320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Need asjad tuleb lihtsalt korralikult läbi mõelda. Kindlasti on mingi lahendus, kuid kui linna ainuke kiirabi on kusagil staadionil valves ja keegi parajasti kusagil infarktijärgselt hinge vaagub ning ootab, et kiirabi temani kusagilt 100km kauguselt jõuaks, siis see ka päris õige pole. Siinkohal ei pidanud ma Paidet silmas, sest ei tea päris täpselt sealseid olusid aga mõtte andsin edasi.

    Tegelikult mulle meenub, et millalgi on kiirabibrigaadi olemasolust igal ML mängul isegi päris tõsiselt räägitud, kuid kahjuks ei meenu mis tasemele see arutelu jäi ning kuidas see lõppes.

    Igaks juhuks ütlen ka ära, et keegi must-valgelt mõtleja mingeid järeldusi ei teeks - jah, ka mina pooldaks kiirabibrigaadi igal ML-i mängul, ma pole selle vastu.
    BVB - Vaprus

    Kommentaar


      Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Mis siis saab kui Meistriliigas peaks juhtuma sama mis Boltoni mängijaga?
      Eesti-Muamba sureks.
      “I am Zlatan. Who the hell are you?”

      Kommentaar


        Algselt postitas elx Vaata postitust
        Need asjad tuleb lihtsalt korralikult läbi mõelda. Kindlasti on mingi lahendus, kuid kui linna ainuke kiirabi on kusagil staadionil valves ja keegi parajasti kusagil infarktijärgselt hinge vaagub ning ootab, et kiirabi temani kusagilt 100km kauguselt jõuaks, siis see ka päris õige pole. Siinkohal ei pidanud ma Paidet silmas, sest ei tea päris täpselt sealseid olusid aga mõtte andsin edasi.
        Brigaadi saaks koostada vaba vahetuse inimestest (tavapärase 3 asemel piisaks 2st) koos reservautoga. Täpselt nii toimib asi päästeteenistuse puhul Arena koondisemängude ajal. Vajalik ta ju oleks. Iseküsimus, kas meie klubid seda kulu ka kanda jõuavad.

        Kommentaar


          No mul lihtsalt ei ole sõnu enam. Tänane Annelinnas toimunu oli paras komöödia jällegist. Paar tublit kohaletulnud Levadia toetajat suundusid lõpuhetkedel fänlust tegema aia taha. Ja oh õudust, staadionialalt väljas(!), süütamata ja laialilaotatud püro oli ajendiks, miks terve kamp turvahärrasid mõne hetke pärast seal platsis olid. Jagelesid siis pikemat aega ka veel pärast mängu, sest need kaks fänni keeldusid õigusega koti sisu ettenäitamast, mistõttu nii kummaline kui see ka on, kutsuti välja võmmibrigaad !!! Okei, oleks siis lihtsalt need va põhikooliharidusega sokud öelnud, et palun siin mitte teha ja panna kotti ära, mille nõudmine staadionialalt väljas (mitte)tegemise puhul on niigi imelik, aga ei, oli vaja ikka veel huiama hakkata ja neid seal kinni hoida...Politsei siis tuli, vaatas kottid üle ja ei teinud rohkem midagi, lasid sellid minema, asi oli täiesti tühine lamp olukord...

          Aga muidu jah, õhkkonda ja atraktiivsust luua tahtvad pärisfännid on meil eriti just sellest aastast täiesti fucked up - tekib ainult küsimus, et mis kuradi politseiriigis me elame, ah ??

          Fänne pole va-ja, fänne pole va-ja !!!

          Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


          Kommentaar


            See Tammeka turvade tegevus nägi tõesti väga idiootne välja. Mul siin kodu lähistel laseb keegi iga nädal vähemalt korra saluuti. Ei ole politseibrigaade märganud.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

            Kommentaar


              Nojah. Läksime ka sealt Annelinna statka aia tagant kooli kõrvalt mööda. Ma ei tea, rõhutan, ei tea, mis seal eelnevalt juhtus ja millised olid sündmuste ajendid.

              Igatahes tegin mobiiliga väikese videoklipi.
              Tuleb vuntside ja helkurvestiga härra ja hargneb umbes selline dialoog:
              - "Siin ei tohi filmida ega pildistada!"
              - "Miks? See on ju avalik koht."
              - "Ei, turvamehi ei tohi. Et ei saaks isikuid tuvastada. Siin käib turvaoperatsioon."
              - "Noh, okei. Mul tegelikult on õigus pildistada, sest see on avalik koht. Aga respektist teie vastu - okei."
              - "Respekt."



              Viimast sõna öeldes noogutas vunts paljutähenduslikult, otsekui ma oleksin aru saanud mingist suurest ja vastuvaidlematult tähtsast asjast

              Kommentaar


                Isegi staadionilt väljas ei tohi püro teha (kuigi tohib)...njah...küll kahetsema hakkavad. Enam kokkuleppeid ei tule. Kui on nõudlust jamadele siis hakkame ka seda pakkuma...

                Kommentaar


                  Lugege Jalkaliidu tänast pressiteadet.

                  "Arvestades pürotehnika mõistliku kasutamisega kaasnevat positiivset efekti õhkkonna tagamisel liigamängudel, otsustas Eesti Jalgpalli Liit eilsel koosolekul koostöös politsei ja omavalitsustega, et pürotehniliste vahendite kasutamine Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldatud liigamängudel on fännidele eraldatud sektorites lubatud."





                  Pürotehnika kasutamisega kaasnevad konfliktid turvameeskonna ja fännide vahel on nüüdsest õnneks möödanik.

                  Kommentaar


                    "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

                    Kommentaar


                      Algselt postitas kesa Vaata postitust
                      Lugege Jalkaliidu tänast pressiteadet.

                      "Arvestades pürotehnika mõistliku kasutamisega kaasnevat positiivset effekti õhkkonna tagamisel liigamängudel, otsustas Eesti Jalgpalli Liit eilsel koosolekul koostöös politsei ja omavalitsustega, et pürotehniliste vahendite kasutamine Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldatud liigamängudel on fännidele eraldatud sektorites lubatud."





                      Pürotehnika kasutamisega kaasnevad konfliktid turvameeskonna ja fännide vahel on nüüdseks möödanik.
                      Paranda effekt efektiks ja mõni võib isegi aprillinalja uskuma jääda.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Paranda effekt efektiks ja mõni võib isegi aprillinalja uskuma jääda.
                        Parandatud, nüüd võib uskuda.



                        Lisaks olevat Kalju-Levadia, Paide-Kalju ja Tammeka-Levadia mänge teenindanud turvatöötajate poolt koostamisel avalik vabanduskiri fännidele.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas mortan Vaata postitust
                          "Siin käib turvaoperatsioon."
                          Täelik komöödia. Kurb, et meid nii vähe Tartusse läks, siis turvad põlesid ka.
                          FCLT.EU
                          ----------------------------------------------------------------------
                          Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

                          Kommentaar



                            Video: "patrioodid"
                            Alates: 1:50
                            Minge ERR'i ka lõugama kuidas sõna neeger julgetakse kasutada
                            Ühte video linki ei hakka üldse üles panema kus tuntud laulja laulab kuidas on alles kümme väikset neegrit ja siis üheksa jne ja lõpuks kõik maha surid...ja tegu oli veel kultuuriüritusega kus seda esitati...jube-jube-jube. Saate veel kreepsu nii ja süüdistatakse mind südameataki meelega tekitamises veel.

                            Neeger on neeger mitte must ega mustanahaline ega kes iganes muu. Must inimene näiteks tähendab Eestis pätti mitte neegrit. Kui see neegrile ei meeldi, et ta neeger on Eestis mitte afro-....oot afro-ameeriklane ka ei saa öelda kuna oleme Eestis ju...siis tõmmaku uttu siit...keegi ei käsi tal siin olla. Täpselt nagu Austraalia peaminister ütles...kui meie kultuur ei meeldi siis minge siit minema. Mitte keegi ei tule ütlema meile, et me oma kultuuri kellegi sisserännanu pärast peaks muutma ja keegi ei ole käskinud neil siia tulla, vaid see on nende endi tahe olnud.

                            Nii...hakake nüüd sõimama jälle...liiga vaikseks on siin jäänud. Kui jälle vaikseks jääb siin siis tulen tagasi ja postitan veel midagi...kui viitsin

                            Kommentaar


                              Ma ei saa sõimama hakata, olen 100% nõus!

                              Mina tooks tegelt tibla teema ka siia sisse, sest ka need värdjad on meie riiki ja kultuuri proovinud murda ja rikkuda. See oleks ikka päris jube, kui ka neegrid tuleksid siia mingi invasiooniga ja neid saaks siia kogemata nii palju nagu tiblasid. Pole vaja. Neeger peaks end tundma siin nii, et vaatab Tallinna vanalinna ära, käib Kohtla-Järvel ja Narvas positiivsete naistega suguelu elamas ja siis tahab siit lahkuda. Ammugi ei tahaks ta tohtida siin jalgpalli mängida, sest meil on pool hooaega lumi maas. JUMAL KAITSE NEEGREID ja ära saada neid Eestisse, nagu ära saada meid Aafrikasse!

                              Aamen,
                              Piksenool
                              Algselt postitas alehis
                              "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                              Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas ballack Vaata postitust
                                Täpselt nagu Austraalia peaminister ütles...kui meie kultuur ei meeldi siis minge siit minema. Mitte keegi ei tule ütlema meile, et me oma kultuuri kellegi sisserännanu pärast peaks muutma ja keegi ei ole käskinud neil siia tulla, vaid see on nende endi tahe olnud.
                                Haha, ma muidu ei hakkaks, aga see on liiga hea. Et meie kultuur on selline, et võõraid me ei talu, aga see, et sakslased meie naisi esimese öö õigusega sajandeid põrutas, see on igati dobroo. Me olime niisama viisakad, aga muidu hoolimata kõigest, oleme me ikka vapralt siinmail enda asju ajanud.
                                Ehk minu küsimus on selles, et kuidas võtad sina ja teised kiilakad sõna, et mis täpselt see "meie kultuur" on? Oled sa näiteks etnoloog või mõnda muud kultuuri uuriva teadusharu autoriteet?
                                Ehk mis siis on MEIE kultuur? Ma ütlen, et meie kultuur on sisuliselt see, mis meile mingil hetkel kuskilt väljamaalt sisse on toodud.
                                Keel ja grammatika on võetud suures osas Saksamaalt. Haridussüsteemi juurde pärinevad ju Rootsi ajast. Haldusjaotus sisuliselt NSV Liidu ajast. Usk pärineb totaalsest segust kõikidest parajasti jõuranud aegadest. Eelkõige siis Saksamaa ja Rootsi mõjudest. Nüüd, kui sa hakkad siin jõurama, et meie kultuur on nüüd selline, siis ongi mul küsimus, et kes õige oled sina, et täpsemalt öelda, milline meie kultuur nüüd on. Kas see, kui mingid sinu 20 sõpra vehivad haile ja teevad ahvihääli, siis see on jalgpallikultuur? Või kui sinu sõbrad mingis väikses seltskonnas mingit pseudokultuurijuttu ja viikingitest pärinemist jutlustavad, kas see on siis kultuur? Aga kas siis, kui teistsugused tüübid näiteks roosasse riietuvad ja sambarütme mängul laksavad, et kas see on siis vähem kultuur? Või see, kui mõned räägivad, et üritame olla euroopalikult tolerantsed, siis on see vähem kultuur?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X