noored noored, mulle jääb mulje nagu oleks kontratega mängimine häbi asi. Kuressaare oleks selle taktikaga peaaegu viigipunkti kätte saanud, seega oleks taktika ennast igati õigustanud. Mäng käib ikkagi punktide peale, hea mängupildiga võib ju uhkustada, aga tolku on ainult punktidest.
(ps - ma tean, et Viljandi võitis 3:2 )
Tohveri ja Kotteri sõnasõda kogub tuure. Eks lugege õhtulehest. Ise küll mängu ei näinud, aga olen näinud sel hooajal Tallinnas mänge, kus Tuleviku vennad väga konkreetselt lõhuvad ja kaarte ei järgne ja mäng läheb käest ära.
Eks igal inimesel on oma arvamus ja nägemus jalgpallist, nii ka kollaste kaartide andmisest. Seni Tallinnas nähtu põhjal ma ei imesta, et Kotter neile niimoodi kaarte jagas. Minu arvates on Kotter jätkuvalt parim kohtunik Eestis.
(ps - toonitan, et Tallinnas nähtu põhjal, seda mängu ei näinud)
(ps - ma tean, et Viljandi võitis 3:2 )
Tohveri ja Kotteri sõnasõda kogub tuure. Eks lugege õhtulehest. Ise küll mängu ei näinud, aga olen näinud sel hooajal Tallinnas mänge, kus Tuleviku vennad väga konkreetselt lõhuvad ja kaarte ei järgne ja mäng läheb käest ära.
Eks igal inimesel on oma arvamus ja nägemus jalgpallist, nii ka kollaste kaartide andmisest. Seni Tallinnas nähtu põhjal ma ei imesta, et Kotter neile niimoodi kaarte jagas. Minu arvates on Kotter jätkuvalt parim kohtunik Eestis.
(ps - toonitan, et Tallinnas nähtu põhjal, seda mängu ei näinud)
Kommentaar