320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Kuidas legaalselt püro teha?

    Üldiselt ütleb kohe ära, et ametliku loa saamine oli üle mõistuse lihtne. Seega on enam kui kaheldav, kas mingite staadionile huligaanitsema tulnute juttu tasub tõsiselt võtta.
    12 points.
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

    Kommentaar


      Kas meil on meistriliigasse vaja selliseid klubisi,kes tulevad mängule vaid 2 vahetusmehega?
      Väga oleks huvitava teada,mis põhjustel Kurel ja Viljandil vaid 2 varumängijat olid? Krt kui nädalavahetuse mänguks ka mehi kokku ei saada ,siis mida veel neist klubidest tahta
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

      Kommentaar


        Narvas - teadustaja puudub, toitlustus puudub.

        võimas..

        Kommentaar


          15. septembril toimus meil võõrsilmäng Levadiaga, kuhu teatavasti taotlesime püroluba. Suhtlesin antud teemal isiklikult Levaadia arendusjuhi Indrek Petersooga. Kõik tundus sujuvat. Meie enda klubi poolt oli toetus olemas, puudus vastuseis ka politsei ning jalkaliidu poolt. Kõik osapoole tunnistasid, et parem teha legaalselt ja kontrollitult kui lasta toimuda millelgi ebamäärasel. Petersoo pidi veel üle rääkima Hohlov-Simsoniga ja siis pidi kõik joondes olema. Mõni päev ennem mängu sain Indrekult äreva kõne, et staadioni direktor oli igasuguse pürotegemise ära keelanud, kuna Leva fännid jätsid eelmine kord oma pürokestad koristamata. Tänu sellele VÄIDETAVALT võttis oma loa tagasi ka jalkaliit. Kõik kes püro tegemisele isegi mõtlevad, need lubati aia taha tõsta. Eks frustratsioon oli suur, aga neelasime alla ja pidasime endapoolsest kokkuleppest kinni ning ei hakanud ka illegaalselt midagi üritama.

          Kuid siis kiskus asi imelikuks. Kuigi Petersoo pidi järgmise kõne Leva fännidele tegema ja neile kurba uudist teatama, ei teadnud veel reede õhtul (päev ennem mängu) Leva fännid tagasi võetud püroloast mitte midagi. Nende silmis oli roheline tuli olemas. Mängul valvas meie sektorit 3 turvameest, Leva oma 0. Juhtus ikka see mis juhtuma pidi - "Ljevaadikud" lasid oma tossud ja tõrvikud valla. Ükski turva isegi ei jalutanud sinna poole. Meid ikka valvati kui küla suurimaid pätte. Mis seal ikka, ehk klubi leppis faktiga, et nüüd tuleb trahv maksta ja ei hakanud oma fänne vägisi välja ajama. Kuid ei - 19. septembril toimunud DK koosolekul isegi ei mainitud Levaadia-Kalju mängus käiku lastud pürotehnikat.

          Nüüd on kolm varianti:

          1. Kas Petersoo valetas meile, et pürotegemine ära keelati.

          2. Kas Hohlov-Simson valetas Petersoole ja too edastas informatsiooni meile heas usus.

          3. Jalkaliit pigistas püro suhtes silmad kinni.

          Niipalju siis imelihtsast legaalsest pürotegemisest Martin..

          Kommentaar


            Petersoo ja ja kadrisimson on on lohhid,neid tonte pole mõtet küll uskuda!
            Invest In Africa

            Kommentaar




              ...ja püro lubamine mängudes jääb ära, sest alati leidub debiilikuid.
              Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

              Kommentaar


                Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
                ...ja püro lubamine mängudes jääb ära, sest alati leidub debiilikuid.
                mul oli sama link lõikelauale kopeeritud, kui siia tulin
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                Kommentaar


                  Algselt postitas ZanniN Vaata postitust


                  ...ja püro lubamine mängudes jääb ära, sest alati leidub debiilikuid.
                  Kotter, oled see sina vä??

                  Eks loomulikult selliseid juhtumeid ja näiteid on maailmas ikka ette tulnud ja juhtub ka edaspidi, samuti nagu ka muudel eluvaldkondadel on igast uskumatud kurioosumid kiired tekkima ja vahest et isegi vältimatud, sest inimtegevus on juba üks laialdane teema, mida hoomata on pea võimatu, kuna kõigil on õigus "midagi teha"..aga hakata nüüd sellepärast siin inisema, et äkki meil juhtub ka Eestis nõndaviisi ja keelame siis ikka ära jne... Ei juhtu, sest esiteks oleme me juba niigi emotsioonitu ja väike rahvas, et siin mingi Ultra-Huligaanide mentaliteet peale kasvama hakkaks ja inimesed üksteise pihta toole, pussnuge ja tõrvikuid loopima hakkaksid ning samuti kui pole senimaani ühtegi negatiivset juhtumit olnud, milleks hakkata ärplema.?? Krt täpselt nagu juba Kotter & co, kes ka alati toovad ainult ühte ja sama näidet Venemaalt, "et miks püro on paha paha", kus noorele tütarlapsele see flare kapuutsi oli kukkund.

                  Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


                  Kommentaar


                    Algselt postitas ZanniN Vaata postitust


                    ...ja püro lubamine mängudes jääb ära, sest alati leidub debiilikuid.
                    Kui keegi midagi teha tahab siis teeb ta seda olenemata sellest, kas püro on lubatud või mitte. Peaks piisavalt selge olema. Kui nii võrdlust tuua siis peaks kööginoad ka ära keelama kodus kuna nendega on piisavalt palju inimesi tapetud.

                    Mällariga täiesti nõus, et eestlased on piisavalt emotsioonitud, et püro, nugade, pommide või muu ohtliku esemega kedagi spetsiaalselt viskama hakata. See lõunamaa teema, et pommide, nugade ja püroga "tegusid" teha.

                    Kommentaar


                      No see kollase vesti mees on küll rauast - teised pikali ja nutavad, ta ei tee teist nägugi kui pauk ära käib.

                      Kommentaar


                        Eeeee, ma nagu vaatasin, et teema pealkiri oli Rassism ja muud probleemid Meistriliigas. Jälle mingi pseudo kiun
                        ROHE-VALGE SURMANI

                        Kommentaar


                          Ega jah, see ei tähenda, et kui seal konkreetses riigis nii pooletoobised inimesed on, et ka eestlased peaksid nüüd seda tegema hakkama. On küll loobitud igasuguste väikeste asjadega, (õlletopsid/praht) seegi pole normaalne, aga noh igal juhul etem kui mingi nuge, pomme, aktiivset püro ja veel teab mis paska loopida. Loodame, et meie, Eestlased oleme piisavalt kained ja kunagi sellist jaburust ei tee, sest vastasel juhul nii võibki jääda unistama nendest mängudest kus lubatakse pürotehnikat kasutada.
                          FC Flora & FC Chelsea

                          Kommentaar


                            Tobe, meedia kajastab alati kui kusagil juhtub midagi negatiivset aga sellist atraktiivset jalgpallisündmust nagu FC Kopenhaagen - Bröndby derby mitte

                            Kommentaar


                              Miks rongkäigu lõpus jooksmiseks läks? Kobenhavni omad jõudsivad jaole ja hiilisid mingit kõrvaltänavat pidi Brondby omadele ligi?

                              Kihvt vaatamismaterjal, aga tead seda, Kesa, isegi sama hästi kui mina, et midagi sellist Eestis... Not in our lifetime.

                              Kommentaar


                                Selles võib Kesa kindel olla,et meie silmad sellist asja siin konnatiigis ei näe kunagi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X