitaaltaksonoomia termin lendu lastakse.
Miks? Sellepärast, et vanamees on kodus rääkinud sellest, mis mäng on jalgpall, kuidas inimesed sellesse sisse lähevad ja kaasa elavad ja et nad teinekord, või no päris tihti, ei kontrolli ennast emotsioonide tulvas. Ja et need sõnad, mida sa seal kuuled ja mis sind itsitama ajavad, on needsamad sõnad, mis vanamees purtsatab siis, kui haamriga pöidlasse äsab või keegi autole parklas sisse tagurdab - ja sellistena tuleb neid sõnu ka võtta, sõnadena, mida sa tead, aga ei kasuta täiskasvanute juuresolekul, võõraste juuresolekul jott enn ee. Aga igal asjal on oma koht. Ja oma aeg. Ma ei ole nii naiivne, et uskuda, et 11-aastane naakman oma semude seltsis mööda võsa ragistades kasuaalset "putsi" või "perset" lendu ei lase.
Tee oma lastele kodutöö ära, aita neid elus veidi asjadest ette jõuda, siis ei tule reaalse elu haamer neile ka nii karmilt pähe.
Ja noh, kui ma nüüd päris ausalt ütlen, siis poniga päikeseloojangusse ratsutamist, omavahelist Hello Kitty kleepsude vahetamist, roosat suhkruvatti ja Otto-Triinuga pilditegemist jalgpallimängult otsida ei ole ka kõige õigem. Vähemalt väljaspool poolajapausi või mängu eelset aega. Vist. Või?
Suht igav ML hooaeg 3 võistkonda jagavad esikolmiku ja teised siis võitlevad 4-ndast allapoole
Tavaliselt on ju 8 klubi, kes tiitli nimel võitlevad...
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Meistriliigas on see hooaeg platsil käinud 192 mängijat, neist 166 algkoosseisus.
Protokolli on nime kirja saanud 222 mängijat. Vitali Leitani nimi on neis erinevatel põhjustel 15 korda.
Mängitud on 27 mängu ja löödud on 65 väravat, kesmiselt 2,41 mängu kohta.
Kokku on määratud 5 penaltit, neist 3 realiseeriti.
Kaks korda on lüüa saanud Jevdokimov ja kaks korda on löödud Transi Vladimir Malkovile, mõlemad on enda kasuks pööranud neid ühe.
Ainsa omavärava autor on Paide mängija Mait Nõmme.
Levadia varuväravavaht Priit Pikker on edukaim pingisoojendaja 630 minutiga.
Võistkonnakaaslane Andreas Raudsepp on teine õnnetu, kes on pinki nühkinud seitsmel mängul. Aga vähemalt on ta kahel korral sealt ka platsile pääsenud.
Paidekas Sander Rõivassepp peaks vastupidavust treenima, sest kõigis kuues senipeetud mängus on ta põhis alustanud, kuid teise poolaja keskel välja võetud.
Põhikoosseisu mittepääsenutest on Lauri Ellram on pingilt tulles kogunud enim mänguminuteid, täpsemalt 105.
Kogu liiga peale on 162-st võimalikust vahetusest ära kasutatud 148.
Martti Pukki üleminek Kurest Florasse on ilmselgelt kõrgem teadus, sest ta on löönud värava iga 65 mänguminuti kohta. Leitan on 74 minutiga ökonoomuselt teine. Belov 120-ga kolmas.
Kaljus jagatakse väravaid vennalikult: Tarmo Neemelo (123 minutit värava kohta), Juri Jevdokimov (126), Damiano Quintieri (128), Kristen Viikmäe (129).
Viljandi Rasmus Munskind on mänginud kolmes mängus ja neis kõigis ka kollase teeninud.
Värvilisi kaarte on välgutatud täpselt 100 korda. Enim kordi (45) on põhjuseks märgitud "hoolimatu viga".
Dusi alla on saadetud 10 mängijat, neist 5 otse punasega.
Simuleerimise eest on kollast näinud Juri Jevdokimov.
Mänguminutid
630 Roman Smishko
630 Markus Jürgenson
630 Maksim Podholjuzin
630 Gert Kams
630 Artjom Artjunin
630 Andre Frolov
630 Aleksandr Kulinit
617 Kassim Aidara
613 Ilja Antonov
599 Rimo Hunt
...