320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    sm. Möirgav Mölder, siirduge palun istmikusse!
    Mõnitama?
    Aga üldistus, et kes Eestikaid vaatamas käivad on lollid ja intelligentsed hoiavad neist eemale, oli kompliment? Mitte, et see kellegile siit korda läheks või keegi ennast solvununa tunneks. Isiklikult ajas naerma selline rumal võrdlus, et kuidas keegi üldse saab nii mõelda.
    Otsima ei pidanud midagi, sellised pärlid jäävad meelde lihtsalt.

    Palju neist targutajatest üldse staadionil käivad, ehk kes siis on piisavalt ebaintelligentne ja käib eestikaid vaatamas?
    See on juba nagu peldikusein siin kus elukutselised kiunujad ja "mateankuidasonkõigeparemjaminuöelduonpuhaskuldjaa inuõige" räägivad seoses Kalju mänguga mingitest paugutajatest ja tra teab millest. Ma olin statal ja ei kuulnud ühtegi pauku, hull toss tuli ainult ja see oli enamuses sellepärast, et turvad tõrvikuid kohe kustutama tõttasid.
    Kuidas püro sisse sai kuigi väravas otsiti põhjalikult läbi? Sportlandile on imekerge ükspuha mida sisse toimetada nii kaua kui turvad kõik seespool aeda on. Ei hoiaks ära aga kindlasti raskendaks keelatud esemete jõudmist staadionile kui paar turvat tänava pool tribüünide tagustel silma peal hoiaks.
    Kusjuures enne mängu algust seisis politsei auto suunaga tribüüni poole aga mingi ttakistust küll ei tehtud kui mõned seal läbi traataia juttu ajasid. sama hästi oleks saanud ka püro või midagi muud sisse anda.
    INTER ARMA CARITAS

    Kommentaar


      Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
      Huvitav oleks teada mida te vana-aasta õhtul teete? Istute keldris?
      Vastan sulle ausalt- meie 25 liikmeline seltskond istus viimasel aastavahetuse keldris.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

      Kommentaar


        Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Vastan sulle ausalt- meie 25 liikmeline seltskond istus viimasel aastavahetuse keldris.
        Mina ja kaader istusime keldri peal
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

        Kommentaar


          Naljakas, et inimesi, kes sooviksid tõrvikutega mingitki õhkkonda ja atmosfääri muidu nii kõledatel ja tühjadel staadionitel luua võrdustatakse püromaanidega! Kellele läheb toss silma, kellele toob tuul vastiku haisu ninna...no anna abi!

          Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Tossake kodus rahulikult ära ja siis jalgpalli staadionile vaatama
          Tõrvikud on staadionil atmosfääri loomiseks. Kui seda kodus tehakse, siis võiks ehk püromaanias kahtlustada. Sa tee püromaani mõiste selgeks, enne kui selliseid süüdistusi lajatama hakkad.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

          Kommentaar


            huvitav kuidas oleks teatris ahvi hääli teha ...
            aga üldiselt paneb muidugi imestama tänapäevaste politrukkide rohkus siinmail
            politikaanid kui nahahoidjad - no võib veel kuidagi aru saada ; aga jalkahuvilised - ning äkki moraalilugejad ???

            Algselt postitas Sen Vaata postitust
            Nüüd on siis rassistid ja paari flaeripõletajad ühel levelil, aitähh levadia fännid

            Muideks see on JALGPALL !
            Teatrisse ma ausõna ei lähe tõrvikud ja toss näpu otsas.

            Kommentaar


              Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
              ... tee püromaani mõiste selgeks...
              Näib, et püromaania mõiste pakub laiemalt huvi. Seepärast toon välja mõiste seletuse Eesti keele seletavast sõnaraamatust. Selle kohaselt on püromaania med haiguslik tarve tekitada tulekahjusid, süütamismaania.

              Hämmastaval kombel leiab üks seltskond ainuõige variandi ebaseaduslikus ja kontrollimatus tegutsemises. Kõik, kes soovivad veidi mõtestatumat käitumist ja fännikultuuri näivad neile vastased. Ehk kes ei ole nendega on nende vastased. Atmosfääri loomiseks korraldage tegevusi süstemaatilisemalt, mitte ärge tehke pauku enda eksponeerimiseks. Siis ei ole keegi tõrvikute ja muu vastased. Praeguse stiihilise tegevuse asemel oodatakse lihtsalt midagi sisukamat. Siis tullakse seda ka meeleldi vaatama ja nautima. Selge on see, et praegusel kujul ei loo tõrvikute põletamine soovitud atmosfääri, vaid selekteerib ...

              Kommentaar


                Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                Näib, et püromaania mõiste pakub laiemalt huvi. Seepärast toon välja mõiste seletuse Eesti keele seletavast sõnaraamatust. Selle kohaselt on püromaania med haiguslik tarve tekitada tulekahjusid, süütamismaania.
                Seda ma teadsin ka ilma sinu tsitaadita ja ma ei näe siinkohal mingitki võrdusmärki nendega, kes tõrvikuid pooldavad.


                Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                Hämmastaval kombel leiab üks seltskond ainuõige variandi ebaseaduslikus ja kontrollimatus tegutsemises.
                Olen nõus, et ebaseaduslikult ja keelatuna ei peaks seda tegema. Õnneks on EJL-l ka plaanid selle kõige legaliseerimiseks.

                Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                Kõik, kes soovivad veidi mõtestatumat käitumist ja fännikultuuri näivad neile vastased. Ehk kes ei ole nendega on nende vastased.
                Ja äkki defineerid siis, mis on mõtestatud fännikultuur? Kuidas tõrvikud sellesse definitsiooni ei sobi? Ja ma ei näe kellegis siin mingit vastast, aga kui argumenteeritakse oma vastuseisu a la "tuul toob haisu ninna ja suits tikub silma"...no tere printsessid!
                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                Kommentaar


                  ei esinegi ainult Maarjamaal neid "jubedaid" ilminguid

                  An image purporting to show a racist, anti-Obama bumper sticker on the back of a vehicle has been garnering lots of attention on Facebook in the past 24 hours. The bumper sticker reads, "Don't Re-Nig in 2012." And in smaller print below, "Stop repeat offenders. Don't' reelect Obama!" The sticker also features an image of [...]

                  Kommentaar


                    Algselt postitas olll Vaata postitust
                    ei esinegi ainult Maarjamaal neid "jubedaid" ilminguid

                    http://news.yahoo.com/blogs/sideshow...162917634.html
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      Ärge tulge staadionile kurat! Saate flare'ga vasta vahtimist ja suitsetatakse välja! Istuge kodus raisk! Vaadake telekast mängu (kui naine räuskama ei hakka, et seebika aeg on).

                      Türa...vahet pole...niikuinii mängudel siinsed räuskajad ei käi...kellele ma räägin...

                      Sorry...ei loe kes mida postitamas on käinud siin ja ei tee ka seda enam.

                      Kommentaar


                        Praegu tundub tegelikult, et Eesti klubijalgpall on justkui kole, paks ja vinniline neiu, kes on küll hea südamega, aga keda mehed väga ei vaata. Seejärel leiab ta mingi jobu, kes teda vahepeal põrutab, seejärel üritab iga teist seelikut taga ajada ja enamasti tuleb purjus peaga koju, oksendab köögis kraanikaussi ja suitsetab voodis. Seejärel, kui teised inimesed ütlevad neiule, et õu, nii pole ka kena ja võta ennast kokku, siis hakkab jobu lõugama, et kui sa ei lase mul kõike seda teha, siis ei tule sind üldse keegi põrutama.
                        Ehk need paarkümmend vutifänni kasutavad ilmselgelt praegu enda eksklusiivset põrutusseisundit ära ja ähvardavad, et kui me ei saa teha ligikaudu kõike, mida me tribüünil teeme, siis on justkui kõik läbi ja Eesti vutt sureb üldse välja. Dream on, wankerid.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Aadu&co
                          Sul ikka tõesti pole elu endal. Laupäeva hommikul(kell 9:40 ) nii "sügavmõtteline" tekst valmis vorpida. Aga loodan et, hakkas kergem.
                          Eile jäi linnas neegrite peale karjumas käimata jah.

                          Kommentaar


                            flare'id juba ootavad lõustasid kuhu pihta lennata. tuletasin meelde põhjuse miks meil publikut pole lihtsalt. stay home and comment on wankers...nagu siiani teinud olete.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ballack Vaata postitust
                              flare'id juba ootavad lõustasid kuhu pihta lennata. tuletasin meelde põhjuse miks meil publikut pole lihtsalt. stay home and comment on wankers...nagu siiani teinud olete.
                              Ma olen veidi aeglase mõltemisega. Seepärast küsin kindluse mõttes üle, kas sain teie kahtlasest hobist ikka õigesti aru. Kõigepealt pistate omavahel üksteisele flare'd pärakusse, et nendega turvadest mööda pääseda ja seejärel lennutate need suure ekstaataatilise kiljumise saatel keset mängu üksteisele vastu lõugu? Rohkem rahvast ju peale teie ja teie sõprade mängul teie hinnangul ei käi. Ma võin ju olla vanameelne, kuid see on üsna perversne. Kas selline hobi ongi põhjuseks, miks te ennast mängule veate või jälgite vahepeal mängu ka?

                              Kommentaar


                                Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

                                get a grip, folks
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X